Hej. Swoje pytanie kieruję do stylistek paznokci.
Jestem początkującą stylistką. Głównie działam mobilnie.
Natomiast mam problem z przyjmowaniem klientek w domu.
Nie mam wolnego, oddzielnego pomieszczenia, by móc działać. Jedynie dużą sypialnie, w której mogłabym wydzielić sobie kącik na mani - oddzielić go kallaxem, który też trochę zasłoni mi łóżko.
Nie ukrywam, że dojazd mi się nie kalkuluje, patrząc pod kątem czasu, spalania paliwa i zdrowia kręgosłupa.
Chciałabym trochę przenieść się z tym interesem do domu.
Na wynajmem mnie nie stać.
Za jakiś czas chce kupić pawilon kosmetyczny. Jak już uda mi się trochę odłożyć.
Czy wyżej wymieniony pomysł na kącik jest waszym zdaniem okej?
Jakie były wasze początki? Jak podchodziły do tego klientki?
Czy ktoś robi może paznokcie mobilnie/
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
fantasmagorie
- PsychoFanka
Nie miałabym żadnego problemu z tym, że jestem przyjmowana w wydzielonym kąciku. Interesują mnie sterylne narzędzia, umiejętności stylistki, miła atmosfera, nic więcej. Powodzenia!!ddda pisze: ↑wt kwie 21, 2026 9:26 am Hej. Swoje pytanie kieruję do stylistek paznokci.
Jestem początkującą stylistką. Głównie działam mobilnie.
Natomiast mam problem z przyjmowaniem klientek w domu.
Nie mam wolnego, oddzielnego pomieszczenia, by móc działać. Jedynie dużą sypialnie, w której mogłabym wydzielić sobie kącik na mani - oddzielić go kallaxem, który też trochę zasłoni mi łóżko.
Nie ukrywam, że dojazd mi się nie kalkuluje, patrząc pod kątem czasu, spalania paliwa i zdrowia kręgosłupa.
Chciałabym trochę przenieść się z tym interesem do domu.
Na wynajmem mnie nie stać.
Za jakiś czas chce kupić pawilon kosmetyczny. Jak już uda mi się trochę odłożyć.
Czy wyżej wymieniony pomysł na kącik jest waszym zdaniem okej?
Jakie były wasze początki? Jak podchodziły do tego klientki?