Urządzenia beauty do domowego użytku
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryUrządzenia beauty do domowego użytku
Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia ze sprzętem do domowego peelingu kawitacyjnego ? Ja wiem, że nie osiągnę tego efektu co w salonie (słabsze parametry), ale może warto.. Ceny tych urządzeń są bardzo atrakcyjne, w stosunku do kosztu pojedynczego zabiegu..
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Greece
Ja w temacie jestem totalną laiczką, więc traktuj moją wypowiedź jako orientacyjną. Mam urządzenie oro med (mega dobre opinie na allegro, dobra cena, dlatego się skusiłam). Użyłam parę razy i zapomniałam, ale dzięki temu postowi wrócę.
Od tej firmy mam szczoteczkę do zębów i sobie chwalę. Długo działa, mam nadzieję, że ten peeler też podziała. 
Robiłam peeling po wakacjach. Jesienią mam gorszą cerę. Efekt porównywalny z salonem. Ładnie wchłaniały się po nim inne kosmetyki. Wybieliłam dzięki temu przebarwienia (retinolem la roche). Kupowałam z myślą o uelastycznieniu skóry i zmniejszeniu porów. Po salonowym peelingu miałam jakby mniejsze. Nie pamiętam czy to urządzenie podziałało na pory, ale na pewno skóra była po nim "młodsza", elastyczna.
Robiłam peeling po wakacjach. Jesienią mam gorszą cerę. Efekt porównywalny z salonem. Ładnie wchłaniały się po nim inne kosmetyki. Wybieliłam dzięki temu przebarwienia (retinolem la roche). Kupowałam z myślą o uelastycznieniu skóry i zmniejszeniu porów. Po salonowym peelingu miałam jakby mniejsze. Nie pamiętam czy to urządzenie podziałało na pory, ale na pewno skóra była po nim "młodsza", elastyczna.
-
aroniaporzeczka
- Channelka
Czy ma ktoś może doświadczenie z Lumix Body z firmy Beautifly? Chciałabym pomóc sobie z ujędrnieniem skóry ciała, ale nie jestem pewna czy urządzenia domowe dają jakiś efekt. Z góry dzięki!