Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
Letsdoit
RoyalBaby

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: Letsdoit »

Anika_W pisze: pt sty 31, 2025 3:50 pm A w jakim materiale Justyna mówiła, że była tak gruba, że nie mogła sobie tyłka podetrzeć?
Naprawdę to powiedziała?! Jak sobie radziła...? Mąż jej pomagał?
słucham tylko Piątego, nie obserwuję Justyny nigdzie, nie słucham jej innych podcastów, w ogóle mam gdzieś jej życie prywatne - ale nawet ja widziałam tę wypowiedź! Pewnie algorytm fb mi pokazał jakiś post (tak przypuszczam, nie pamiętam). Po prostu mówię, że nawet do tak niezainteresowanej osoby to dotarło.
SmokAnalog
Samarka

Post autor: SmokAnalog »

PieczonyZiemniak pisze: pt sty 31, 2025 4:12 pm mowila to kilka razy, w kilku "porozmawiajmy o otylosci" chyba tez w Grubych historiach u Brzozy. Ja wiem, ze to too much information, ale z drugiej strony jest to sytuacja, ktora dotyczy grubych ludzi w pewnym momencie, i pokazanie, ze nie da sie zyc normalnie bedac bardzo otyla osoba - > fat liberation etc
Akurat dobrze, że to powiedziała, może to zapali niektórym ostrzegawczą lampkę, zanim wpadną w sidła fatlibów.
PrzemoKondratowicz
Gacie z oceanu

Post autor: PrzemoKondratowicz »

SmokAnalog pisze: pt sty 31, 2025 6:53 pm Akurat dobrze, że to powiedziała, może to zapali niektórym ostrzegawczą lampkę, zanim wpadną w sidła fatlibów.
Kim są fatliby?
SmokAnalog
Samarka

Post autor: SmokAnalog »

PrzemoKondratowicz pisze: pt sty 31, 2025 9:53 pm Kim są fatliby?
Jest tu obszerny (heh) wątek o tym nurcie: viewtopic.php?t=4075
PrzemoKondratowicz
Gacie z oceanu

SmokAnalog pisze: pt sty 31, 2025 11:05 pm Jest tu obszerny (heh) wątek o tym nurcie: viewtopic.php?t=4075
O rany dzięki teraz rozumiem, te wszystkie dziwne hasła to już jakiś nurt uboższym zdefiniowany.
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
GreckieWakacje

Post autor: AlojzyDupa »

Podcieranie podcieraniem…

A pamięta ktoś historię wycieczki szkolnej i szalika w paski? :')
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa
Anika_W
RóżowePolo

Post autor: Anika_W »

AlojzyDupa pisze: sob lut 01, 2025 7:34 am A pamięta ktoś historię wycieczki szkolnej i szalika w paski? :')
Przypomnij nam :)
snarkshark
RoyalBaby

Post autor: snarkshark »

Anika_W pisze: sob lut 01, 2025 9:32 am Przypomnij nam :)
Zwymiotowała w autobusie w szalik i to zaś zjadła, bo nie wiedziała co zrobić z wymiocinami? chyba tak to leciało.
lalisa
FlafLover

Post autor: lalisa »

Ja pie... serio, Justyna jest osobą tak piorącą brudy publicznie, że to się w głowie nie mieści. Po co ona to robi? Czemu to ma służyć? Ja wiem, ze teraz każda influ powie, że ona opowiada o swojej sraczce, rzygach i okresie "dla ludu", bo trzeba przełamywać tabu, dla innych kobiet. Ale taaaa tu mi tramwaj jedzie. Po prostu uzależnienie od bycia ofiarą w oczach innych ludzi i od atencji. Jedne nie wytrzymają jak nie pokażą cycków w internecie, inne nie wytrzymają jak nie opowiedzą o podcieraniu się.
Ogrzyca
RoyalBaby

Post autor: Ogrzyca »

snarkshark pisze: sob lut 01, 2025 2:20 pm Zwymiotowała w autobusie w szalik i to zaś zjadła, bo nie wiedziała co zrobić z wymiocinami? chyba tak to leciało.
Tak, opowiadała kiedyś, że jak była dzieckiem tak zrobiła
Anika_W
RóżowePolo

Post autor: Anika_W »

snarkshark pisze: sob lut 01, 2025 2:20 pm Zwymiotowała w autobusie w szalik i to zaś zjadła, bo nie wiedziała co zrobić z wymiocinami? chyba tak to leciało.
Czy to są żarty? W jakim kontekście ona to powiedziała? Humorystycznym czy na poważnie?

To brzmi jak opowieści bardzo zaburzonej osoby. Żadne dziecko czegoś takiego by nie zrobiło chyba, że takie, które boi się potwornej kary ze strony opiekuna...

Jestem raczej zdania, że zarówno ta opowieść jak i różne inne historie są po prostu zmyślone dla atencji...
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
GreckieWakacje

Ogrzyca pisze: sob lut 01, 2025 6:07 pm Tak, opowiadała kiedyś, że jak była dzieckiem tak zrobiła
W sumie to już nie takim dzieckiem... Z tego co pamiętam, to było to podczas jakiejś wycieczki jak miała kilkanaście lat. Coś mi świta, że to było liceum, ale mogę się mylić. Próbowałam tego odszukać, bo opowiadała o tym w którymś z podcastów z cyklu PoŻ, coś na temat rzeczy wstydliwych, no ale to szukanie igły w stogu siana...
canis_rufus1
Mokra Włoszka

Post autor: canis_rufus1 »

AlojzyDupa pisze: sob lut 01, 2025 6:49 pm W sumie to już nie takim dzieckiem... Z tego co pamiętam, to było to podczas jakiejś wycieczki jak miała kilkanaście lat. Coś mi świta, że to było liceum, ale mogę się mylić. Próbowałam tego odszukać, bo opowiadała o tym w którymś z podcastów z cyklu PoŻ, coś na temat rzeczy wstydliwych, no ale to szukanie igły w stogu siana...
https://youtu.be/HAqTuD_rCqs?feature=shared

Chyba gdzieś tu mówiła, ale dokładnie nie wiem
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
GreckieWakacje

canis_rufus1 pisze: sob lut 01, 2025 7:12 pm https://youtu.be/HAqTuD_rCqs?feature=shared

Chyba gdzieś tu mówiła, ale dokładnie nie wiem
Dokładnie tam! Od 35 minuty! :puke: :fire: :puke: :fire: :puke:
snarkshark
RoyalBaby

Anika_W pisze: sob lut 01, 2025 6:28 pm Czy to są żarty? W jakim kontekście ona to powiedziała? Humorystycznym czy na poważnie?

To brzmi jak opowieści bardzo zaburzonej osoby. Żadne dziecko czegoś takiego by nie zrobiło chyba, że takie, które boi się potwornej kary ze strony opiekuna...

Jestem raczej zdania, że zarówno ta opowieść jak i różne inne historie są po prostu zmyślone dla atencji...
No bo ona jest taka comfort person po prostu 🫣
Grubababa
Milion subsrypcji

Post autor: Grubababa »

Ja pi er do le nie wiedziałam o tym! Fuj! 🤯
snarkshark
RoyalBaby

lalisa pisze: sob lut 01, 2025 5:49 pm Ja pie... serio, Justyna jest osobą tak piorącą brudy publicznie, że to się w głowie nie mieści. Po co ona to robi? Czemu to ma służyć? Ja wiem, ze teraz każda influ powie, że ona opowiada o swojej sraczce, rzygach i okresie "dla ludu", bo trzeba przełamywać tabu, dla innych kobiet. Ale taaaa tu mi tramwaj jedzie. Po prostu uzależnienie od bycia ofiarą w oczach innych ludzi i od atencji. Jedne nie wytrzymają jak nie pokażą cycków w internecie, inne nie wytrzymają jak nie opowiedzą o podcieraniu się.
Ktoś tu parę wpisów temu pięknie ją podsumował. Nie pamiętam już treści jej podcastów kryminalnych, przestałam tego słuchać dawno temu, tylko kilka odcinków było dobrych na poziomie. Ale za to bardzo dobrze zapadły w pamięć wszystkie głęboko prywatne fakty z jej życia, jej związków, a nawet jej rodziny, fuckupy, sytuacja finansowa i tak dalej. Ktoś potem powie, żeby nie żyć jej życiem, nie spekulować i nie wchodzić z butami w prywatność. Ale przecież ona ta prywatnością od początku handluje w internecie.
PrzemoKondratowicz
Gacie z oceanu

Choćbyś mi robiła waterboarding nie wydobyłabyś ze mnie tej informacji
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
GreckieWakacje

Pamiętam też słynnego sylwestra, gdzie się tak spiła, że na relacji z gołym bebzolem latała. To było w czasie apogeum jej tuszy. Ja rozumiem dystans i poczucie humoru, ale są też granice dobrego smaku... Mazurek to taka sama comfort person jak Śledzik.
Kobieteria
Skarpeta Rakieta

Post autor: Kobieteria »

Anika_W pisze: pt sty 31, 2025 3:50 pm A w jakim materiale Justyna mówiła, że była tak gruba, że nie mogła sobie tyłka podetrzeć?
Naprawdę to powiedziała?! Jak sobie radziła...? Mąż jej pomagał?
Wydaje mi się, że słyszałam to ostatnio w wywiadzie u Kuby Jankowskiego (Balans). Swoją droga, polecam kanał - fajne, merytoryczne treści, np z dr Agnieszka Kozak.
Ogrzyca
RoyalBaby

AlojzyDupa pisze: sob lut 01, 2025 10:08 pm Pamiętam też słynnego sylwestra, gdzie się tak spiła, że na relacji z gołym bebzolem latała. To było w czasie apogeum jej tuszy. Ja rozumiem dystans i poczucie humoru, ale są też granice dobrego smaku... Mazurek to taka sama comfort person jak Śledzik.
Przez takie wpisy potem ci wszyscy influ biadolą, że wandy i discordy to hEjTeRy.
Furiaria
RiczAsFak

Post autor: Furiaria »

Ogrzyca pisze: sob lut 01, 2025 11:04 pm Przez takie wpisy potem ci wszyscy influ biadolą, że wandy i discordy to hEjTeRy.
Biadolą,że hejtery a nie zauważają,że jakby na swoim SM nie kasowali każdego krytycznego komentarza to by ludzie nie szli na Wandy i discordy. Pokazują,za przeproszeniem, każde pierdniecie,zarabiają na tym a później niezadowoleni,że ludzie ich punktują. Nie masz psychy to się nie bierz za obnażanie. Proste. Ja na przykład słabo znoszę jakiekolwiek zainteresowanie moim życie,wypytywaniem ludzi, którzy nie są ze mną bardzo blisko więc na moich SM można znaleźć mgliste profilowe i tyle. Zarabiam normalnie. W pracy.
Ogrzyca
RoyalBaby

Furiaria pisze: sob lut 01, 2025 11:17 pm Biadolą,że hejtery a nie zauważają,że jakby na swoim SM nie kasowali każdego krytycznego komentarza to by ludzie nie szli na Wandy i discordy. Pokazują,za przeproszeniem, każde pierdniecie,zarabiają na tym a później niezadowoleni,że ludzie ich punktują. Nie masz psychy to się nie bierz za obnażanie. Proste. Ja na przykład słabo znoszę jakiekolwiek zainteresowanie moim życie,wypytywaniem ludzi, którzy nie są ze mną bardzo blisko więc na moich SM można znaleźć mgliste profilowe i tyle. Zarabiam normalnie. W pracy.
Zgoda, ale ww. wypowiedź jest po prostu słaba niezależnie czy jest tu, na disco, czy pod postem Mazur która pokazuje brzuch (wielkie halo, ona jedyna na insta pokazała xd) chodzi o to, że jak najbardziej krytyka, wytykanie błędów w podcascie jest potrzebne, ale takimi tekstami jak koleżanki wyżej potem się influ posługują jako przykładem jakie „hejty tu się robiom”. Sama mam nadwagę i zdarza mi się wrzucić na story fotkę z plaży i co? Robię komuś tym krzywdę? To znaczy, że nie jestem komfort person dla moich znajomych? Co to ma do rzeczy? A druga rzecz która mi tu jakoś od kilku dni nie daje spokoju, to taka obserwacja, że laski (nie tylko krulowa Mazur) są surowiej oceniane. Olga przez swojego męża dostała ostrą krytykę, zamknęła grupe, musiała się nieźle nagimnastykować a i tak niesmak pozostał. Cokolwiek teraz zrobi to jest źle. Mazur tak samo. Opowie o historii z dzieciństwa, czy ponarzeka że zmęczona to też afera godna CSI. Z kolei FACET jak doprowadza do śmierci swojego dziecka i nagrywa o tym film w którym jeszcze na końcu mówi że kolejne odcinki niebawem to tu ma współczujące fanki które piszą „biedny zasnął”. Zastanawiałam się dzisiaj jaka afera by była, gdyby taki wypadek przytrafił się którejś z twórczyń. Nie zapraszam do dyskusji tylko refleksji
PrzemoKondratowicz
Gacie z oceanu

Czasem żałuję że do Polski przebiło się słowo hejt bo ludzie używają tego na prawo i lewo a słowo krytyka przestało istnieć XD krytyka może być prawdziwa, szczera ale przede wszystkim zasłużona. Hejt jest zawsze przesadzony i bezzasadny. My naprawdę uprawiamy krytykę w większości. I nie piję do postów zaraz wyżej mówię sobie tak ogólnie bo influenserzy są przewrażliwieni i wszystko nazywają hejtem.
Ogrzyca
RoyalBaby

PrzemoKondratowicz pisze: sob lut 01, 2025 11:38 pm Czasem żałuję że do Polski przebiło się słowo hejt bo ludzie używają tego na prawo i lewo a słowo krytyka przestało istnieć XD krytyka może być prawdziwa, szczera ale przede wszystkim zasłużona. Hejt jest zawsze przesadzony i bezzasadny. My naprawdę uprawiamy krytykę w większości. I nie piję do postów zaraz wyżej mówię sobie tak ogólnie bo influenserzy są przewrażliwieni i wszystko nazywają hejtem.
This! I tej krytyki będę bronić. Dlatego takie teksty o gołym „bebzolu” tylko dyskredytują naszą społeczność.