Start
Mój profil

Zlamania kości

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
21ssavage
Tritonotti

Zlamania kości

Post autor: 21ssavage »

Hej, ostatnio doznałam poważnego złamania w stawie skokowym, konieczna była operacja, jestem uziemiona na wiele tygodni. Ciężko mi z tym psychicznie i fizycznie.

Pomyślałam, że pewnie część z was była lub jest w takiej sytuacji i może podzielić się swoimi przemyśleniami, radami np odnośnie tego co można robić cały dzień leżąc w łóżku oprócz czytania, scrollowania i oglądania seriali. (Zamówiłam już kolorowanki, mazaki i stolik na łóżko xd) Albo po prostu wymienimy się dobrymi słowami.

Uważajcie na siebie🍀
rockshoot
Currently:Italy

Post autor: rockshoot »

Polecam robić kursy! Serio, nie będziesz miała lepszego czasu na rozwój niż teraz :)
jaskana
Szarlotta

Post autor: jaskana »

polecam nauczyć się szydełkować, robić na drutach etc.
lalamonia
Tritonotti

Post autor: lalamonia »

Książki, komiksy, gry paragrafowe. Może też puzzle z takich mniejszych typu 300 elementów?
Awatar użytkownika
Saelith
PsychoFanka

Post autor: Saelith »

rockshoot pisze: ndz lut 22, 2026 2:52 pm Polecam robić kursy! Serio, nie będziesz miała lepszego czasu na rozwój niż teraz :)
Polecasz może jakies konkretne strony z kursami?
rockshoot
Currently:Italy

Post autor: rockshoot »

Saelith pisze: śr lut 25, 2026 5:23 pm Polecasz może jakies konkretne strony z kursami?
Mój wykładowca z zajęć polecał raz studia-online.pl pod tym kątem, że możesz je robić kiedy chcesz, nie ma sztywnego grafiku itd. Ale to już opcja studiów, wiadomo.

Ja robiłam kiedyś strefę kursów, dostaje się normalnie papierek. Tyle że nigdy nie skończyłam, bo mam słomiany zapał 😅

Słyszałam że Udemy wiele ludzi robi
Magda0888
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Magda0888 »

Przede wszystkim współczuję i życzę Ci dużo siły, szybkiego powrotu do zdrowia <3
Nie wiem, jak u Ciebie ze znajomością języków obcych, ale polecam Ci uczenie się języków z apką. Np. angielskiego, a jak znasz angielski, to włoskiego, hiszpańskiego- łatwe języki, a naprawdę Duolingo bardzo wciąga. I serio masz satysfakcję, że robisz coś, co na pewno wykorzystasz w pracy, czy podróżach :)