Start
Mój profil

okulary soczewki przez internet koszta

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
kwasta
Kciuk

okulary soczewki przez internet koszta

Post autor: kwasta »

Musze zacząć nosić nowe okulary, ale mam teraz sporo innych wydatków, przez co nie chce nadwyrężyć budżetu. Mam stare oprawki które wciąż mi się podobają, wiec zostaje kwestia dokładnego zbadania wzroku i zakup szkieł. Ile teraz to wszystko kosztuje? Widziałam, ze można wykupić soczewki np na okulary.pl, ale widzialam jedna opinie gdzie ktoś narzekał na jakość tych szkieł, ma ktoś jakieś doświadczenia? Tez co warto wybrać przy konfiguracji majac astygmatyzm i w jednym oku pewnie teraz już nieco ponad +4, czy przy takiej wadzie ma sens pocienianie szkiel?
Awatar użytkownika
Rabarblador
BlondDoczep

Post autor: Rabarblador »

kwasta pisze: czw mar 27, 2025 8:41 pm Musze zacząć nosić nowe okulary, ale mam teraz sporo innych wydatków, przez co nie chce nadwyrężyć budżetu. Mam stare oprawki które wciąż mi się podobają, wiec zostaje kwestia dokładnego zbadania wzroku i zakup szkieł. Ile teraz to wszystko kosztuje? Widziałam, ze można wykupić soczewki np na okulary.pl, ale widzialam jedna opinie gdzie ktoś narzekał na jakość tych szkieł, ma ktoś jakieś doświadczenia? Tez co warto wybrać przy konfiguracji majac astygmatyzm i w jednym oku pewnie teraz już nieco ponad +4, czy przy takiej wadzie ma sens pocienianie szkiel?
mam okulary z firmoo, cenowo wyszło chyba 200 zł? (zamawiałam na jakiejś promce) - noszę je na codzień, zrobili mi je według recepty, musiałam tylko zmierzyć rozstaw źrenic