Waniliowo-czekoladowe perfumy
Moderator: verysweetcherry
- legalnablondynka
- RóżowePolo
Waniliowo-czekoladowe perfumy
Hej, macie do polecenia jakieś waniliowe, czekoladowe perfumy? Chciałabym pachnieć mega słodko, wręcz jak ciasteczka, coś tego typu.
Wiem, że w Zarze są waniliowe, ale jakoś mi nie podeszły.
Macie coś sprawdzonego?
Macie coś sprawdzonego?
-
- Siatkarka
Nie mam pojęcia czy chciałabyś ale w rosmanie są cudowne waniliowe perfumy,pachną jak ciastko waniliowe i dobrze się trzymają,solinotes vanille,kocham je
Hmm ja miałam kiedyś BOSS The Scent Absolute, tam jest wanilia i kawa, do tego miód i brzoskwinia ale przełamane wetiwerą więc mogą być dla Ciebie za ostre, ale możesz sprawdzić.legalnablondynka pisze: ↑pn mar 18, 2024 3:31 pm Hej, macie do polecenia jakieś waniliowe, czekoladowe perfumy? Chciałabym pachnieć mega słodko, wręcz jak ciasteczka, coś tego typu.
Macie coś sprawdzonego?
-
- Siatkarka
Zdecydowanie Billie elish złote
-
- RoyalBaby
Wąchnij sobie zapach niszowy coffee addict theodoros kalotinis. Feedback od otoczenia, że pachnę jak tiramisu ,)
-
- ŚpioszkiKenzo
Cuir de Nuit od Yves Rocher.
Ulep az zeby bola
Ulep az zeby bola
-
- Ciastko
polecam Ci z budżetowej półki „mgiełek” BERSHKA VANILLA CLOUDS (przy kasach) dla mnie to taki tańszy zamiennik Sol de Janeiro 71 które kocham całym sercem ale cena
albo z AVONU „far away rebel” to taki slodziaczek karmel bitą śmietana vanilla no zakochasz się
albo z AVONU „far away rebel” to taki slodziaczek karmel bitą śmietana vanilla no zakochasz się
-
- ZdalnaFanka
Ich zamiennikom 1:1 tylko mocniejszym jest Lattafa Nebras. Mam oba zapachy, dosłownie to samo, tylko nebras siedzi parę godzin dłużej.