Start
Mój profil

Urządzenia beauty do domowego użytku

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Xyz79
VlogmasEnjoyer

Urządzenia beauty do domowego użytku

Post autor: Xyz79 »

Dziewczyny, czy macie jakieś doświadczenia ze sprzętem do domowego peelingu kawitacyjnego ? Ja wiem, że nie osiągnę tego efektu co w salonie (słabsze parametry), ale może warto.. Ceny tych urządzeń są bardzo atrakcyjne, w stosunku do kosztu pojedynczego zabiegu..
Rzeka.chaosu
Currently:Greece

Post autor: Rzeka.chaosu »

Ja w temacie jestem totalną laiczką, więc traktuj moją wypowiedź jako orientacyjną. Mam urządzenie oro med (mega dobre opinie na allegro, dobra cena, dlatego się skusiłam). Użyłam parę razy i zapomniałam, ale dzięki temu postowi wrócę. :) Od tej firmy mam szczoteczkę do zębów i sobie chwalę. Długo działa, mam nadzieję, że ten peeler też podziała. :)

Robiłam peeling po wakacjach. Jesienią mam gorszą cerę. Efekt porównywalny z salonem. Ładnie wchłaniały się po nim inne kosmetyki. Wybieliłam dzięki temu przebarwienia (retinolem la roche). Kupowałam z myślą o uelastycznieniu skóry i zmniejszeniu porów. Po salonowym peelingu miałam jakby mniejsze. Nie pamiętam czy to urządzenie podziałało na pory, ale na pewno skóra była po nim "młodsza", elastyczna.
aroniaporzeczka
Channelka

Post autor: aroniaporzeczka »

Czy ma ktoś może doświadczenie z Lumix Body z firmy Beautifly? Chciałabym pomóc sobie z ujędrnieniem skóry ciała, ale nie jestem pewna czy urządzenia domowe dają jakiś efekt. Z góry dzięki! :angel: