ale mieli to drugie niezobowiązujące spotkanie w weekend, po tym jak autorka dała znac, ze woli coś na luzie. Skoro kontakt jest, a od spotkania nie minelo duzo czasu, to ja bym sobie klikala dalej na tinderze, ale nie skreślała tego faceta. Czasem trzeba miec trochę czasu na „rozbieg” na poczatku tygodnia i zaplanować sobie czas. Moze dlatego jeszcze niczego nie zaproponował.opti202 pisze: ↑pn sie 12, 2024 4:04 pm Ja bym się nie przypominała i z doświadczenia odpowiem :
Nie rozkminiaj. Jeśli postawiłaś uprzejmie granice i powiedziałaś, że słuchaj wolę na pierwsze spotkania chodzić na kawy niż zobowiązujące kolacje, to jeżeli by mu zależało to zaraz wymyśliłby pierdyliard niezobowiązujących pomysłów na spotkanie. Taka prawda
Jeśli faktycznie go to uraziło to moje pyt: Co z tego?! Serio chcesz być z kimś kto traci chęci przez taką głupotę?
Może być też druga strona medalu. Leci na kilka frontów i chce zobaczyć, która opcja bardziej mu odpowiada
Nawet jeżeli facet nie chce wystraszyć kobiety i nie być odebrany jako natarczywy, to i tak uwierz mi, widziałabyś, że jemu zależy
Więc klikaj dalej, ale nie kastruj Pana. Niech się wykaże.
Nie ma co fiksować się na jednym facecie, bo można się ostro zdziwić. Na mnie kilka razy to wręcz „ wymuszono” rzucając aluzje, że oni tylko ze mną, bo tak im się spodobałam. Chciałam być wobec nich fair ( idiotka) i też odcięłam innych kandydatów. A potem się zdziwiłam, bo oni po cichaczu klikali dalej
Kocham to „ja tylko z tobą” xD tego akurat mozna byc pewnym: niczego nie mozna byc pewnym w apce