Start
Mój profil

Obrona pracy magisterskiej

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
olaolaolaxd

Obrona pracy magisterskiej

Post autor: olaolaolaxd »

Cześć,
Niedługo czeka mnie obrona pracy magisterskiej.
Mam kilka problemów i pytań z tym związanych…. Może jest tu ktoś kto chciałby mi pomóc
mariaow
LouiBag

Post autor: mariaow »

Napisz konkretnie o co Ci chodzi, jak ktoś będzie w stanie to pomoże ;)
Aurora1
MoetGlass

Post autor: Aurora1 »

Jestem nadal dość świeżo w temacie, bo niecały rok temu kończyłam studia magisterskie, więc możesz napisać, jeżeli masz pytania.

Ewentualnie tak jak mówi osoba wyżej, napisz tutaj w czym problem. Większa szansa, że znajdzie się ktoś kto pomoże rozwiać wątpliwości.
TerraBicicletta
Modna

Post autor: TerraBicicletta »

Generalnie obrona to prawie zawsze wyłącznie formalność. Osobiście nie znam osoby, która by oblała obronę, chociaż wiem, że takie osoby istnieją, ale nie jest to raczej częste zjawisko. Pamiętaj o tym! 😀
iri1979
Drama Maker

Post autor: iri1979 »

olaolaolaxd pisze: śr mar 19, 2025 12:10 pm Cześć,
Niedługo czeka mnie obrona pracy magisterskiej.
Mam kilka problemów i pytań z tym związanych…. Może jest tu ktoś kto chciałby mi pomóc
Pytaj śmiało! Broniłam się w życiu 3 razy, a teraz jestem po tej drugiej stronie stołu także może uda się odpowiedzieć na nurtujące Cie pytania :)
barbie
Siatkarka

Post autor: barbie »

Hej, w ramach swojej pracy magisterskiej przeprowadzam badanie na temat tego czy style przywiązania są powiązane z poziomem inteligencji emocjonalnej u osób dorosłych pochodzących z rodzin alkoholowych. Ankieta jest anonimowa i skierowana do osób dorosłych w związkach formalnych, bądź nieformalnych.
Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety. 🙂
https://forms.office.com/Pages/Response ... VJNFZGNy4u