Ja tego nie zrozumiem, ona wie najlepiej jaki jest ten człowiek, my nawet ułamka nie wiemy tego co ona i dalej z nim trzyma. Zmusza się do tego wszystkiego dla kasy?
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
- dawidszulcc
- Currently:Top
Ale jak to Kasia wraca?
W kiedyś oficjalnie powiedział, ze odchodzi?
No i kolejna rzecz
Jak byl czas, ze jej nie bylo to nawet jej imieniu nie uzywal. Jak coś mowil w odniesieniu do Nikoli, to mowil, że Niki z Mamą, albo była żona.
W kiedyś oficjalnie powiedział, ze odchodzi?
No i kolejna rzecz
Jak byl czas, ze jej nie bylo to nawet jej imieniu nie uzywal. Jak coś mowil w odniesieniu do Nikoli, to mowil, że Niki z Mamą, albo była żona.
- dawidszulcc
Dlatego jej długo nie było na fb bo ja urabiał na swoją stronę, a tamta poleciała, wstyd Kaśka co robisz. Dla kawałka kiełbasy i kasy, widać że zrobiłabyś wszystko. Jeszcze raz wstydź się po tym co pisałaś wcześniej na tych patosow.
Dokładnie
Kierwaaaaa co tu sie odjaniepawla.
Przetasowania konkretne. Zaraz na diecie na kazdy cel wroci mordziaty
Gawiedz bedzie wiwatowac w komentarzach, choc mina nietega na rolce.
W nowej ramowce furiat tv nie ma nudy. Dobry plot twist
Az mnie naszlo na wrzecionskiego plocka, musze sobie ukrecic do kawki. Masa na Ciasto dochodzi kleistaaaaaa ajjjjjj
Chcesz diety pisz priffff
Przetasowania konkretne. Zaraz na diecie na kazdy cel wroci mordziaty
Gawiedz bedzie wiwatowac w komentarzach, choc mina nietega na rolce.
W nowej ramowce furiat tv nie ma nudy. Dobry plot twist
Az mnie naszlo na wrzecionskiego plocka, musze sobie ukrecic do kawki. Masa na Ciasto dochodzi kleistaaaaaa ajjjjjj
Chcesz diety pisz priffff
Chcesz diety pisz na priv
- dawidszulcc
Ale i tak go nie upoważnia do prowadzenia tego biznesu bo on nie ma o tym pojęcia, dlatego wziął kaskę, I go to nie usprawiedliwia że pracuje on bez uprawnień, a ona to tylko dodatek do ratowania dupy temu fałszywemu śmieciowi, no tak latał po mieście latwić sobie wszelkiego rodzaju wyjścia awaryjne, wrazie W jak go zdemaskują, a to może uczynić sztuczna kokietka z zemsty.Kalamitsi pisze: ↑śr lut 04, 2026 11:04 pm Dokładniejak wraca skoro nigdy nie odeszła w opowieściach czarnego mitomana. Ale musiały poważne argumenty wjechać, żeby ratować ten interes. Będzie w końcu pokazywał dyplomy, no oczywiście nie swoje
a Kasia i tak za chwilę zacznie nawijać że Robert jest najważniejszy w tej armii
![]()
- patryktarachon
- Mokra Włoszka
- Instagram: patryktarachon
Moim zdaniem takie diety często obiecują szybkie efekty, ale ich długoterminowa skuteczność i wpływ na zdrowie bywa różny. Z mojej perspektywy kluczowe są indywidualne uwarunkowania organizmu i sposób wprowadzania posiłków. Myślę, że komentarze w sieci mogą być zarówno prawdziwe, jak i przesadzone, dlatego najlepiej obserwować realne zmiany i reagować na sygnały ciała. Uważam, że ostrożność i stopniowe podejście do odchudzania zmniejsza ryzyko efektu jo-jo czy problemów skórnych.
-
Wojtech2000
- BlondDoczep
Krótko, zapowiedzi generała były jak zwykle szumne czyli zmiana profilu, nowi specjaliści, a skończyło się jak zwykle na zmianie mrówki zapieprzajacej na czacie - na starą dobra niezawodna ex, matkę jego jedynej córki
on i zespół ludzi? zespół dwuosobowy razem z nim to max
Kasia naprawdę to jest zaślepiona, glupia .....gdzie to znów z nim wejść w spółkę.....matko!! Pamietam jak z Iwa skonczyl to tez Kasia weszła...potem znalazł plastikowa laleczke i Kasia odeszła badz urwali z nia kontakt b9npo co sie z nia dzielić....a niedawno plastikowa lala odeszła Kasia znów powróciła ...ona nie widzi ze ja wykorzystuje tylko wtedy gdy potrzebuje....przecież ja bym w życiu na swojego ex nie popatrzyłam nawet jakby cos takiego mi robil....obrzydliwe....widocznie to nie jest istotne tylko kasa
Też mi się wydaje, że to była ona, a nie żaden tam "przyjaciel rodziny". Poza tym korespondencja, tyle szczegółów - nikt z nawet najlepszych przyjaciół nie znałby aż takich niuansów.
Biorąc pod uwagę fakt, jaki to cwaniak i ile z nim przeszła, nie mogę wyjść z podziwu jak łatwo dała się urobić
Ten teraz zaciera chwilowo rączki, bo Kasia była lubiana. Przynajmniej nie robi z siebie
Śmiać mi się też chce jak widzę jego jedyny i w jego mniemaniu elegancki outfit
Szare spodnie i granatowa koszula - ciągle ten sam zestaw na specjalne okazje 
Na niespecjalne mamy każdemu dobrze znane wytarte jeansy i czerwone adidaski
Na niespecjalne mamy każdemu dobrze znane wytarte jeansy i czerwone adidaski
- dawidszulcc
TEN PROFIL STAŁ SIĘ, JEDNA WIELKĄ PATOLOGIĄ. ON FRAJER O TYSIĄCACH RYJI, PRZEBIEGŁY,CWANIACZEK, CZARUŚ, OSZUST, BABIARZ, I WIELE INNYCH SKŁONNOŚCI, BYŁA CHORA IWA Z NIE CZYSTYMI INTENCJAMI, Z UZALEŻNIENIAMI BYŁA ŻONA, POTEM PLASTIK KTÓRY NIE PRZEWODZI PRĄDU, TEZ ZAWOJOWAŁA W TEJ BITWIE. POTEM MODYFIKACJA KANAŁU TAKA WIZUALNA, I POWRÓT ŻONY NA SALONY . RAZEM ZWOJUJA ŚWIAT, ODCHUDZA WSZYSTKICH POD LINIJKĘ, KAŻDY BĘDZIE WYGLĄDAŁ TAK SAMO, JAK KLONY, ALBO ODBITKA KSERO. CZEKAM KOŃCA TEMU KANAŁOWI, BO WIEM ZE NOGA MU SIE PODWINIE,ON JEST WŁADCZY A NIE KAZDEJ LALUNI SIE TO PODOBA.
WIĘC CZARNY KONIU ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO CO NAJGORSZE, ZA TEN PASKUDNY CHARAKTER KTÓRY POSIADASZ.
DO ZOBACZENIA CIĘ W PRZEGRANYCH
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Bez komentarza
- Załączniki
-
- fw_1770277062238.jpg (33.65 KiB) Przejrzano 706 razy
-
tomasz4999
- Szarlotta
Wiecie co jest smutne a zarazem przerazajace? Ano to jak wiele osob wysyla im ochy i achy, buziaczki i spuszcza sie nad tym "super ze razem jestescie z powrotem", super powrot, wielki come back, normalnie swieta, znow zobaczymy Wielki Duet razem, szykujcie szampana na balkonie!
Niestety ale tylko czesc osob (mam nadzieje ze wielka czesc tej spolecznosci tutaj) widzi, jaki to sprytny zabieg i kolejna manipulacja po to, aby nie tylko dalej wciskac ludziom swoje kopiuj-wklej ale takze w mojej opinii glownie po to, aby zrobic sobie super dupochron na to, co bylo wysylane do setek / tysiecy ludzi.
"Ja nigdy nie prowadzilem dzieci"
"Ja nigdy nie bralem sie za temat kobie w ciazy / karmiacych matek".... itp, itd. moznaby wymieniac bez konca...
Robert, serio????? Przeciez do niedawna jeszcze srednio raz na 2 dni slyszelismy wszyscy ile to par z dziecmi do was nie dolacza, jakie to diety macie super dla wszystkich kobiet, byla nawet jakas dieta malego wojownika? Moge mylic sie co do nazwy.
Pewne jest jedno, gosc przestraszyl sie niezle i pewnie dostal wieeeeelka ilosc maili o zwrot kasy / info o nieuczciwych praktykach no i zadzialo sie cos, co obserwujemy teraz.
Rzygac sie chce, serio!
Niestety ale tylko czesc osob (mam nadzieje ze wielka czesc tej spolecznosci tutaj) widzi, jaki to sprytny zabieg i kolejna manipulacja po to, aby nie tylko dalej wciskac ludziom swoje kopiuj-wklej ale takze w mojej opinii glownie po to, aby zrobic sobie super dupochron na to, co bylo wysylane do setek / tysiecy ludzi.
"Ja nigdy nie bralem sie za temat kobie w ciazy / karmiacych matek".... itp, itd. moznaby wymieniac bez konca...
Robert, serio????? Przeciez do niedawna jeszcze srednio raz na 2 dni slyszelismy wszyscy ile to par z dziecmi do was nie dolacza, jakie to diety macie super dla wszystkich kobiet, byla nawet jakas dieta malego wojownika? Moge mylic sie co do nazwy.
Pewne jest jedno, gosc przestraszyl sie niezle i pewnie dostal wieeeeelka ilosc maili o zwrot kasy / info o nieuczciwych praktykach no i zadzialo sie cos, co obserwujemy teraz.
Rzygac sie chce, serio!
Dokładnie, a może tutaj na grupie jest osoba która zakupiła dietę „Armia furiata, Młody Wojownik”?tomasz4999 pisze: ↑czw lut 05, 2026 10:01 am Wiecie co jest smutne a zarazem przerazajace? Ano to jak wiele osob wysyla im ochy i achy, buziaczki i spuszcza sie nad tym "super ze razem jestescie z powrotem", super powrot, wielki come back, normalnie swieta, znow zobaczymy Wielki Duet razem, szykujcie szampana na balkonie!
Rzygac sie chce, serio!
-
Obserwatorka40
- Channelka
Tak właśnie działa internet.... Co i rusz nowi napływają do armii furiata... Nie znają tego wszystkiego.... Ludzie będą dawać się jeszcze długo... Nie tylko u nich 
Mam wszystkie diety nawet te z 2011 jeszcze kopiowane stara metoda manualna na xero. Kiedys taki zestaw kolekcjonerski moze byc warty majatek
Swoja droga w tych "spotach" ogloszeniowych Wariatos jakos dziwnie wypada, moze jakas trema przed takimi oswiadczeniami.
Ciekawe jak z zamiennikami diety biedronkowej w innych krajach, choc racja, zapomnialem zna kazdy zamiennik w Anglii, Francji, USA, Argentynie, Zimbabwe, Australii, przeca tam tez sa gornicy, hutnicy, stewardesy, prawnicy, lekarze, szklarze, pilkarze, busiarze i brukarze, ktorzy sa na tych dietkach od lat.
Ukrecilbym takiego placka po argentynsku z lokalna maczka razowa typ 2000 z grubego przemialu. Narobilem sobie smaka do kawusi usiasiusi
Chcesa reklamowke z biedry, pisz priv
Swoja droga w tych "spotach" ogloszeniowych Wariatos jakos dziwnie wypada, moze jakas trema przed takimi oswiadczeniami.
Ciekawe jak z zamiennikami diety biedronkowej w innych krajach, choc racja, zapomnialem zna kazdy zamiennik w Anglii, Francji, USA, Argentynie, Zimbabwe, Australii, przeca tam tez sa gornicy, hutnicy, stewardesy, prawnicy, lekarze, szklarze, pilkarze, busiarze i brukarze, ktorzy sa na tych dietkach od lat.
Ukrecilbym takiego placka po argentynsku z lokalna maczka razowa typ 2000 z grubego przemialu. Narobilem sobie smaka do kawusi usiasiusi
Chcesa reklamowke z biedry, pisz priv
Chcesz diety pisz na priv
-
tomasz4999
- Szarlotta
Jak to wczoraj szlo Robert? Mozesz przypomniec???? Dzieci, kobiet karmiacych i...
??
- Załączniki
-
- fw_1770298155059.jpg (58.79 KiB) Przejrzano 459 razy
-
Obserwatorka40
- Channelka
Ależ Wy potraficie wszystko wyniuchać. Znajdujecie takie perełki
ależ my tu mamy detektywów
jak pinokio zapomniał jak ściemniał to Wy mu przypomnicie 
-
JusiaJusia
- Migocząca Świeczka
Cała ta Teletubisiowa czwórka nie ma szacunku ani do siebie,a tym bardziej do odbiorców.
Kasa kasa kasa chociażby każda musiała siadać na tego samego kut@sa.... I nawet się zrymowało....
Oj jak zaczną wpadać tu kolejne ,, złote myśli ,, plastikowej Kleo to ona chyba z tego upadku na szmacie w McDonald's skończy...
A ma ich w swej psychologicznej kolekcji wiele.....tak pięknie mówi do swoich słoneczek idioteczek a one nawet nie podejrzewają co ona o nich myśli i mówi....
Kleo szykuj się na kolejne bomby