Start
Mój profil

Wyprzedaże

Moderator: verysweetcherry
Orzeszek44
Koczkodan

Wyprzedaże

Post autor: Orzeszek44 »

Na coś pokujecie lub już coś upolowałyście? Ja jak co roku czekam na Rossmannowa promocje rzeczy świątecznych, ale nie wiem kiedy się zacznie. Ktoś coś wie? 😁
Kasja123
Mokra Włoszka

Post autor: Kasja123 »

Ja chętnie przyjmę polecajki do płaszczy zimowych, ciepłych i prawie po ziemię. Czyli w moim przypadku minimum 120 cm długości, a najlepiej 130.
katarynka123
Koczkodan

Post autor: katarynka123 »

Orzeszek44 pisze: czw gru 26, 2024 5:41 pm Na coś pokujecie lub już coś upolowałyście? Ja jak co roku czekam na Rossmannowa promocje rzeczy świątecznych, ale nie wiem kiedy się zacznie. Ktoś coś wie? 😁
W tamtym roku byłam chyba właśnie dzień po świętach i widziałam jak ludzie się na to rzucają. To było straszne, zgarniali wszystko po kilkanaście sztuk. Bo wiele rzeczy było po 99 groszy
Wrona
RoyalBaby

Post autor: Wrona »

Ja też czekam na wyprzedaż kurtek. Podoba mi się z Zary, wiatroszczelna, za kolana. za 500 z groszami. Na ten moment niedostępna.🙁
3Ewelina0
MiamiBicz

Post autor: 3Ewelina0 »

Ja w tym roku sobie odpuscilam. Sam poliester, a te ''przeceny'' to wiekszosci wypadkow ledwo co tknieta cena. Albo moje ulubione ''plaszcz z welna'' a w skladzie 5%. Przescrollowalam Zare, hm, Reserved i pozostale, ale nic mnie jakos nie powalilo.
Mieszanka
Mokra Włoszka

Post autor: Mieszanka »

Kojarzycie może kiedy bedzie taka większa wyprzedaż w Reserved? Obecnie trwa jakas, ale na rzeczy na ktore poluje nie ma na razie promki
dwabambosze
KlasaBiznes

Post autor: dwabambosze »

Szukam jakiejś kurtki zimowej, ale nic ciekawego a jak ciekawe to drogie. Już od dawna te wyprze mnie nie urzekają
elisha
BlondDoczep

Post autor: elisha »

Mieszanka pisze: pn gru 30, 2024 9:26 pm Kojarzycie może kiedy bedzie taka większa wyprzedaż w Reserved? Obecnie trwa jakas, ale na rzeczy na ktore poluje nie ma na razie promki
Śledź stronkę regularnie bo dodają co jakiś czas nowe rzeczy na promocję. W tamtym roku to co chciałam złapać na wyprzedaży kupiłam dopiero pod koniec stycznia.
Mieszanka
Mokra Włoszka

Post autor: Mieszanka »

elisha pisze: wt gru 31, 2024 11:13 am Śledź stronkę regularnie bo dodają co jakiś czas nowe rzeczy na promocję. W tamtym roku to co chciałam złapać na wyprzedaży kupiłam dopiero pod koniec stycznia.
Dzięki za tip ♥️