Start
Mój profil

Instagram - nasze doświadczenia

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: Instagram - nasze doświadczenia

Post autor: damascenka »

Hejka! Pozwoliłam zmienić sobie nazwę wątku na nasze doświadczenia - może będzie bardziej zachęcająca dla użytkowników. ☺️

Myśle podobnie jak Krokus - raczej wszyscy się obawiają o swoją tożsamość.
ipocotylekrzyku

Post autor: ipocotylekrzyku »

do mnie przychodzi mnóstwo "nowych obserwatorów" z Azji, USA, często to żołnierze, emeryci, weterynarze, był nawet typek z NASA ;), młodzxi przystojniacy wyglądający stockowo. Od razu blokuję. Mam tez masę wiadomości typu: znalazłem twój profil i chcę się zaprzyjaźnić tłumaczone translatorem, a czasem po angielsku. Jak nie odpiszę to jest już mniej miło.
Zdarza się, że tygodniowo blokuje 20 takich delikwentów.
joolz
Gacie z oceanu
Instagram: zhjngmwttn

Post autor: joolz »

Oo, stary post, a akurat idealny dla mnie – bo jestem zła na ig, jak na żadną internetową platformę. Dosłownie zabrali mi konto, które budowałam latami. Nie da się go odzyskać, z jakiegoś powodu nałożyli mi takiego bana, że konta po prostu nie ma. Odwoływałam się od decyzji, ignorują mnie. Nie wiem, co się stało.
A nowego konta nie chce mi się już tak budować, ale chyba muszę się w końcu przełamać i zacząć coś dodawać. Ilość obserwatorów nie zachęca, bo teraz mam ich zaledwie 30 :')
Angelique
Siatkarka

Post autor: Angelique »

Witam. Mam pytanie odnośnie Instagrama. Wysłałam wiadomość do słynnej osoby i oczywiście nie odpisała! Nie wyskoczył żaden komunikat czy ta osoba w ogóle przeczytała moją wiadomość,ale przychodziły mi powiadomienia w stylu:( czyjeś imię i nazwisko) jest na Instagramie i że osoba,do której wysłałam wiadomość obserwuje tę osobę z nawiasu. Chciałabym wiedzieć, o co chodzi z tymi powiadomieniami. W sensie czy ten ktoś,do kogo wysłałam wiadomość był wtedy zalogowany na swoim koncie,kiedy pojawiały mi się te powiadomienia?
truski39
RóżowePolo

Post autor: truski39 »

ipocotylekrzyku pisze: pt gru 16, 2022 8:00 am do mnie przychodzi mnóstwo "nowych obserwatorów" z Azji, USA, często to żołnierze, emeryci, weterynarze, był nawet typek z NASA ;), młodzxi przystojniacy wyglądający stockowo. Od razu blokuję. Mam tez masę wiadomości typu: znalazłem twój profil i chcę się zaprzyjaźnić tłumaczone translatorem, a czasem po angielsku. Jak nie odpiszę to jest już mniej miło.
Zdarza się, że tygodniowo blokuje 20 takich delikwentów.
ro są Ci oszusci którzy potem beda chcieli przelew;)albo boty
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Angelique pisze: sob kwie 12, 2025 9:49 pmale przychodziły mi powiadomienia w stylu:( czyjeś imię i nazwisko) jest na Instagramie i że osoba,do której wysłałam wiadomość obserwuje tę osobę z nawiasu. Chciałabym wiedzieć, o co chodzi z tymi powiadomieniami. W sensie czy ten ktoś,do kogo wysłałam wiadomość był wtedy zalogowany na swoim koncie,kiedy pojawiały mi się te powiadomienia?
Nie zrozumiałam co masz na myśli. Wstaw jakiegoś screena, zamarz dane czy coś to będzie mi to łatwiej ogarnąć