JonBenet Ramsey
Moderator: verysweetcherry
JonBenet Ramsey
Jest nowy dokument na Netflixie,sprawa znowu stała się głośna,jak myślicie kto zabił te biedne dziecko?
-
- Srebrna Kropeczka
To dziecko, nie te. Ja się skłaniam ku tej chyba najbardziej podstawowej wersji, że to był brat. Oczywiście nie sądzę, że to było specjalnie, niefortunnie ją uderzył, a rodzice spanikowali i wymyślili coś, żeby się nie wydało.
W dokumencie Netflixa mówią że nie ma żadnych dowodów na winę brata lub rodziców.Nasakanaka pisze: ↑pn gru 02, 2024 8:20 pm To dziecko, nie te. Ja się skłaniam ku tej chyba najbardziej podstawowej wersji, że to był brat. Oczywiście nie sądzę, że to było specjalnie, niefortunnie ją uderzył, a rodzice spanikowali i wymyślili coś, żeby się nie wydało.
-
- Mokra Włoszka
Przestancie z tym bratem to absurd. Kto to wymyślil? ta stacja telewizyjna?Nasakanaka pisze: ↑pn gru 02, 2024 8:20 pm To dziecko, nie te. Ja się skłaniam ku tej chyba najbardziej podstawowej wersji, że to był brat. Oczywiście nie sądzę, że to było specjalnie, niefortunnie ją uderzył, a rodzice spanikowali i wymyślili coś, żeby się nie wydało.
-
- Srebrna Kropeczka
Akurat tego netflixowego jeszcze nie oglądałam, czytałam kiedyś o tej sprawie i w sumie wtedy ta opcja do mnie przemawiała, ale to było ładnych parę lat temu, więc chyba muszę sobie odświeżyć.