Jak sprawdzić... link albo szukam emamy z gazety.
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- Mamnowytelefonbuuu1
- Koczkodan
Jak sprawdzić... link albo szukam emamy z gazety.
Wszyscy teraz piszą, żeby uważac pezy udostepnianiu linków np do yt czy insta, bo miżna zdradzić swiją tożsamość. Czy tylko ja nie wiem jak? Ew czy bywa tu jakas ematka?
Dawniej "Mgtyuh"
- MuzycznaPaprotka
- PsychoFanka
Nie jestem matką, ale parę tygodni temu znajomy wysłał mi link do jakiegoś filmiku na YT i jak go otworzyłam to zobaczyłam w apce YT, że najpierw wyświetla mi się coś w stylu "użytkownik XYZ (nazwa konta YT znajomego) udostępnił ci film". Tak można zobaczyć, jaki ma kanał (choć i tak wcześniej sam mi go pokazywał). Nie wiem, czy to wobec każdego działa. Co do linków z Insta to o tym jeszcze nie słyszałam.
Wydaje mi się, że jak klikałam linki do YT z postów nieznajomych znalezionych w internecie to tego efektu jak powyżej już nie było. A link od wspomnianego kolegi dostałam przez SMS. Może stąd różnica. Ale nie wiem do końca.
Wydaje mi się, że jak klikałam linki do YT z postów nieznajomych znalezionych w internecie to tego efektu jak powyżej już nie było. A link od wspomnianego kolegi dostałam przez SMS. Może stąd różnica. Ale nie wiem do końca.
- Mamnowytelefonbuuu1
- Koczkodan
Dzieki, też mam wrażenie, ze to widać "znajomego". Ale nawet Wandziary ostrzegają przy wrzucaniu linkow na insta itp.
Dawniej "Mgtyuh"