Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Chruma »

PrzemoKondratowicz pisze: ndz sty 11, 2026 7:17 pm 🥴🫣 serio
Plotki z grupy trolli,wierzcie jej dalej B)
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Post autor: florella »

Zyworodka pisze: ndz sty 11, 2026 8:00 pm Co do tego ze ta rodzina jest dziwna to tez mam takie odczucia. Choc na początku tak nie uwazalam to teraz tam wszyscy mi sie dziwni wydają i ten brat janka i ta siostra pani beaty i ta ola. A co ze zbiórka ktora ona zalozyla na prywatne śledztwo?
Nic nie wiadomo.
Pewnie pieniążki już dawno wydane a poszukiwań nie ma.
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
RARY

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

marley71 pisze: ndz sty 11, 2026 4:18 pm Nie ma zbrodni doskonałej. Jest tylko postęp nauki i metod, które pozwalają odkrywać nawet dawne tajemnice.
Teoretycznie nie ma, a w praktyce jest. Wiele zbrodni nie zostaje nigdy wykrytych, sprawcy i/lub ciało nie zostają znalezieni. Póki co, tak samo jest w tej sprawie.
Awatar użytkownika
PrzemoKondratowicz
DramaQueen

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Fela_z_Kaniowa pisze: ndz sty 11, 2026 10:47 pm Teoretycznie nie ma, a w praktyce jest. Wiele zbrodni nie zostaje nigdy wykrytych, sprawcy i/lub ciało nie zostają znalezieni. Póki co, tak samo jest w tej sprawie.
Otóż to w praktyce są j wydaje mi się że te teksty o braku zbrodni doskonałej to chyba celowo policja przez media rozglasnia…
Justynacze
Tritonotti

Post autor: Justynacze »

Dla mnie to bardzo dziwna sprawa. Z jednej strony, mąż i ta była konkubina, za tym stoją. Z drugiej - ten mąż to zwykły, prosty chłop, raczej nie z tych, co by zbrodnie doskonałą mogli popełnić. Wiem, że zbrodni doskonałych nie ma, ale tu już ponad rok będzie, a kobieta jak kamień w wodę przepadła. Zaraz po zaginięciu, jak wyszła na świat "sytuacja rodzinna" Beaty, byłam pewna, że facet albo zaraz pęknie i się przyzna, albo znajdą ciało. A tu nic.
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Dom przeszukany, samochody, telefony .. i nic.

Natomiast wychodzi dużo kłamstw rodziny Beaty i ich otoczenia.

- Sąsiad ponoć widział Janka rano jak wraca lasem i się ukrywa - okazało się, że w tym samym czasie o 9:50 nagrała go kamera w Łobez więc sąsiad nie mógł go widzieć. Czemu kłamał?
- Ten sam sąsiad twierdził, że słyszał jak na wycieczce (dzień przed zaginięciem) ojciec Jana dzwonił do sołtysowej. Sugestia chyba wybadać czy już wraca do domu. Sołtysowa na ostatnim wywiadzie z Aleksandrą mówi, że nie dzwonił do niej. Kolejne kłamstwo. Po co?
- Plotki o tym, że ojciec Jana widział że Beata weszła do domu. W wywiadzie Olgi (siostrzenicy) z eweliną Olga zaprzecza temu. Mówi, że to plotki z grup.
- Rodzina Beaty twierdzi, że Jan znęcał się nad dziećmi. Podczas rozprawy wychodzi, że ciotka kazała kłamać dzieciom. Jest to wyraźnie napisane w orzeczeniu.
- Plotki rozpuszczane jakoby rodzice Jana mieli motyw bo Beata wyrzuciła by ich z domu. Jan pokazuje KKE podczas wywiadu papiery od notariusza gdzie rodzice dawno mieli dożywocie w domu i nikt by ich nie wyrzucił.

Dziwna sprawa. Kto jest winny nie wiadomo.
Na pewno nie Jan. Dawno by wpadł gdyby tak było.
Mauwi
Channelka

Post autor: Mauwi »

florella pisze: pn sty 12, 2026 5:05 am Dom przeszukany, samochody, telefony .. i nic.

- Sąsiad ponoć widział Janka rano jak wraca lasem i się ukrywa - okazało się, że w tym samym czasie o 9:50 nagrała go kamera w Łobez więc sąsiad nie mógł go widzieć. Czemu kłamał?
- Ten sam sąsiad twierdził, że słyszał jak na wycieczce (dzień przed zaginięciem) ojciec Jana dzwonił do sołtysowej. Sugestia chyba wybadać czy już wraca do domu. Sołtysowa na ostatnim wywiadzie z Aleksandrą mówi, że nie dzwonił do niej. Kolejne kłamstwo. Po co?
- Plotki o tym, że ojciec Jana widział że Beata weszła do domu. W wywiadzie Olgi (siostrzenicy) z eweliną Olga zaprzecza temu. Mówi, że to plotki z grup.
- Rodzina Beaty twierdzi, że Jan znęcał się nad dziećmi. Podczas rozprawy wychodzi, że ciotka kazała kłamać dzieciom. Jest to wyraźnie napisane w orzeczeniu.
- Plotki rozpuszczane jakoby rodzice Jana mieli motyw bo Beata wyrzuciła by ich z domu. Jan pokazuje KKE podczas wywiadu papiery od notariusza gdzie rodzice dawno mieli dożywocie w domu i nikt by ich nie wyrzucił.

'Na pewno nie Jan' - dawno mnie nic nie rozbawiło jak to xD to co przytaczasz to nic w porównaniu z wydarzeniami które przemawiają za tym że to Jan (z kimś) stoi za zaginięciem Pani Beaty. Nawet nie chce mi się tu tego wszystkiego wypisywać, ale śledczy dobrze wiedzą że to on - po prostu nie ma kluczowego dowodu czyli ciała.
aonb
Channelka

Post autor: aonb »

florella pisze: pn sty 12, 2026 5:05 am Dom przeszukany, samochody, telefony .. i nic.

Cześć Janku, jak tam leci na wsi? Witamy na forum!
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

aonb pisze: pn sty 12, 2026 2:22 pm Cześć Janku, jak tam leci na wsi? Witamy na forum!
cześć olgo, świetnie :')
Mauwi
Channelka

Jan miał dzisiaj wylew. Karma to s*ka :)
Mauwi
Channelka

Chruma pisze: wt sty 13, 2026 10:29 am Chyba nie dzisiaj,bo od wczoraj takie komentarze po yt latają.
Tak, masz rację. Teraz widzę że to chyba nawet w niedzielę się stało.
Awatar użytkownika
Chruma
FlafLover

Post autor: Chruma »

Mauwi pisze: wt sty 13, 2026 10:35 am Tak, masz rację. Teraz widzę że to chyba nawet w niedzielę się stało.
Tak,komentarz dodany w ndz wieczorem
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Mauwi pisze: wt sty 13, 2026 10:16 am Jan miał dzisiaj wylew. Karma to s*ka :)
Kolejne kłamstwa :')
Jan chodzi po podwórku i miewa się świetnie.
Tak właśnie wygląda ta sprawa, same kłamstwa na temat Jana.
Mauwi
Channelka

florella pisze: wt sty 13, 2026 11:42 am Kolejne kłamstwa :')
Jan chodzi po podwórku i miewa się świetnie.
Tak właśnie wygląda ta sprawa, same kłamstwa na temat Jana.
Post o wylewie udostępnił Paweł z grupy Zbrodnia Ikara. Zazwyczaj udostępnia sprawdzone informacje.
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

Mauwi pisze: wt sty 13, 2026 11:46 am Post o wylewie udostępnił Paweł z grupy Zbrodnia Ikara. Zazwyczaj udostępnia sprawdzone informacje.
No raczej bym mu nie ufała :') a postu już chyba nie ma.
KasiaBasia56
Szarlotta

Post autor: KasiaBasia56 »

florella pisze: wt sty 13, 2026 11:47 am No raczej bym mu nie ufała :') a postu już chyba nie ma.
To przecież z dupy sie to nie wzięło , ale faktycznie postu nie ma już
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

KasiaBasia56 pisze: wt sty 13, 2026 2:13 pm To przecież z dupy sie to nie wzięło , ale faktycznie postu nie ma już
wzięło się z d*** jak większość plot na Jana.
Ktoś coś puści a trole powtarzają.
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

KasiaBasia56 pisze: wt sty 13, 2026 2:13 pm To przecież z dupy sie to nie wzięło , ale faktycznie postu nie ma już
Ciekawsze jest to skąd użytkowniczka wyżej wie co robi Jan
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

pieczonyziemniak. pisze: wt sty 13, 2026 2:24 pm Ciekawsze jest to skąd użytkowniczka wyżej wie co robi Jan
Moja ciotka mieszka w Poradzu i widziała dziś Jana.
KasiaBasia56
Szarlotta

florella pisze: wt sty 13, 2026 2:25 pm Moja ciotka mieszka w Poradzu i widziała dziś Jana.

Ooo.. czyli może był w szpitalu ale nie wylew i go puścili szybko ? Albo nie wiem.
A co twoja ciocia sądzi o tym wszystkim i o tej drugiej rodzinie ? Bo ja aż sama zaczęłam się zastanawiać momentami czy oni nie pomogli jej uciec … chociaż wątpię w to
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
VlogmasEnjoyer

Post autor: pieczonyziemniak. »

florella pisze: wt sty 13, 2026 2:25 pm Moja ciotka mieszka w Poradzu i widziała dziś Jana.
Na pewno xd
Awatar użytkownika
florella
RoseGold

KasiaBasia56 pisze: wt sty 13, 2026 2:28 pm Ooo.. czyli może był w szpitalu ale nie wylew i go puścili szybko ? Albo nie wiem.
A co twoja ciocia sądzi o tym wszystkim i o tej drugiej rodzinie ? Bo ja aż sama zaczęłam się zastanawiać momentami czy oni nie pomogli jej uciec … chociaż wątpię w to
Każdy ma takie myśli ..
Tyle czasu i żadnych dowodów na Jana.
Awatar użytkownika
zelciaaa
LemonkowaCola

Post autor: zelciaaa »

Pamiętam jak mnie denerwowała EvelynaMaryna gdy się podczepiła pod Kryminalne szepty, dużo się nie myliłam. Wybiła się trochę i poszła w swoją stronę. Nie da się jej już słuchać :)
KasiaBasia56
Szarlotta

zelciaaa pisze: wt sty 13, 2026 10:01 pm Pamiętam jak mnie denerwowała EvelynaMaryna gdy się podczepiła pod Kryminalne szepty, dużo się nie myliłam. Wybiła się trochę i poszła w swoją stronę. Nie da się jej już słuchać :)
Wszyscy piszą na Facebooku, że on tego dnia był w biogazowni i że był tam też z Agnieszką. To raczej oczywiste że oni tego dokonali, ale nikt nie pęknie z całej 4 a już napewno nie Agnieszka bo po co ma się odzywać , skoro ma dziecko i nie potrzebne jej więzienie
Teściowa powiedziała że jej nigdy nie znajdą
Więc tam wszystko było tak dogadane i że tak powiem nie ładnie „plan poszedł po ich myśli „ że usunęli wszystkie dowody łącznie z ciałem i czują się bezkarni
Awatar użytkownika
Fela_z_Kaniowa
RARY

Post autor: Fela_z_Kaniowa »

KasiaBasia56 pisze: wt sty 13, 2026 11:06 pm Wszyscy piszą na Facebooku, że on tego dnia był w biogazowni i że był tam też z Agnieszką. To raczej oczywiste że oni tego dokonali, ale nikt nie pęknie z całej 4 a już napewno nie Agnieszka bo po co ma się odzywać , skoro ma dziecko i nie potrzebne jej więzienie
Teściowa powiedziała że jej nigdy nie znajdą
Więc tam wszystko było tak dogadane i że tak powiem nie ładnie „plan poszedł po ich myśli „ że usunęli wszystkie dowody łącznie z ciałem i czują się bezkarni
Zatem parę osób z biogazowni musiałoby o tym wiedzieć.