Szukam polecajek książek papierowych z przepisami. Za ebooki i profile instagramowe dziękuję, chcę ograniczyć telefon przy gotowaniu i się nie rozpraszać :D dzięki serdeczne!
Książki papierowe z przepisami
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Kartofel123
- Siatkarka
Książki papierowe z przepisami
Cześć! 
Szukam polecajek książek papierowych z przepisami. Za ebooki i profile instagramowe dziękuję, chcę ograniczyć telefon przy gotowaniu i się nie rozpraszać :D dzięki serdeczne!
- StrawberryCake
- Currently:home
Jestem pozytywnie zaskoczona “Air fryer lub blaszka. 100 przepisów w formie” Malwiny Bareły. Bo nie spodziewałam się dobrej książki pod air fryera.
Możesz też zerknąć na “Pysznie czy przepysznie” Moniki Moleckiej - kiedyś lubiłam ją obserwować na insta i miała nawet niezłe przepisy kuchni tradycyjnej (nie w fit stylu)
Możesz też zerknąć na “Pysznie czy przepysznie” Moniki Moleckiej - kiedyś lubiłam ją obserwować na insta i miała nawet niezłe przepisy kuchni tradycyjnej (nie w fit stylu)
Mi bardzo podeszły wszystkie książki Nigelli Lawson. Nie zliczę też ile Jadłonomii Po Polsku sprezentowałam najbliższym, wszyscy korzystają, nawet jak nie są na diecie roślinnej
Mam wiele książek kucharskich, myślę, że z 50, ale wiele z nich jest po prostu ładnych i tyle... Sama korzystam też ze startych książek po babci typu Kuchnia Polska czy Nowa Kuchnia Śląska.
Polecam też założyć swój zeszyt z przepisami - wtedy masz pod ręką wszystko, co Ci się sprawdza.
Polecam też założyć swój zeszyt z przepisami - wtedy masz pod ręką wszystko, co Ci się sprawdza.