Hej,
Nie znalazłam takiego tematu, więc zakładam.
Czy są tu osoby same eksperymentujące, kupujące ma ZSK, BU czy innych tego typu stronach? Osoby mające również wiedzę o łączeniu/niełączeniu składników?
Kosmetyki DIY
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Kosmetyki DIY
Kto jest w cyrku ten się nie śmieje
-
astronautka123
Swego czasu kupowałam dużo z Biochemii urody. Ale nie znam się na łączeniu składników, po prostu robiłam wg instrukcji
-
Karina WWO
- Channelka
Olejki do mycia mam z BU i tylko tych używam. Nie noszę makijażu na codzień więc wystarcza.
Jeszcze miałam serum booster miedziowy i był ok.
A tylko z BU korzystałaś? Zdarzyło Ci się z ZSK? Widziałam, że ostatnio więcej się tego pojawiło, a zorientowałam się, że mazideł już nie ma. A szukam jakiegoś fajnego toniku kwasowego.astronautka123 pisze: ↑śr sty 21, 2026 5:56 pm Swego czasu kupowałam dużo z Biochemii urody. Ale nie znam się na łączeniu składników, po prostu robiłam wg instrukcji![]()
Dzięki za opinię!Karina WWO pisze: ↑czw sty 22, 2026 1:31 pm Olejki do mycia mam z BU i tylko tych używam. Nie noszę makijażu na codzień więc wystarcza.
-
astronautka123
Tak, zrób sobie krem też brałam i mazidła jak byly też testowałam. Biochemia była najłatwiejsza w obsłudze ;)
Ja z kwasów teraz używam koreańskich płatków peelingujących Some by mi, bardzo mi się poprawiło z zaskórnikami.
O, a jakie one mają kwasy w składzie?astronautka123 pisze: ↑czw lut 05, 2026 8:18 pm Tak, zrób sobie krem też brałam i mazidła jak byly też testowałam. Biochemia była najłatwiejsza w obsłudze ;)
Ja z kwasów teraz używam koreańskich płatków peelingujących Some by mi, bardzo mi się poprawiło z zaskórnikami.
Kurczę, to nie będą dla mnie