miękka shopperka - gdzie kupić

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

soundedd
Skarpeta Rakieta

?? miękka shopperka - gdzie kupić

Post autor: soundedd »

hej, czy ma któraś z Was jakąs fajna oryginalną shopperkę którą mogłaby polecić? Chodzi o coś markowego, na prezent.
Zależy mi, żeby mieściła A4 i była miękka bez tego sztywnego dołu.
Podobają mi się torebki Guessa, ale kurczę wszystkie jakie widze na necie są sztywne. Czy któraś z Was ma może jakąs godną uwagi?
armagedoni
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: armagedoni »

Nie mam, ale myślę, że ta viralowa Polene mogłaby się sprawdzić.
Chruma
Bransoletka50k

Post autor: Chruma »

soundedd pisze: pn wrz 23, 2024 10:23 am hej, czy ma któraś z Was jakąs fajna oryginalną shopperkę którą mogłaby polecić? Chodzi o coś markowego, na prezent.
Zależy mi, żeby mieściła A4 i była miękka bez tego sztywnego dołu.
Podobają mi się torebki Guessa, ale kurczę wszystkie jakie widze na necie są sztywne. Czy któraś z Was ma może jakąs godną uwagi?
A dlaczego nie chcesz sztywnej?
Te z guessa może i trochę obciach bo co druga w podróbach chodzi ale jakościowo całkiem spoko,mam dwie już 3 czy 4 rok i wyglądają jak nowe mimo noszenia non stop
soundedd
Skarpeta Rakieta

Post autor: soundedd »

Chruma pisze: pn wrz 23, 2024 2:37 pm A dlaczego nie chcesz sztywnej?
Te z guessa może i trochę obciach bo co druga w podróbach chodzi ale jakościowo całkiem spoko,mam dwie już 3 czy 4 rok i wyglądają jak nowe mimo noszenia non stop
siostra zażyczyła sobie na urodziny miękką. Ja z Guessa mam torebki i jestem mega zadowolona, głównie te z minimalistycznym logo i takową właśnie chcę zakupić ale kurczę wszystkie są takie wielkie i usztywnione...
Chruma
Bransoletka50k

Post autor: Chruma »

soundedd pisze: pn wrz 23, 2024 2:44 pm siostra zażyczyła sobie na urodziny miękką. Ja z Guessa mam torebki i jestem mega zadowolona, głównie te z minimalistycznym logo i takową właśnie chcę zakupić ale kurczę wszystkie są takie wielkie i usztywnione...
Zerknij na VICTTORIA TOTE,one nie są mocno sztywne

https://www.wardow.com/se/guess-vikky-s ... la-se.html