Start
Mój profil

Matryca losu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
Veskuu22
Gacie z oceanu

Matryca losu

Post autor: Veskuu22 »

Jakiś czas temu natchnęłam się na matrycę losu na tiktoku i przepadłam. Zaczęłam analizować każdą datę i o dziwo bardzo dużo rzeczy się zgadza. Dlatego mam pytanie, czy ktoś to sprawdzał u siebie? Jakie macie opinie? Dla mnie to jest szok ze aż tak dużo rzeczy się zgadza.
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

Dziwne. Sprawdziły się nietypowe rzeczy, a miałam wersję podstawową.
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Ja chciałam zamówić ale jak na własną rękę analizowałam to nie zgadza się w ogóle z moim dotychczasowym życiem - np. rok w energii 21 był najgorszym armagedonem w moim życiu dotychczas....
Awatar użytkownika
Juliaturczyniak
PoranneKapuczino

Post autor: Juliaturczyniak »

Ja sobie porównywałam z mama itp i np u mnie i u mamy w roku 2024, gdzie mamy inne lata tak naprawdę pokazała się śmierć bardzo bliskiej osoby. Mi się pokazała śmierć mojej babci, którą traktowałam jak mamę, a u niej chodziło właśnie o mamę. Dodatkowo mojej babci się pokazał koniec życia w tym wieku co odeszła i ja już nie wiem... Dziwne to było i trochę przerażające, może zależy na jakiej stronie się sprawdza?
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

Juliaturczyniak pisze: sob lut 15, 2025 8:33 pm Ja sobie porównywałam z mama itp i np u mnie i u mamy w roku 2024, gdzie mamy inne lata tak naprawdę pokazała się śmierć bardzo bliskiej osoby. Mi się pokazała śmierć mojej babci, którą traktowałam jak mamę, a u niej chodziło właśnie o mamę. Dodatkowo mojej babci się pokazał koniec życia w tym wieku co odeszła i ja już nie wiem... Dziwne to było i trochę przerażające, może zależy na jakiej stronie się sprawdza?
Na jakiej stronie sprawdzałaś i jak rozczytywałas?
anonimka94
Ciastko

Post autor: anonimka94 »

a skąd bierzecie info która liczba jaką energią jest? W necie jest tego sporo i w sumie nie wiem jka to przeanalizować pod kontem konkretnych lat i np. śmieci, ślubu, dzieci,poznania miłości życia etc.
Awatar użytkownika
Veskuu22
Gacie z oceanu

anonimka94 pisze: sob lut 22, 2025 3:31 pm a skąd bierzecie info która liczba jaką energią jest? W necie jest tego sporo i w sumie nie wiem jka to przeanalizować pod kontem konkretnych lat i np. śmieci, ślubu, dzieci,poznania miłości życia etc.
Ja to głównie sprawdzałam na tiktoku. Jest kilka kont które tłumaczą jak sprawdzić daną liczbę i później wyjaśniają co ona znaczy. Nie mam pewności czy wszystko sprawdziłam dobrze, uważam że to żmudna praca więc chyba najlepiej by było od kogoś kupić odczyt matrycy.
mrslacrimosa
BlondDoczep

Post autor: mrslacrimosa »

Polecam wrzucić swoją matrycę w czata gpt, taką mi zrobił analizę, że padłam :D
moonly_cards
GrzaneWino

Post autor: moonly_cards »

moniadaily pisze: czw maja 29, 2025 10:42 am Polecam wrzucić swoją matrycę w czata gpt, taką mi zrobił analizę, że padłam :D
Ale ze dobrze czy niedobrze? 😄

Ja wrzuciłam a chat ale takie lelum polelum trochę. Trochę rzeczy się zgadza ale nie wiem na ile to po prostu szczęśliwy traf 😅
mrslacrimosa
BlondDoczep

Post autor: mrslacrimosa »

moonly_cards pisze: czw maja 29, 2025 5:16 pm Ale ze dobrze czy niedobrze? 😄

Ja wrzuciłam a chat ale takie lelum polelum trochę. Trochę rzeczy się zgadza ale nie wiem na ile to po prostu szczęśliwy traf 😅
Ogólnie dobrze, sprawdziłam go nawet pytając o konkretny rok w moim życiu, który mnie strasznie przetyrał pod każdym względem (w jakiej byłam energii, co się działo itp) i dość szczegółowo opisał, że było grubo :D Ja lubię zadawać mu konkretne pytania, np o sferę miłości, pieniądze, na czym się skupić w tym roku i takie tam. Nie wiem, czy to ma znaczenie ale mam te wersję rozszerzoną.
Awatar użytkownika
Veskuu22
Gacie z oceanu

moniadaily pisze: czw maja 29, 2025 7:06 pm Ogólnie dobrze, sprawdziłam go nawet pytając o konkretny rok w moim życiu, który mnie strasznie przetyrał pod każdym względem (w jakiej byłam energii, co się działo itp) i dość szczegółowo opisał, że było grubo :D Ja lubię zadawać mu konkretne pytania, np o sferę miłości, pieniądze, na czym się skupić w tym roku i takie tam. Nie wiem, czy to ma znaczenie ale mam te wersję rozszerzoną.

Aż z ciekawości zrobiłam tak jak Ty i rzeczywiście zdecydowana większość rzeczy się sprawdza w moim przypadku. Na pewno na początek użycie chatu gpt jest lepszą opcją niż płacenie za podstawowy odczyt po 200-300 zł jak to niektórzy sobie liczą.