Start
Mój profil

Nasze sekrety

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
gunernialne
Currently:Dominicana

Nasze sekrety

Post autor: gunernialne »

Macie jakieś sekrety, o których naprawdę nie wie nikt, albo prawie nikt? Rzeczy, o których nigdy nie powiecie swoim bliskim?
Korzystając z (pozornej?) anonimowości może ktoś chce wyrzucić tutaj z siebie coś osobistego? Bez oceniania, krytyki.
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
Awatar użytkownika
Wercia20_20
Modna

Post autor: Wercia20_20 »

gunernialne pisze: pt kwie 03, 2026 11:53 am Macie jakieś sekrety, o których naprawdę nie wie nikt, albo prawie nikt? Rzeczy, o których nigdy nie powiecie swoim bliskim?
Korzystając z (pozornej?) anonimowości może ktoś chce wyrzucić tutaj z siebie coś osobistego? Bez oceniania, krytyki.
No to zaczynaj, jaki masz sekret?
Awatar użytkownika
gunernialne
Currently:Dominicana

Post autor: gunernialne »

Wercia20_20 pisze: pt kwie 03, 2026 12:42 pm No to zaczynaj, jaki masz sekret?
Zastanawiałam się właśnie nad tym i chyba takim największym dla mnie i pewnie wielu innych osób sekretem będzie orientacja.
Nie wydaje mi się, żebym miała poza tym jakieś "poważniejsze" sekrety, których nie mogłabym opowiedzieć nikomu dlatego opiszę jeden luźniejszy, dziecięcy "sekret".
Przygotowując się do komunii trzeba było zaliczyć u siostry zakonnej znajomość modlitw. Nie wiem dlaczego stanowiło to dla mnie wtedy problem nie do przeskoczenia, ale zaliczyłam faktycznie może z dwie modlitwy. A w przypadku pozostałych podrabiałam podpis siostry... nikt nigdy tego nie wykrył i moja religijna rodzina była bardzo dumna.. xd
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta