Hejka,
Ostatnio wszędzie na instagramie widzę piękne zdjęcia robione aparatem cyfrowym z flashem, przeważnie Canonem G7X Mark II, ale jego cena odstrasza. Macie może do polecenia dobry aparat cyfrowy w bardziej przystępnej cenie i kompaktowym rozmiarze, tak abym mogła zabierać go ze sobą na wyjazdy?
Aparat cyfrowy
Moderator: verysweetcherry
-
- MieszkankaPowiśla
Zatem jaka cena byłaby na tyle adekwatna, aby Cię nie odstraszać?
5000 zł to dla mnie sporo i mam wrażenie że ta cena jest trochę sztucznie podbita przez to, że aparat jest teraz bardzo popularny. Mogłabym przeznaczyć +/- tej kwotyKrwawaMary pisze: ↑sob sie 03, 2024 9:48 am Zatem jaka cena byłaby na tyle adekwatna, aby Cię nie odstraszać?
-
- MieszkankaPowiśla
Może dokładnie ten sam aparat, tylko używany w stanie idealnym? Na All widziałam za poniżej 2k. przed chwilą. Ewentualnie możesz pytać bezpośrednio w sklepach o dostawę danego modelu. Wiem, że np. w Media Expert mogą próbować Ci go ściągnąć, jeśli sobie zamówisz i pojawi się dostępność.
Hej!
Canon Powershot sx740 hs czy Nikon coolpix a1000, cena jest prawie 2 razy niższa.
lub możesz faktycznie przyjrzeć się używanym aparatom.
Canon Powershot sx740 hs czy Nikon coolpix a1000, cena jest prawie 2 razy niższa.
lub możesz faktycznie przyjrzeć się używanym aparatom.