Konserwatywny mezczyzna
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryKonserwatywny mezczyzna
Nie chciałam zasmiecac watku u eterycznej prezesowej a tak mi przyszło na mysl...
Czy jeszcze istnieja konserwatywni mezczyźni czy to scam dla naiwnych kobiet z daddy isues i innymi problemami?
Czy jeszcze istnieja konserwatywni mezczyźni czy to scam dla naiwnych kobiet z daddy isues i innymi problemami?
- Pamieculotna
- BlondDoczep
Oczywiście, że istnieją. A czemu miałby to być wymarły gatunek?
-
123wiosna123
- Forma życia
Ale ci konserwatywni mężczyźni maja byc jacy? Maja zarabiać kase a kobieta bedzie sprzątać gotować i rodzic dzieci? A jak kobieta bedzie szykować imprezę to facet bedzie oglądałam telewizor?
No między innymi.123wiosna123 pisze: ↑pn sty 19, 2026 5:32 pm Ale ci konserwatywni mężczyźni maja byc jacy? Maja zarabiać kase a kobieta bedzie sprzątać gotować i rodzic dzieci? A jak kobieta bedzie szykować imprezę to facet bedzie oglądałam telewizor?
-
123wiosna123
- Forma życia
Ja mysle,ze od konserwatywnych mezczyzn trzeba uciekac.123wiosna123 pisze: ↑pn sty 19, 2026 8:31 pm A później jak mezczyzna cie kopnie w dupe to z czego brdziesz zyc? Z alimentów? Czy nagle bedziesz szukać pracy bez doświadczenia?
- Juliaturczyniak
- Dieta 600 kcal
Istnieją. Osobiście znam takich paru, ale też prawda, że część facetów udaje "konserwatywnych", a jak przejdzie co do czego to dwie lewe ręce,kobieta musi się zajmować wszystkim,bo go mamusia nie nauczyła no i jeszcze 50/50, bo przecież jak księżniczka dostanie kawę za 20 to jej odbije 

- Juliaturczyniak
- Dieta 600 kcal
To, że ktoś głosuje na konfederację czy na PiS nie robi z niego konserwatywnego. Owszem można by powiedzieć, że to wiele zmienia i dużo znaczy, ale samo głosowanie z siebie nie oznacza, że nagle mężczyzna jest taki, a nie inny. Podobnie z kobietami - to, że kobieta zagłosuje na konfederację to nie oznacza od razu tego, że się będzie zajmowała domem i planuje dzieci. Dużo osób głosuje na konfederację,bo mają np własne firmy i wierzą w ich gadanie o wspieraniu przedsiębiorców oraz niskich, prostych podatkach.. nie będę mówić już tutaj co prywatnie sądzę o tych obietnicach jak i o samej partii,ale skoro mówi to doradca podatkowy to trochę mi się to nie klei
-
astronautka123
Ok skarbie, masz 100 procent racji. Mój post był żartobliwy i raczej dotyczyl członków partii uważających się takich mężczyzn.Juliaturczyniak pisze: ↑czw sty 22, 2026 4:54 am To, że ktoś głosuje na konfederację czy na PiS nie robi z niego konserwatywnego. Owszem można by powiedzieć, że to wiele zmienia i dużo znaczy, ale samo głosowanie z siebie nie oznacza, że nagle mężczyzna jest taki, a nie inny. Podobnie z kobietami - to, że kobieta zagłosuje na konfederację to nie oznacza od razu tego, że się będzie zajmowała domem i planuje dzieci. Dużo osób głosuje na konfederację,bo mają np własne firmy i wierzą w ich gadanie o wspieraniu przedsiębiorców oraz niskich, prostych podatkach.. nie będę mówić już tutaj co prywatnie sądzę o tych obietnicach jak i o samej partii,ale skoro mówi to doradca podatkowy to trochę mi się to nie klei![]()
Byłoby jak w Niemczech 100 lat. Tam też była jedna partia co wabiła ludzi gospodarką i wygrali. Jednak zamiast gospodarką zajęli się swoją chorą ideologią i szerzeniem jej po Europie w ramach poszerzania przestrzeni życiowej....Juliaturczyniak pisze: ↑czw sty 22, 2026 4:54 am To, że ktoś głosuje na konfederację czy na PiS nie robi z niego konserwatywnego. Owszem można by powiedzieć, że to wiele zmienia i dużo znaczy, ale samo głosowanie z siebie nie oznacza, że nagle mężczyzna jest taki, a nie inny. Podobnie z kobietami - to, że kobieta zagłosuje na konfederację to nie oznacza od razu tego, że się będzie zajmowała domem i planuje dzieci. Dużo osób głosuje na konfederację,bo mają np własne firmy i wierzą w ich gadanie o wspieraniu przedsiębiorców oraz niskich, prostych podatkach.. nie będę mówić już tutaj co prywatnie sądzę o tych obietnicach jak i o samej partii,ale skoro mówi to doradca podatkowy to trochę mi się to nie klei![]()
- Juliaturczyniak
- Dieta 600 kcal
Bardziej bym się obawiała Grzegorza Brauna niż konfederacji jak mam być szczera. Ale póki mamy dualizm to wiadomo.
-
Mitsukishipl
- Ciastko
mam nadzieje ze nie istnieja xD
-
duppajasio
- Koczkodan
Ale chodzi Ci o naprawdę konserwatywnych, w sensie takich porządnych chłopów, którzy żyją zgodnie ze stałymi zasadami? Istnieją, ale nie w żadnej partii ani ugrupowaniu konserwatywnym i nie obnoszą się ze swoimi poglądami. Tam znajdziesz tylko telenowelę a la Ordo Iuris. Szukaj wśród rolników trochę starszej daty.