Start
Mój profil
unbreakable9irl
ŚpioszkiKenzo

Raypath

Post autor: unbreakable9irl »

Cześć, co myślicie o Raypath? Pytanie bardziej skierowane do osób, które posiadają i przetestowały. Czy warto w to zainwestować?
Grzesiek83
Siatkarka

Post autor: Grzesiek83 »

Nie, magiczne ściereczki za stówkę za warte tyle co chinczyki za piataka:(
Awatar użytkownika
waywardwitch
LouiBag

Post autor: waywardwitch »

Mam mieszane uczucia. Z jednej strony nie wierzę w takie magiczne samoczyszczące szmatki, ale z drugiej moja mama jest posiadaczką myjki do okien i irchy od jakiś pewnie już 15 lat i nie dość, że sprzęt jak na taki przebieg jest w bardzo dobrym stanie to moja rodzicielka zarzeka się, że niczym innym nie umyje lepiej szyb. W życiu nie widziałam żeby stosowała jakiś płyn do mycia okien, a jest pedantyczna jeżeli chodzi o zacieki i smugi.
Kasiakasia88
Szarlotta

Post autor: Kasiakasia88 »

Ktoś wie co trzeba było zrobić, żeby jechać na tą ich wycieczkę? Dużo zarobić, wciągnąć ileś osób?
Mammarzenie88
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Mammarzenie88 »

Kasiakasia88 pisze: wt cze 17, 2025 5:25 pm Ktoś wie co trzeba było zrobić, żeby jechać na tą ich wycieczkę? Dużo zarobić, wciągnąć ileś osób?
Trzeba mieć dużą strukturę czyli osób pracujących wtedy najłatwiej
Mii
Koczkodan

Post autor: Mii »

Bylam sceptycznie nastawiona i jak znajoma sie zapytałam czy mam taki gadżet to przypomniało mi sie ze gdzieś w domu mi sie to rzuciło w oczy bo kiedys teściowa mi to przyniosła ale rzuciłam to w kat . Powiem tak ściany czysci perfekcyjnie niepororownywalnie do magicznej gabki