Jakie zabiegi miała Andziaks?
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryJakie zabiegi miała Andziaks?
Hej dziewczyny!
Ciekawi mnie, czy któraś z Was ma może informacje, swoje pomysły, jakie Andziaks robiła zabiegi, szczególnie na dolne piętro twarzy? Oprócz kwasu w ustach, botoksu itp, może ktoś ma info gdzie wykonywała te zabiegi? Bo jej metamorfoza jest piękna
Nie zrozum mnie źle ale to że A.coś odpowiada nie oznacza, że Ty wypiękniejesz. Zabiegi robi się indywidualnie.Asikkk pisze: ↑śr lut 11, 2026 10:20 am Hej dziewczyny!Ciekawi mnie, czy któraś z Was ma może informacje, swoje pomysły, jakie Andziaks robiła zabiegi, szczególnie na dolne piętro twarzy? Oprócz kwasu w ustach, botoksu itp, może ktoś ma info gdzie wykonywała te zabiegi? Bo jej metamorfoza jest piękna
Ja miałam 4 razy dermapen i zero efektu a laski chwalą i poszłam do innej kosmetolig, która powiedziała, że dermapen na mnie nie zadziała bo mam za suchą skórę i zaproponowała laser tulowy. Na Wandzie dziewczyny jedne chwalą ten laser a inne przeklinają że tyle kasy poszło w błoto. Także metamorfozę trzeba dobrać indywidualnie, do potrzeb. Życzę Ci abyś trafiła na dobrego specjalistę bo mnóstwo osób z branży beauty nagina z cenami i wciskają najdroższe zabiegi