Kasia Zapała
Moderator: verysweetcherryKasia Zapała
Czy któraś z Was ma jej ubrania? Czy jakość adekwatna do ceny? Zastanawiam się nad zakupem.
Ja nie polecam! Tragedia pod względem traktowania Klienta. Po krótce opowiem: w 2021 roku zamówiłam od Pani Kasi sukienkę. Niestety wysłana do mnie została sukienka, ale inna niż ta, którą zamówiłam. Zostałam na lodzie, bo miałam wtedy 5 dni do wesela bliskiej mi osoby. Skontaktowałam się z firmą, powiedzieli mi, że w takim razie mam im na swój koszt odesłać sukienkę, a oni dopiero wtedy odeślę mi tą poprawną, którą pierwotnie zamówiłam. Zgodziłam się na odesłanie, ALE powiedziałam, że proszę o zwrot pieniędzy. Miałam mało czasu i po prostu chciałam już kupić inną sukienkę z jakiejś zary czy massimo dutti i tyle. Wtedy nagle kontakt się skończył - sukienka za prawie 1000 zł, przez dobry miesiąc nie mogłam dostać od nich zwrotu. Pisałam, dzwoniłam - nic. W pewnym momencie napisałam im e-maila, że jeśli w przeciągu 14 dni od wysłania wiadomości nie dostanę zwrotu kasy to sprawa trafi do sądu - dodam, że napisałam naprawdę profesjonalnie (po prostu postraszyłam, bo miałam dość takiego traktowania). Nagle sama jaśnie pani Kasia Zapała odpisała mi z mocno personalnymi wycieczkami w stronę mojej osoby - że jestem niewspółczująca, że każdy człowiek ma prawo się pomylić, że ona ma tyle pracy i tego, że mogła się pomylić, a ja nie rozumiem i ona mi w ogóle nie życzy, żebym ja była w takiej sytuacji i żebym się nigdy nie pomyliła w niczym i że tak w ogóle to jesteśmy tylko ludźmi i każdy popełnia błędy XDD Jasne, ale ja dosłownie na ten zwrot czekałam bardzo długo, nikt mi wcześniej nie odpisywał. Ogólnie email od tej Pani był tak nieprofesjonalny, obraziła mnie w nim mocno, nigdy nie dostałam takiej wiadomości w życiu od nikogo xd
Dlatego odradzam mocno - sukienki są dobrej jakości (ta co przyszła taka się wydawała), ale niech coś się stanią - niech wyślą Wam błędny artykuł, albo Wy byście coś chcieli zwrócić - to pozamiatane XDD Ta projektantka jest mocno odklejona.
Dlatego odradzam mocno - sukienki są dobrej jakości (ta co przyszła taka się wydawała), ale niech coś się stanią - niech wyślą Wam błędny artykuł, albo Wy byście coś chcieli zwrócić - to pozamiatane XDD Ta projektantka jest mocno odklejona.