Jak w temacie . Dużo spaceruję - dwie godziny dziennie . Potrzebuję śniegowców nieprzemakalnych. Myślałam aby w tym roku postawić na Emu, Cmp lub Timberland.
Miałam już sorel były super ale z minusów mają tylko krótkie modele , dwie pary moon boot- miałam zastrzeżenia gdyż wydaje mi się ,że przy dłuższym chodzie odparzały stopę i były nieprzystosowane do długich marszów . Macie Emu? Polecacie? Bądź macie sprawdzone modele?
Śniegowce nieprzemakalne
Moderator: verysweetcherry
-
- Koczkodan
Zobacz temat niżej : buty zimowe. Tam jest więcej informacjihaklui pisze: ↑czw lis 14, 2024 1:04 pm Jak w temacie . Dużo spaceruję - dwie godziny dziennie . Potrzebuję śniegowców nieprzemakalnych. Myślałam aby w tym roku postawić na Emu, Cmp lub Timberland.
Miałam już sorel były super ale z minusów mają tylko krótkie modele , dwie pary moon boot- miałam zastrzeżenia gdyż wydaje mi się ,że przy dłuższym chodzie odparzały stopę i były nieprzystosowane do długich marszów . Macie Emu? Polecacie? Bądź macie sprawdzone modele?
Dziękibarbararoszponka pisze: ↑czw lis 14, 2024 2:26 pm Zobacz temat niżej : buty zimowe. Tam jest więcej informacji
-
- Ciastko
Emu są najlepsze! Chodziłam w nich po wodzie i luz