extreme hunger recovery
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
misspleasure003
- Ciastko
extreme hunger recovery
hej, mial ktos extreme hunger w trakcie wychodzenia z zaburzen odzywiania? (anoreksja, anoreksja atypowa) powiecie jak to u was wygladalo? mam anoreksje atypowa z waga w normie i mam EH juz 3 tygodnie, od kilku dni apetyt zaczal mi sie obnizac i objawy somatyczne znikaja, ale boje sie swojej wagi. wiem, ze w EH to, co jem idzie w odbudowe organizmu a nie typowo w tkanke tluszczowa (tam tez wiem) jak to bywa na normalnej diecie, ale boje sie…..
hej, ja mialam, gdy wychodzilam z anoreksji. mialam kilka kg niedowagi, jednak bylam blisko "prawidlowego" bmi. extreme hunger mialam przez 4?miesiace, potem mialam okazjonalne napady na jedzenie, niezwiazane z EH - udalo mi sie je "ogarnac", chociaz nadal mi sie one zdarzaja. teraz nie mam juz niedowagi, ale tez waze mniej niz wazylam przed tym, jak zaczela sie moja anoreksja. balam sie recovery, gdy widzialam, ze czesto tyje sie do wagi wiekszej, niz mialo sie przed schudnieciem - szczerze mowiac wszystko zalezy od niedoboru witamin i twojego organizmu. najwazniejsza rada to po prostu jesc. zarowno "zachcianki", jak i wartosciowe posilki. extreme hunger nie trwa wiecznie! nie wiem, ile masz lat, ja mam 18 - jesli chcesz pogadac, to mozemy popisac na priv
there's a pain
a famine in your heart
an aching to be free
a famine in your heart
an aching to be free