Hej,
Nie znalazłam podobnego tematu. Szukam głównie patyczków z trwałym zapachem do domu. Interesuje mnie zapach mało duszący, mało chemiczny, wydajny i świeży. Może macie większe doświadczenie i coś polećcie do przetestowania.
Do tej pory najlepiej podchodzą mi zapachy z Rituals- Jing. Próbowałam też Sakura, ale jest moim zdaniem słabo wyczuwalna. Mam też Black Oudh- kompletnie nie mój, zbyt ciężki. Innych jeszcze nie testowałam, może coś polecacie. Uważam, że zapachy Rituals są wydajne jednak cena przy regularnym stosowaniu trochę odstrasza. Szukam czegoś tańszego. Zaczęłam próby z Yankee Candle- Wild Orchid jak dla mnie zbyt chemiczny zapach. Black Cherry również odpadł. Dość długo stosowałam Aura - Kwiat kaktusa, ale już mi się przejadł. Uważam ,że super stosunek jakości do ceny. Wszystkie inne zapachy marketowe- Doroty, AirVick i podobne dawno już spisałam na straty. Zary nie próbowałam, ale podobno jest popularna, ceny jednak podobne do Rituals. Jakie macie doświadczenia. Może wiecie co używane jest w sklepach?
Trwałe ładne zapachy do domu- Rituals, Yankee Candle, Zara inne
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRituals of Mehr - w zasadzie jedyny z R, przy którym przepadłam, i podoba się wielu osobom płci obojga. Wyczuwalny postawiony w przedpokoju, ale ja używam trzech patyczków, nie lubię przesady. Z linii mam jeszcze olejek pod prysznic-używany sporadycznie, ale z przyjemnością.
Świec zapachowych przestałam używać, czasem tylko tylko coś sojowego, ale jeśli lubisz cytrusy i Yankee to - jeśli jeszcze gdzieś znajdziesz - polecam Afternoon Escape.
Świec zapachowych przestałam używać, czasem tylko tylko coś sojowego, ale jeśli lubisz cytrusy i Yankee to - jeśli jeszcze gdzieś znajdziesz - polecam Afternoon Escape.