Nowy wygląd - zaproszenie do testów
Moderator: verysweetcherry
- damascenka
- Administrator
Nowy wygląd - zaproszenie do testów
Hej!
Zapraszamy osoby chętne do wypróbowania nowego wyglądu Forum do zgłaszania się w tym wątku. Poniżej wstawiam poglądowe screenshoty oraz więcej szczegółów.
- Po zgłoszeniu się w tym wątku, zmienimy Ci wygląd Forum na nową wersję, co może zająć kilka godzin
- Wypisanie się z testów jest możliwe, ale ten proces również może zająć kilka godzin
- Najlepsze wrażenia będziesz mieć, jeśli skorzystasz z aplikacji Forum Wanda
W kolejnych dniach, zaktualizowany zostanie również wygląd wątków.
Proszę traktować ten wątek zarówno do zgłaszania chęci udziału w testach, chęci wypisania się z testów jak i przekazywania opinii co do nowego wyglądu.
Pozdrawiamy!
Zapraszamy osoby chętne do wypróbowania nowego wyglądu Forum do zgłaszania się w tym wątku. Poniżej wstawiam poglądowe screenshoty oraz więcej szczegółów.
- Po zgłoszeniu się w tym wątku, zmienimy Ci wygląd Forum na nową wersję, co może zająć kilka godzin
- Wypisanie się z testów jest możliwe, ale ten proces również może zająć kilka godzin
- Najlepsze wrażenia będziesz mieć, jeśli skorzystasz z aplikacji Forum Wanda
W kolejnych dniach, zaktualizowany zostanie również wygląd wątków.
Proszę traktować ten wątek zarówno do zgłaszania chęci udziału w testach, chęci wypisania się z testów jak i przekazywania opinii co do nowego wyglądu.
Pozdrawiamy!
- damascenka
- Administrator
Hej! Gotowe.
Tak, ale będzie wprowadzony dopiero po zmianach w trybie jasnym - nasz domyślny szablon nie pozwalał na modyfikacje.
Tak, ale będzie wprowadzony dopiero po zmianach w trybie jasnym - nasz domyślny szablon nie pozwalał na modyfikacje.
-
- Mokra Włoszka
Chętna!
edit: gotowe
-
- Ciastko
Też chętna!
-
- Mokra Włoszka
Jak klikam w tę ikonkę przekreślonego oka (jest tuż obok numeracji stron danego wątku), to przenosi mnie do ostatniego przeczytanego posta. Wczoraj działało i dzisiaj jak sprawdziłam to nadal jest wszystko ok - jeśli oczywiście tę funkcjonalność masz na myśli.
Ale brakuje mi za to zmiany koloru nazwy przeczytanego tematu na niebieski, sama zmiana ikonki obok nazwy wątku niezbyt się wyróżnia Nadmiar czerwonego tekstu poza tym sprawia, że wszystkie tematy - przeczytane i nie - zlewają się podczas scrollowania tablicy.
W każdym razie - zmiany wizualne mocno na plus, doceniam zwiększenie rozmiaru tekstu i odstępy.
A to ja nie wiedziałam o co chodzi z tym okiem i myślałam że to się odznacza wątki, których nie chce się śledzićsmutna_zaba pisze: ↑wt paź 29, 2024 9:23 am Jak klikam w tę ikonkę przekreślonego oka (jest tuż obok numeracji stron danego wątku), to przenosi mnie do ostatniego przeczytanego posta. Wczoraj działało i dzisiaj jak sprawdziłam to nadal jest wszystko ok - jeśli oczywiście tę funkcjonalność masz na myśli.
Ale brakuje mi za to zmiany koloru nazwy przeczytanego tematu na niebieski, sama zmiana ikonki obok nazwy wątku niezbyt się wyróżnia Nadmiar czerwonego tekstu poza tym sprawia, że wszystkie tematy - przeczytane i nie - zlewają się podczas scrollowania tablicy.
W każdym razie - zmiany wizualne mocno na plus, doceniam zwiększenie rozmiaru tekstu i odstępy.
To idę wypróbować.
-
- Mokra Włoszka
Jestem chętna na testy!
-
- Mokra Włoszka
Pierwsze, co rzuca się w oczy, to że na ekranie mieści się o wiele mniej wątków.
- damascenka
- Administrator
Poprawione, na telefonie trzeba będzie odświeżyć stronę kilka razy, zanim zmiany będą widoczne.smutna_zaba pisze: ↑wt paź 29, 2024 9:23 am (...)
-
- Channelka
hej hej, ja tez chetna!
-
- Gacie z oceanu
Chętna!