Pytanie czy Kate dla nich gotuje? Siedzi obiera kartofle smaży kotlety? I czy grillują, król Karol siedzi je kiełbasę z keczupem? Nie jestem przekonanaadziuuulkax3 pisze: ↑wt wrz 23, 2025 9:41 am no nie wiem czy jak jedzą obiad w niedziele w swoim wąskim gronie który załóżmy ugotowała dla nich kate albo mają grilla to służba stoi nad nimi i przenosi sól z jednego konca stołu na drugi (mowie o stole który nie ma 10 metrów długosci)
Teorie spiskowe księżna Kate
Moderator: verysweetcherry- berry blast
- Kciuk
Re: Teorie spiskowe księżna Kate
-
Jukka Sarasti
- GreckieWakacje
Ja to pisałam serio. W trakcie koronacji Karola było milion artykułów na jego temat tego jak był wychowywany, jego przyzwyczajenia itp, itd...no i przy okazji były też smaczki, np. że jest mega rozpieszczonym człowiekiem, że totalnie nic sam nie robi, to o tym papierze i zawiązywaniem butów, ubieraniem, czesaniem i tym ,że jest ktoś kto mu pastę na szczoteczkę do zębów nakłada! A mówili o tym ludzie mający styczność z tym ich dworem, nimi i całym tym cyrkiem. Czytałam, że Elka była nawet dość samodzielna, jak na ich standardy ale, że Karol to był cycek, który bez oporów wykorzystywał swoją pozycję, służbę i od zawsze był kapryśny, wymagający i palcem wkoło siebie nie kiwnął. Któryś z biografów dworu kiedyś nawet napisał, że Karol w pewnym wieku, jako dziecko, był podejrzewany o upośledzenie umysłowe ale to w końcu wykluczyli. To jest zupełnie inna monarchia niż w Szwecji, czy Danii chociażby gdzie normalnie pracują, zachowują się jak normalna rodzina czy idą do sklepu na zakupy sami. Ten brytyjski matrix jest absurdalny i chory oni nie mają pojęcia o tym jak żyją ich "poddani" i jak wgle wygląda dzisiejsza rzeczywistość zwykłych ludzi dzięki którym mogą zatrudniać osobę do nakładania pasty do zębów na szczoteczkę czy wsuwania na stopy papci w nocy jak chce iśc do łązienki.adziuuulkax3 pisze: ↑wt wrz 23, 2025 10:41 am myslalam ze nic mnie juz nie zdziwi w rodzinie królewskiej a jednak...
Możecie się krzywić i mnie zminusować ale swego czasu pisałam na studbazie pracę o nich i pamiętam takie różne rzeczy. Pewnie można to odnaleźć w czeluściach netu.... czuwaj!
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- adziuuulkax3
- TrampekLV
chyba byłoby mi wstyd na miejscu chociazby Karola gdybym była aż tak nieporadna życiowo xd o ile jestem w stanie zrozumiec nianie, panie sprzątające, jakieś kucharki, ogólną pomoc domową tak uważam że pewne rzeczy wypadałoby robic samemu. no ale moze mi sie tak wydaje bo stycznosc z ich życiem moge miec jedynie w ksiazkach i telewizji.Jukka Sarasti pisze: ↑wt wrz 23, 2025 12:58 pm Ja to pisałam serio. W trakcie koronacji Karola było milion artykułów na jego temat tego jak był wychowywany, jego przyzwyczajenia itp, itd...no i przy okazji były też smaczki, np. że jest mega rozpieszczonym człowiekiem, że totalnie nic sam nie robi, to o tym papierze i zawiązywaniem butów, ubieraniem, czesaniem i tym ,że jest ktoś kto mu pastę na szczoteczkę do zębów nakłada! A mówili o tym ludzie mający styczność z tym ich dworem, nimi i całym tym cyrkiem. Czytałam, że Elka była nawet dość samodzielna, jak na ich standardy ale, że Karol to był cycek, który bez oporów wykorzystywał swoją pozycję, służbę i od zawsze był kapryśny, wymagający i palcem wkoło siebie nie kiwnął. Któryś z biografów dworu kiedyś nawet napisał, że Karol w pewnym wieku, jako dziecko, był podejrzewany o upośledzenie umysłowe ale to w końcu wykluczyli. To jest zupełnie inna monarchia niż w Szwecji, czy Danii chociażby gdzie normalnie pracują, zachowują się jak normalna rodzina czy idą do sklepu na zakupy sami. Ten brytyjski matrix jest absurdalny i chory oni nie mają pojęcia o tym jak żyją ich "poddani" i jak wgle wygląda dzisiejsza rzeczywistość zwykłych ludzi dzięki którym mogą zatrudniać osobę do nakładania pasty do zębów na szczoteczkę czy wsuwania na stopy papci w nocy jak chce iśc do łązienki.
Możecie się krzywić i mnie zminusować ale swego czasu pisałam na studbazie pracę o nich i pamiętam takie różne rzeczy. Pewnie można to odnaleźć w czeluściach netu.... czuwaj!
łiiłaaałiii
- adziuuulkax3
- TrampekLV
Dobra, no Kate to se jeszcze wyobraże jak obiera kartofle ale przy Karolu i kiełbasie z keczupem to jednak rykłamberry blast pisze: ↑wt wrz 23, 2025 10:49 am Pytanie czy Kate dla nich gotuje? Siedzi obiera kartofle smaży kotlety? I czy grillują, król Karol siedzi je kiełbasę z keczupem? Nie jestem przekonana![]()
łiiłaaałiii
- geviedsalie
- RealDiamond
No zanim zamieszkała w pałacu to pewnie niejedne pyry musiała obrać, ale Czarls kiełbasę na oczy to widział chyba tylko te swoje paluszki serdelkiadziuuulkax3 pisze: ↑wt wrz 23, 2025 1:06 pm Dobra, no Kate to se jeszcze wyobraże jak obiera kartofle ale przy Karolu i kiełbasie z keczupem to jednak rykłam![]()
-
Jukka Sarasti
- GreckieWakacje
właśnie o to chodzi, że dla nich to jest normalne, że wszystko robią za nich, że im usługują, że wszystko jest na skinienie palcem i nie mają pojęcia nawet o tym jak o siebie zadbać samemu a nasz sposób życia to niziny społeczne, plebs i tyle :D może ta młodsza część monarchii jest trochę inna już ale te wszystkie pedoAndrzeje, króleKarolki, ciocieFergie to jest pełen i 100%-owy matrix :D rodzą się i żyją w zupełnie innej rzeczywistości, naszej zupełnie nie rozumieją a zwykły świat oglądają z okien karety na pochodach albo limuzyn w trakcie przejazdu przez miasto. Niektórzy z nich nigdy nie mieli pieniędzy w ręku, konta w banku, karty do płacenia czy, w ich wypadku, książeczki czekowej :D Monarchia w UK staje się coraz bardziej abstrakcyjna i odstająca od rzeczywistości zwłaszcza ostatnio patrząc na coraz wieksze różnice społeczne, dominację imigrantów i to, że brytyjczycy zaczynają byc w mniejszości w swoim własnym kraju.adziuuulkax3 pisze: ↑wt wrz 23, 2025 1:04 pm chyba byłoby mi wstyd na miejscu chociazby Karola gdybym była aż tak nieporadna życiowo xd o ile jestem w stanie zrozumiec nianie, panie sprzątające, jakieś kucharki, ogólną pomoc domową tak uważam że pewne rzeczy wypadałoby robic samemu. no ale moze mi sie tak wydaje bo stycznosc z ich życiem moge miec jedynie w ksiazkach i telewizji.
Ok, sorki, kończę już, trochę mnie poniosło ;)
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
-
Jukka Sarasti
- GreckieWakacje
no i kiełbę przy sikaniu xDgeviedsalie pisze: ↑wt wrz 23, 2025 2:05 pm No zanim zamieszkała w pałacu to pewnie niejedne pyry musiała obrać, ale Czarls kiełbasę na oczy to widział chyba tylko te swoje paluszki serdelki![]()