W jakim wieku zauważyłyście u siebie pierwsze zmarszczki/zmarszczkę na czole?
Mam 24lata i pierwszą lekką zmarszczkę na czole i nie wiem czy przesadzam, czy w tym wieku to może normalne?
Dziękuję za odpowiedzi
To niee to jest normalne, każda twarz się rusza i uśmiecha i to nie ten wiek żeby pokazywały się oznaki starzenia tylko właśnie oznaki mięśni twarzy:))elemelka12 pisze: ↑sob kwie 20, 2024 10:14 pm Dziękuję Ci za odpowiedź, wiem teraz, że mogę być spokojniejsza, bo to normalne. Moja to taki cieniutki ledwo widoczny paseczek krótki na czole poziomy, nic więcej, a lwia zmarszczka to nie wiem co to jest, choć pewnie za parę lat będę dobrze wiedzieć haha
Bardzo Ci gratuluję zrzucenia wagi! Wiem jaki to wyczyn i super, że masz „jak na swoj wiek” buźkę w takim super stanie!![]()
Platini_blabla pisze: ↑sob kwie 20, 2024 10:34 pmTo niee to jest normalne, każda twarz się rusza i uśmiecha i to nie ten wiek żeby pokazywały się oznaki starzenia tylko właśnie oznaki mięśni twarzy:))elemelka12 pisze: ↑sob kwie 20, 2024 10:14 pm Dziękuję Ci za odpowiedź, wiem teraz, że mogę być spokojniejsza, bo to normalne. Moja to taki cieniutki ledwo widoczny paseczek krótki na czole poziomy, nic więcej, a lwia zmarszczka to nie wiem co to jest, choć pewnie za parę lat będę dobrze wiedzieć haha
Bardzo Ci gratuluję zrzucenia wagi! Wiem jaki to wyczyn i super, że masz „jak na swoj wiek” buźkę w takim super stanie!![]()
Dzięki, walka o kilogramy w kontekście twarzy jest strasznie ważne hahaha