Ja byłam pierwszy raz i jestem rozczarowana
Sephora house
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
jjolie0234
- Gacie z oceanu
Sephora house
Czy któraś z Was była w tym roku ? Jak wrażenia?
chodzę czasami na te eventy darmowe w Warszawie, ale zawsze są straszne kolejki.Od paru lat mam status gold i spodziewałam się czegoś więcej jeśli chodzi o korzyści.Wydaje tylko pieniędzy u nich, a mam wrażenie, że jak pójdę na inny darmowy event typu biegowy tam są lepsze prezenty i pełnowymiarowe produkty..
-
jjolie0234
- Gacie z oceanu
Na Sephora house można kupić bilet wstępu, w cenie masz voucher na zakupy w tej samej cenie.Byla wersja za 29 zł i chyba za 89 zł VIP, który miał paczke kosmetyków.Influencerzy mali i większi dostawali zaproszenia i też paczki kosmetyków.Mozna było też wygrać zaproszenia VIP i też losowo wybierali dodatkowo osoby.Inne eventy, otwarte są darmowe i każdy może przyjść, tylko często jest masa ludzi i kolejki.Oczywiscie często też są influ i mają dodatkowe korzyści:)
- gunernialne
- Currently:Dominicana
Niech przestaną zapraszać tam każdego influ jak leci to będą mieli kasę na lepszą organizację xd pamiętam jak kiedyś pojawiali się tam właśnie tylko beauty influ i wyglądało to lepiej xd
A przynajmniej można było chociaż obejrzeć coś ciekawego na stories u naprawdę zainteresowanych osób a nie jak teraz - dwie storki jakiegoś influ od mało zabawnych filmików tylko po to, żeby pokazać, że się było xd
A przynajmniej można było chociaż obejrzeć coś ciekawego na stories u naprawdę zainteresowanych osób a nie jak teraz - dwie storki jakiegoś influ od mało zabawnych filmików tylko po to, żeby pokazać, że się było xd
Przekazuję się w spadku ziemi, by wyrosnąć z trawy, którą kocham,
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
Jeśli zechcecie mnie znowu, szukajcie mnie pod podeszwą buta
-
jjolie0234
- Gacie z oceanu
Jak patrzę na te zagraniczne eventy Sephory, Douglasa i oddzielne tych marek to Polska strasznie słabo wypada
czy te influ naprawdę nabijają sprzedaż ? Ja kupuję jak coś chce i mi się podoba, a nie że ktoś to reklamuje.
-
jjolie0234
- Gacie z oceanu
Nie wiem czy tam są wszystkie marki jak w Sephorze.Czasamj Sephora ma jakieś promocje i się dostaje gifty itd, ale mam wrażenie, że z roku na rok jest coraz gorzej.Plus obsługa Ci robi łaskę czesto, że w w ogóle jesteś godny coś u nich kupić