Hejka!
Czy którakolwiek z Wandziarek korzystała z apki/diety od manianaa? Obserwuję ją na Insta (z kompa, więc nieregularnie, ale zaglądam), mam wrażenie, że działa na innych zasadach niż wszystkie znane plany od Respo, Lewej, Chody czy innych tam Kotów. Raz, że dostępy do aplikacji są jakby ograniczone, bo nawet teraz nie da się ich kupić. Dwa, że ona pisała kiedyś, że ręcznie je przeklikuje, co czasem skutkuje tym, że chyba nie wskakuje ludziom nowe menu. Ale na tyle na ile ją obserwuję widzę, że ma bardzo fajne podejście do diet i te jej posiłki wydają się być bardzo smakowe. Jako osoba która chce utrzymać wagę (ewentualnie kontynuować w kierunku budowania mięśni) zastanawiam się nad tym, może ktoś korzystał i ma jakieś opinie?
Albo o samej Manianie, już tak przy okazji? Znacie? Obserwujecie? Przyznam, że na początku taka plastikowa mi się wydawała, zwłaszcza gdy ją bez głosu oglądałam, ale wydaje się mieć spoko podejście do treningów i jedzenia i taka sympatyczna się wydaje, nie ma u niej reklam na potęgę, więc to też na plus.
manianaa - czy ktoś korzystał?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
pinkaosiemdziewiec
- BlondDoczep