Matryca losu
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryMatryca losu
Jakiś czas temu natchnęłam się na matrycę losu na tiktoku i przepadłam. Zaczęłam analizować każdą datę i o dziwo bardzo dużo rzeczy się zgadza. Dlatego mam pytanie, czy ktoś to sprawdzał u siebie? Jakie macie opinie? Dla mnie to jest szok ze aż tak dużo rzeczy się zgadza.
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Dziwne. Sprawdziły się nietypowe rzeczy, a miałam wersję podstawową.
- Juliaturczyniak
- PoranneKapuczino
Ja sobie porównywałam z mama itp i np u mnie i u mamy w roku 2024, gdzie mamy inne lata tak naprawdę pokazała się śmierć bardzo bliskiej osoby. Mi się pokazała śmierć mojej babci, którą traktowałam jak mamę, a u niej chodziło właśnie o mamę. Dodatkowo mojej babci się pokazał koniec życia w tym wieku co odeszła i ja już nie wiem... Dziwne to było i trochę przerażające, może zależy na jakiej stronie się sprawdza?
- odpalskreta
- ZdalnaFanka
Na jakiej stronie sprawdzałaś i jak rozczytywałas?Juliaturczyniak pisze: ↑sob lut 15, 2025 8:33 pm Ja sobie porównywałam z mama itp i np u mnie i u mamy w roku 2024, gdzie mamy inne lata tak naprawdę pokazała się śmierć bardzo bliskiej osoby. Mi się pokazała śmierć mojej babci, którą traktowałam jak mamę, a u niej chodziło właśnie o mamę. Dodatkowo mojej babci się pokazał koniec życia w tym wieku co odeszła i ja już nie wiem... Dziwne to było i trochę przerażające, może zależy na jakiej stronie się sprawdza?
-
anonimka94
- Ciastko
a skąd bierzecie info która liczba jaką energią jest? W necie jest tego sporo i w sumie nie wiem jka to przeanalizować pod kontem konkretnych lat i np. śmieci, ślubu, dzieci,poznania miłości życia etc.
Ja to głównie sprawdzałam na tiktoku. Jest kilka kont które tłumaczą jak sprawdzić daną liczbę i później wyjaśniają co ona znaczy. Nie mam pewności czy wszystko sprawdziłam dobrze, uważam że to żmudna praca więc chyba najlepiej by było od kogoś kupić odczyt matrycy.anonimka94 pisze: ↑sob lut 22, 2025 3:31 pm a skąd bierzecie info która liczba jaką energią jest? W necie jest tego sporo i w sumie nie wiem jka to przeanalizować pod kontem konkretnych lat i np. śmieci, ślubu, dzieci,poznania miłości życia etc.
-
mrslacrimosa
- BlondDoczep
Polecam wrzucić swoją matrycę w czata gpt, taką mi zrobił analizę, że padłam :D
-
moonly_cards
- GrzaneWino
Ale ze dobrze czy niedobrze?moniadaily pisze: ↑czw maja 29, 2025 10:42 am Polecam wrzucić swoją matrycę w czata gpt, taką mi zrobił analizę, że padłam :D
Ja wrzuciłam a chat ale takie lelum polelum trochę. Trochę rzeczy się zgadza ale nie wiem na ile to po prostu szczęśliwy traf
-
mrslacrimosa
- BlondDoczep
Ogólnie dobrze, sprawdziłam go nawet pytając o konkretny rok w moim życiu, który mnie strasznie przetyrał pod każdym względem (w jakiej byłam energii, co się działo itp) i dość szczegółowo opisał, że było grubo :D Ja lubię zadawać mu konkretne pytania, np o sferę miłości, pieniądze, na czym się skupić w tym roku i takie tam. Nie wiem, czy to ma znaczenie ale mam te wersję rozszerzoną.moonly_cards pisze: ↑czw maja 29, 2025 5:16 pm Ale ze dobrze czy niedobrze?
Ja wrzuciłam a chat ale takie lelum polelum trochę. Trochę rzeczy się zgadza ale nie wiem na ile to po prostu szczęśliwy traf![]()
moniadaily pisze: ↑czw maja 29, 2025 7:06 pm Ogólnie dobrze, sprawdziłam go nawet pytając o konkretny rok w moim życiu, który mnie strasznie przetyrał pod każdym względem (w jakiej byłam energii, co się działo itp) i dość szczegółowo opisał, że było grubo :D Ja lubię zadawać mu konkretne pytania, np o sferę miłości, pieniądze, na czym się skupić w tym roku i takie tam. Nie wiem, czy to ma znaczenie ale mam te wersję rozszerzoną.
Aż z ciekawości zrobiłam tak jak Ty i rzeczywiście zdecydowana większość rzeczy się sprawdza w moim przypadku. Na pewno na początek użycie chatu gpt jest lepszą opcją niż płacenie za podstawowy odczyt po 200-300 zł jak to niektórzy sobie liczą.