Start
Mój profil

Gdzie mogę znaleźć znajomego na siłownię?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
elZippa1998
Szarlotta

Power Gdzie mogę znaleźć znajomego na siłownię?

Post autor: elZippa1998 »

Siema!

Chciałbym wrócić do regularnych treningów: 3 razy w tygodniu w domu i 3 razy w tygodniu na siłowni. Mam jednak problem ze znalezieniem kogoś do wspólnych ćwiczeń — w formie klasycznego gymbro albo chociaż na start do wzajemnej motywacji online (np. przez Microsoft Teams).

Z moich dotychczasowych prób wynika, że trafiam głównie na osoby, które mają zupełnie inne podejście do treningu (np. lekkie cardio + hantle, 2 razy w tygodniu), a ja szukam kogoś, kto chce trenować regularnie i na serio.
Żeby ułatwić sprawę, mogę zaoferować dojazd na siłownię (wystarczy dorzucić się do jednego baku paliwa) oraz dostęp do mojej karty sportowej z pracy — ewentualnie mogę też opłacić komuś wejścia na siłownię.

Próbowałem już lokalnych spottedów i grup w okolicy, ale bez efektu.
Z góry zaznaczam, że nie szukam porad w stylu: „weź trenera personalnego”, „po prostu idź sam” czy „poznasz kogoś na siłowni” — to już przerobiłem. Chodzi mi po prostu o kompana offline, z którym można wspólnie trenować, motywować się i normalnie dogadywać. Niestety, na siłowni każdy raczej trzyma się swojego, a w jednej z sieciówek dostałem nawet łatkę „dziwaka, który szuka kolegów”.

Macie jakieś sensowne pomysły, gdzie realnie można znaleźć takie osoby?

Jedyna dla mnie opcja to tylko pewne zastrzyki lub trener personalny
Karoryfer
BlondDoczep

Post autor: Karoryfer »

Bumble ta apka randkowa ma opcje zmiany trybu na friends albo biznes i tam ludzie często szukają kompanow do podróży, sportów.
Albo duże fit grupy na Facebooku lub spotted ( twoje miasto )
Awatar użytkownika
elZippa1998
Szarlotta

Post autor: elZippa1998 »

Spotted testowałem wielokrotnie, albo osoby takie że nawet vibe nie potrafię złapać na pierwszym spotkaniu przed siłownią lub tacy co nagle 3x w tygodniu robi się 1x w tygodniu lub 2x w tygodniu albo kobiety 40+, a ja 28 lat mam