Mocno nawilzająca pomadka do ust

Promocje, błędy cenowe, zamienniki i porady beauty

Moderator: verysweetcherry

Wartuch
Ciastko

Mocno nawilzająca pomadka do ust

Post autor: Wartuch »

Hej dziewczyny i chłopaki, mam mega problem z suchymi ustami - ciągle zmieniam pomadki i olejki i mam wrażenie ze dosłownie żaden nie działa. Nie wiem juz co robić. Macie może jakieś polecajki???
Awatar użytkownika
KasandraCwir
HottStripper

Post autor: KasandraCwir »

Skoro pomadki nie pomagają to może trzeba zadziałać od środka? Może masz jakieś niedobory?
Wartuch
Ciastko

Post autor: Wartuch »

Właśnie na ogół nie skarżę się na suchą cerę, może za wyjątkiem dłoni sezonowo ale to moje własne zaniedbanie. Tylko te usta.......ale dziękuje Ci za sugetię!
fajnasasiadka
RoyalBaby

Post autor: fajnasasiadka »

Maść z vit. A na noc albo lanolina :)
victoriaxsd
RóżowePolo

Post autor: victoriaxsd »

maska do ust prreti honey and berry, dostępna w hebe
nie miałam nic lepszego, niedość że nawilża to robi na ustach taflę jednak ostrzegam że zapach nie jest przyjemny dla większości chociaż ja się przyzwyczaiłam bo warto się przemęczyć
armagedoni
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: armagedoni »

victoriaxsd pisze: pn lis 04, 2024 10:35 pm maska do ust prreti honey and berry, dostępna w hebe
nie miałam nic lepszego, niedość że nawilża to robi na ustach taflę jednak ostrzegam że zapach nie jest przyjemny dla większości chociaż ja się przyzwyczaiłam bo warto się przemęczyć
kurde, wlasnie mialam pisac, ze to fajna alternatywa dla lanoliny z ziaji, bo ladnie pachnie.
jedno i drugie jest przekozackie
kaszebeibs
RoyalBaby

Post autor: kaszebeibs »

Tylko lanolina. Całe życie borykam się z problemem suchych ust, testowałam milion pomadek, od najzwyklejszych za kilka zł z marketu, po droższe. Do tego peelingi, cuda na kiju - koniec końców tylko lanolina.
Awatar użytkownika
Zosia22
Moderator

Post autor: Zosia22 »

kaszebeibs pisze: wt lis 05, 2024 3:16 pm Tylko lanolina. Całe życie borykam się z problemem suchych ust, testowałam milion pomadek, od najzwyklejszych za kilka zł z marketu, po droższe. Do tego peelingi, cuda na kiju - koniec końców tylko lanolina.
A jakaś konkretnej firmy?
kaszebeibs
RoyalBaby

Post autor: kaszebeibs »

Używałam Ziaja i Canpol i nie widzę różnicy :)
paulina.wp.pl
Ciastko

Post autor: paulina.wp.pl »

Polecam Eucerin aquaphor sos lip balm. Uratuje nawet najbardziej spierzchnięte usta i daje ukojenie po pierwszym użyciu, serio ☺️