Start
Mój profil

Loterie konkursy

Moderator: verysweetcherry
very.berry
BlondDoczep

Loterie konkursy

Post autor: very.berry »

Dziewczyny, bierzecie czasami udział w jakiś loteriach, konkursach? Udało wam się kiedyś coś wygrać?
Awatar użytkownika
Zosia22
Moderator

Post autor: Zosia22 »

very.berry pisze: czw lis 14, 2024 8:38 pm Dziewczyny, bierzecie czasami udział w jakiś loteriach, konkursach? Udało wam się kiedyś coś wygrać?
Biorę i już dużo razy coś wpadło.
Z kosmetycznych rzeczy polecam wizaz.pl i tam jest klub recenzentki (nie udzielam się już na socialach a czasami coś wpadnie) i są to serio super, pełnowymiarowe produkty.
Czasami takie zwykłe typu szampon czy jakieś kremy z niższej półki, a ostatnio np. Dostałam podkład o wartości 100zł.

Z innych to np TRND.PL czy ekspert.streetcom (tu też czasami coś wpadło, ale to trzeba być aktywnym na ig badz fb, bo trzeba pokazać to co się dostało) więc w sumie już tam nie wypełniam ankiet zapraszających do projektu, ale dostałam raz szczoteczkę elektryczną, a raz lokówkę automatyczną.
I to wszystko mając tylko ok 300 obserwujących😁

Także warto próbować i może wybiorą do testu.

Co do loterii to np z wódki soplicy w te wakacje wygrałam zestaw wódek i duży leżak, a przyjaciółka też zestaw i koszulkę.
Wygrałam też whisky chivas, 100zł w loterii sklepu za zgloszony paragon.

Warto próbować, może akurat.

Jest też strona e-konkursy.info i tam są wszystkie jakieś bieżace loterie itd
Awatar użytkownika
mszaka
MiamiBicz

Post autor: mszaka »

very.berry pisze: czw lis 14, 2024 8:38 pm Dziewczyny, bierzecie czasami udział w jakiś loteriach, konkursach? Udało wam się kiedyś coś wygrać?
jedyne, w czym biorę udział, to loteria Almette, ale jeszcze nie wygrałam 😂😂😂😂
a z kosmetycznych, to w rozdaniach z wizażu w ramach Klubu Recenzentki, warto się zgłaszać, bo wysyłają kosmetyki, a później pisze się opinie na ich portalu. udało mi się wyhaczyć naprawdę dużo super produktów do przetestowania, których do tej pory używam.
wiem, że jak ma się aktywne konto na ig z obserwującymi, to można też spoko rzeczy na influenster wyłapać