Brak maila aktywacyjnego
Moderatorzy: blackmolly, damascenka-
Grrr
Brak maila aktywacyjnego
Próbowałam się zarejestrować, niestety link nie przychodzi od paru dni. Nie mogę nigdzie odszukać kontaktu z moderatorem, w spamie nic nie ma. Ktoś miał taką sytuację?
- damascenka
- Administrator
sprawdźcie w spamie.
- damascenka
- Administrator
pracujemy nad tym, jutro powinno być lepiej.
- damascenka
- Administrator
napisz proszę na instagram forum wanda
-
resecik
Również nie mogę zresetować hasła od kilku dni - mam nadzieję, że zostanie to jak najszybciej naprawione... 
-
polnystokrotek4
Tak, nie da się wcale zarejestrować, ciągle mam komunikat, że mail jest już zarejestrowany, a nie jest to możliwe.
- damascenka
- Administrator
Hej, problemy z dostarczalnością zostały już rozwiązane. Jeśli adres e-mail jest już wykorzystywany, to znaczy że konto zostało założone, ale niepotwierdzone poprzez kliknięcie w link (np. z powodu tego, że e-mail nigdy nie dotarł). Jutro przez cały dzień będziemy wysyłać ponownie e-maile z możliwością aktywacji takich kont.
-
Kingusiaaaa
Cześć
mam problem z logowaniem
zainstalowałam aplikację na nowym telefonie, wpisuję login i hasło i wyskakuje mi komunikat, że podaje nieprawidłowe dane. Zresetowałam hasło, dostała link na maila, wpisuję nowe hasło i jest to samo, nie mogę się zalogować...
Bardzo proszę o pomoc, bo nie ukrywam, że się uzależniłam od tego forum :D i za chwilę ten telefon wyrzucę przez okno :D hahaha
Dziękuję bardzo
:)
mam problem z logowaniem
Bardzo proszę o pomoc, bo nie ukrywam, że się uzależniłam od tego forum :D i za chwilę ten telefon wyrzucę przez okno :D hahaha
Dziękuję bardzo
- damascenka
- Administrator
Hej, napisz na [email protected] i podaj swoją nazwę użytkownika i e-mail użyty do założenia konta.Kingusiaaaa pisze: ↑pn gru 16, 2024 7:16 am Cześć
mam problem z logowaniemzainstalowałam aplikację na nowym telefonie, wpisuję login i hasło i wyskakuje mi komunikat, że podaje nieprawidłowe dane. Zresetowałam hasło, dostała link na maila, wpisuję nowe hasło i jest to samo, nie mogę się zalogować...
Dziękuję bardzo:)
-
Kingusiaaaa
Dziękuję bardzo za odpowiedź, napisałam wiadomość.damascenka pisze: ↑pn gru 16, 2024 7:28 am Hej, napisz na [email protected] i podaj swoją nazwę użytkownika i e-mail użyty do założenia konta.