A jak chcieli sensacji mogli iść do kina , patologia w czystej postaci
Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Ludzi rozumiem. Każdy uczciwy człowiek nie zakłada od razu,ze ma do czynienia z oszustem,bo nie posługuje się tymi samymi narzędziami, więc jest mu to obce.Mexxxi pisze: ↑czw sty 15, 2026 2:55 pm Pojęcie prawdy, uczciwości i moralności w zestawieniu z Magdą i Robertem to oksymoron. Nie istnieje. Jest tak wysoce sprzeczne, że wręcz nieudolne do wyjaśnienia.
Kalkulatory w oczach, w duszach pustka i emocjonalne porzucenie, opakowani w iluzję bycia zajebistym w coraz to innej roli. Naprawdę biedni ludzie. Ludzie tracą przy nich kilka stówek, ale to co tracą oni - aż żal, ze tak wybierają.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Nie , nigdy nie miałam takiej sytuacji. Też byłam zdziwiona ,że nie mogę znaleźć tych ,, kwiatków,.
Cieszę się że wróciłeś/ wróciłaś i nadal tworzysz tą społeczność
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ja właśnie tak trafiłam, po trzech dniach czytania tej telenoweli zszokowana dołączyłam do Was. Zresztą do teraz jestem. Mimo ,że wiele już wiem na temat tych oszustów, bo trzeba nazwać rzeczy po imieniu to nadal nie przestają mnie zadziwiać.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ja właśnie takową dostałam , podpisaną K.J....dawidszulcc pisze: ↑czw sty 15, 2026 3:11 pm To nie możliwe, dlatego że będąc z sztuczną kleo również posługiwali się dietami jego ex żonki, I było napisane Katarzyna Jabłonowska, wręcz wątpię że aż tak są zdesperowani.
-
czorcikakysz
- Siatkarka
Zoda na posługiwanie się jadłospisami Kaśki została cofnięta 6 stycznia 2025 roku.
Więc jeśli dostałaś ją po tej dacie to już na nielegalu
Wiem, że Robert i Magdalena jeszcze wiosną 2025 posługiwali się tymi jadłospisami i wiem, że czeka ich sprawa sądowa właśnie w związku z tym.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
To dostałam ją nielegalnieczorcikakysz pisze: ↑czw sty 15, 2026 4:30 pm Zoda na posługiwanie się jadłospisami Kaśki została cofnięta 6 stycznia 2025 roku.
Więc jeśli dostałaś ją po tej dacie to już na nielegalu
Wiem, że Robert i Magdalena jeszcze wiosną 2025 posługiwali się tymi jadłospisami i wiem, że czeka ich sprawa sądowa właśnie w związku z tym.
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Dziś narazie miło pytam naszego bossa chlewu 

- Załączniki
-
- fw_1768491864492.jpg (38.23 KiB) Przejrzano 461 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
C.d.
Pajac...będę miała lekko na żołądku, zdrowe serce....
Wzruszyła mnie ta historia

Pajac...będę miała lekko na żołądku, zdrowe serce....
Wzruszyła mnie ta historia
- Załączniki
-
- fw_1768491982766.jpg (46.9 KiB) Przejrzano 461 razy
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Właśnie dziwi mnie że pisze ,, wysyłamy ,, ,, odpowiadamy ,, ,, siedzimy ,, itp
- Załączniki
-
- fw_1768495494604.jpg (34.92 KiB) Przejrzano 411 razy
Dobrze mówi. My on i kleoUleczkaaaa pisze: ↑czw sty 15, 2026 5:48 pm Właśnie dziwi mnie że pisze ,, wysyłamy ,, ,, odpowiadamy ,, ,, siedzimy ,, itp
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
On tak mówi cały czas
Działamy, robimy, pracujemy..... myślę , że bajeczka o ich rzekomym rozstaniu szybko legnie w gruzach. Już jest więcej ludzi tutaj , więcej widzi posty, przynajmniej od momentu jak ja tu trafiłam. Pierwsze wyświetlenia były w ilości ok 50 teraz ponad 100...
Reklama daje dużo naszej Wandzi
-
tomasz4999
- Modna
Ale wyszedl kleisty dzisiaj...
- Załączniki
-
- fw_1768500831832.jpg (42.57 KiB) Przejrzano 332 razy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Pozdrawiam serdecznie koleżankę z Wandzi,która widząc mój komentarz u Pinokia tak pięknie zareagowała.
Jakby co druga osoba tak zrobiła, informowała, ostrzegała, byłoby nas więcej.
P.s. u Kleo nadal moja polecajka jest
Jakby co druga osoba tak zrobiła, informowała, ostrzegała, byłoby nas więcej.
P.s. u Kleo nadal moja polecajka jest
- Załączniki
-
- fw_1768500948627.jpg (40.02 KiB) Przejrzano 326 razy
On ma kilka osobowościJusiaJusia pisze: ↑czw sty 15, 2026 6:58 pm On tak mówi cały czas
Działamy, robimy, pracujemy..... myślę , że bajeczka o ich rzekomym rozstaniu szybko legnie w gruzach. Już jest więcej ludzi tutaj , więcej widzi posty, przynajmniej od momentu jak ja tu trafiłam. Pierwsze wyświetlenia były w ilości ok 50 teraz ponad 100...
Reklama daje dużo naszej Wandzi
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Właśnie oglądałam jego relacje.... mówi o pracy w hurtowni mebli, z tej co go wyrzucili dyscyplinarnie
Ja serio poznając go z dnia na dzień obawiam się o jego stan zdrowia psychicznego. Dwubiegunówka, mitomania....narcyzm, przemocowiec....
Można tak wymieniać długo.
Madzialena to samo....a gra tak skrzywdzoną przez los.
Oboje pozbawieni jakichkolwiek wartości...
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ci co je przeczytali wiedzą, to nie zginie. ...
A kolejne na pewno będą przyjęte,,z entuzjazmem,, dlatego trzeba zrobić jeszcze większą reklamę Wandzi, by info poszło w świat
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Ci co je przeczytali wiedzą, to nie zginie. ...
A kolejne na pewno będą przyjęte,,z entuzjazmem,, dlatego trzeba zrobić jeszcze większą reklamę Wandzi, by info poszło w świat
- Anty Cygan
- Gacie z oceanu
Pinokio obiekt badań wypowiada się na temat Młodzieńczej skóry a sam wygląda jak jego wyschnięty daktyl do słynnego placka który daje dodatkową porcje E-NEER-GIII
- Załączniki
-
- fw_1768507162540.jpg (33.44 KiB) Przejrzano 183 razy
Kiedy słońce,kiedy deszcz,wejdz na profil, wtedy wiesz..
Alvaro rzuci uśmiechem,
Magazynier uspokoi oddechem,
Trener personalny doda ci werwy
Dietetyk kliniczny ukoi nerwy
Damski bokser przypindoli
Gdyż jego temperament tak woli
Nie ma nudy, nie ma smutku i tak cale zycie do skutku? Skutku jakiego zapytacie, ano wyskakujcie z kasy rodacy
Alvaro rzuci uśmiechem,
Magazynier uspokoi oddechem,
Trener personalny doda ci werwy
Dietetyk kliniczny ukoi nerwy
Damski bokser przypindoli
Gdyż jego temperament tak woli
Nie ma nudy, nie ma smutku i tak cale zycie do skutku? Skutku jakiego zapytacie, ano wyskakujcie z kasy rodacy
-
JusiaJusia
- GreckieWakacje
Zniknęły z Wandzi?JusiaJusia pisze: ↑czw sty 15, 2026 9:16 pm Ale screenów wiadomości M. Do Kasi też nie ma...a to były dopiero kwiatki przez duże K.