Jak często uprawiacie seks ?

Anonimowe zwierzenia i porady. Możliwość pisania tylko dla niezalogowanych.
Lilly

Jak często uprawiacie seks ?

Post autor: Lilly »

Hej, jak często uprawiacie seks ? Jestem ciekawa jak to się ma do stażu związku ? Pytanie dla singli - czy korzystacie z ONS/FWB/masturbacji , czy abstynencja?

Mój staż związku 7 lat. Średnio seks raz w tygodniu. Oczywiście bywają okresy o większej częstotliwości i mniejszej.
gurl

Post autor: gurl »

Myślę, że seks zależy od wielu czynników. Np. można być w związku i nie mieszkać razem, więc nawet gdy się chce, to tego seksu nie można mieć trzy razy dziennie.

Jestem singielką. Głównie radzę sobie masturbacją przynajmniej raz w tygodniu. Mam też jednego fwb od 1,5 roku, nie spotykamy się regularnie, ale gdy mam ochotę na stricte bdsmowski seks, kontaktuję się z nim. Nigdy mi nie odmawia 😅 Jak mam ochotę na coś nowego i świeżego, to mam konto na datezone więc tam kogoś wynajduję. Jestem w celibacie od ponad miesiąca i już mnie kusi, więc czekam aż mi się okres skończy i umawiam się na seks.
Paolka

Post autor: Paolka »

Ostatni raz uprawiałam seks w czerwcu 2023 roku XD mnie seks nie kręci, ogólnie mężczyźni mnie prawie nie kręcą (kobiety też nie, jestem lekko aseksualna). Próbowałam fwb ale jednak potrzebuje z kimś poczuć jakąś więź, seks z byle kim mnie brzydzi
Calmona

Post autor: Calmona »

Paolka pisze: pt sie 23, 2024 6:33 pm Ostatni raz uprawiałam seks w czerwcu 2023 roku XD mnie seks nie kręci, ogólnie mężczyźni mnie prawie nie kręcą (kobiety też nie, jestem lekko aseksualna). Próbowałam fwb ale jednak potrzebuje z kimś poczuć jakąś więź, seks z byle kim mnie brzydzi
W sumie zazdroszczę ja nie uprawiałam seksu z 2-3tyg i już nie daje rady, aczkolwiek seks z byle kim też mnie brzydzi a masturbacja nie kręci.
Maniii

Post autor: Maniii »

Z 6 miesięcznym niemowlakiem od jakiegoś czasu dwa razy w tygodniu z mężem ten seks zawsze jest. Wcześniej wyłącznie raz, bo młody dał popalić i nie to było w głowie. Przed dzieckiem 3-4 razy w tygodniu, a w pierwszym roku związku i 2 razy dziennie. Razem całościowo 4 lata jesteśmy. Natężenie seksu zależy od obowiązków na głowie, a co za tym idzie - chęci.