Start
Mój profil

Mój mąż ma problemy z erekcją. Co robić?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Nowkhe
ŚpioszkiKenzo

Mój mąż ma problemy z erekcją. Co robić?

Post autor: Nowkhe »

Mój mąż ma od jakiegos czasu problemy z erekcja. Zastanawiam się co robic. Zrobił sobie badania, na które go namowiłam. I wszystko wychodzi z nich,że jest ok ( badania hormonalne i ogólne). Namawiam go na wizyte do lekarza ale nie chce się wybrac.Mówi generalnie,ze się wstydzi. I unika tematu. Współzycia rownież. Co robic?
rockshoot
Currently:Italy

Post autor: rockshoot »

Powiedzieć mu, żeby zachowywał się jak dorosły człowiek a nie dziecko, który się wstydzi
Karalina
RoyalBaby

Post autor: Karalina »

Moze tabletki? Na przykląd takie z l argininą? Takie sytuacje sę zdarzają. Byc moze jest to jedynie chwilówe i facet potrzebuje niewielkiej pomocy. Kup cum on, mój również brał jakiś czas temu i naprwdę mu pomogły.
Nowkhe
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Nowkhe »

Są bez recepty rozumiem? Bo sama raczej się po receptę do lekarza nie wybiore :P A i jeszcze jedno. Jak mam mu to zasugerowac?
Karalina
RoyalBaby

Post autor: Karalina »

Po prostu daj mu tabletki i powiedz aby spróowaćł.Myśle,ze dla faceta bdzie to o wiele łatwiejsze do przełknięcia niż wybranie się do lekarza. Powinien spróbowć bo tabletki maja dobry skład, poza tym cum on jest z tego co wiem bardzo czesto zlecane przez urologów jak ma sie tego typu problemy.Zamówisz w sklepach online.
Awatar użytkownika
CzarnyPigularz
Gacie z oceanu

Post autor: CzarnyPigularz »

Po gbl ma się potężną chcicę
Lena26
SushiRoll

Post autor: Lena26 »

A jaki mu wyszedł testosteron całkowity?? A czy było badane SHGB białko wiążące hormony płciowe??? Kortyzol, prolaktyna, estradiol??