Dziewczyny,
Mam 30 lat, męża i brak orgazmu.
Od jakiegoś czasu rzadko odczuwam przyjemność z seksu. Mimo starań męża, zmian pozycji, nie mam orgazmu. W trakcie seksu strasznie przejmuje się swoim wyglądem, swoim brzuchem a raczej opona na nim, nie mogę przestać o tym myśleć i to psuje mi całą przyjemność. Możecie coś polecić?? Może jakieś konkretne zabawki ?
Brak orgazmu
Zabawki nie pomogą, jeśli nie dotrze do Ciebie, że jesteś piękna i nie podniesiesz swojej samooceny. Musisz popracować nad sobą inaczej... Nie będzie przyjemności.
Z zabawek to Pingwinek od Satisfyer.
Ale jak wspomniał ktoś przede mną - trzeba się lepiej poczuć. Albo przez akceptację, albo przez zmianę wyglądu. Na forum jest wątek "Team Wanda girls", jeśli potrzebujesz motywacji.
Ale jak wspomniał ktoś przede mną - trzeba się lepiej poczuć. Albo przez akceptację, albo przez zmianę wyglądu. Na forum jest wątek "Team Wanda girls", jeśli potrzebujesz motywacji.
Przyjemność z seksu jest niestety w głowie. Zakładam, że nie masz żadnych chorób które mogą powodować, że nie masz przyjemności z seksu. Nie pisałaś, że cię coś boli. Chodzi tylko o brak możliwości zrelaksowania się ze względu na kompleksy. Żeby było dobrze musisz albo polubić ten brzuch, albo go zmienić czyli schudnąć. Innych opcji nie ma. Dla mnie seks jest znacznie przyjemniejszy odkąd schudłam i czuje się pewnie ze swoim ciałem.