Start
Mój profil

LICEUM/ TECHNIKUM DLA DOROSŁYCH ONLINE

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
justynqa96
Migocząca Świeczka

?? LICEUM/ TECHNIKUM DLA DOROSŁYCH ONLINE

Post autor: justynqa96 »

Cześć,
Mój chłopak nie ukończył technikum, właściwie ostatniej klasy/ nie podszedl do egzaminów.
Ostatnio zaczął rozmyślać nad ukończeniem szkoły( chciałby po prostu rozpocząć mieć średnie wykształcenie).
Szukałam w internecie ale głównie co znajduje to szkoły policealne, gdzie potrzebne jest już skoczone liceum itp.
Czy kojarzycie może jakąś legitną szkołę, którą najlepiej da się zrobić zdalnie?
Będę wdzięczna za wszelką pomoc, nakierowanie :) :fire:
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

A w chmurze?
Tysiunia0507
RoyalBaby

Post autor: Tysiunia0507 »

Zdalnie to nie znam ale szkoła policealna „ żak” tam zrobi i tylko w sobotę i niedzielę są zjazdy 2 razy na miesiąc
xyzerna
DramaQueen

Post autor: xyzerna »

Juliaturczyniak pisze: wt lut 18, 2025 5:45 pm A w chmurze?
chmura nie przyjmuje osob powyzej 18 rz, probowalam z chlopakiem bo ma ten sam problem
paul_i7967

Post autor: paul_i7967 »

Mi mimo szukania nie udało mi się nigdy znaleźć w pełni zdalnej szkoły policealnej, może gdzieś w jakiejś był jakiś jeden kierunek, który mi nie odpowiadał, ale tak generalnie to nie, jedynie kursy. Co mnie strasznie dziwi, bo jakoś podczas pandemii poprowadzenie nauki online nie było problemem a taka opcja to zbawienie dla kogoś spoza metropolii, z różnymi schorzeniami etc.
balbinka3
RoyalBaby

Post autor: balbinka3 »

Może albo zapisać się do zaocznej szkoły dla dorosłych albo zaliczyć egzaminy z podstawy programowej e trybie eksternistycznym. Od niego wtedy zależy ile mu to zajmie, ja to zrobiłam w niecały rok
Mezzosopran

Post autor: Mezzosopran »