Start
Mój profil

Magdalena Żuk

Moderator: verysweetcherry
Lirilirila
Tritonotti

Re: Magdalena Żuk

Post autor: Lirilirila »

Lirilirila pisze: śr paź 15, 2025 11:55 pm Ale co to niby ma do Magdy? XD
Dostalam dwie zle reakcje i nadal nie wiem, za co. Jak ta reklama niby nawiazuje do Magdy? Pokazalam ja nawet znajomemu, ktory pracuje jako rezydent w tym biurze i tez mial takie "Ale o co chodzi?".
gossipgirlxox

Post autor: gossipgirlxox »

Lirilirila pisze: wt paź 21, 2025 11:09 pm Dostalam dwie zle reakcje i nadal nie wiem, za co. Jak ta reklama niby nawiazuje do Magdy? Pokazalam ja nawet znajomemu, ktory pracuje jako rezydent w tym biurze i tez mial takie "Ale o co chodzi?".
Ja Ci dałam serduszko bo też nie rozumiem oburzenia :D Reklama jak reklama, niektórzy są chyba zbyt przewrażliwieni.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Lirilirila pisze: wt paź 21, 2025 11:09 pm Dostalam dwie zle reakcje i nadal nie wiem, za co. Jak ta reklama niby nawiazuje do Magdy? Pokazalam ja nawet znajomemu, ktory pracuje jako rezydent w tym biurze i tez mial takie "Ale o co chodzi?".
Pewnie chodzi o ten tekst "z rainbow zawsze wracają"
Awatar użytkownika
Zolo666
Tritonotti

Post autor: Zolo666 »

A co powiecie na tezę że zamiast szefowej Żuk Magdaleny pojechała pracownica Magdalena Żuk i dla tego fryzjer szefowej wysłał nagrany film? Tak się zastanawiam…
b4b
Skarpeta Rakieta

Post autor: b4b »

Limonene pisze: śr paź 22, 2025 11:57 am Pewnie chodzi o ten tekst "z rainbow zawsze wracają"
I tu się nie ma z czego śmiać (patrząc na reakcję do tej odpowiedzi), skoro Maga powiedziała "Ja już nie wrócę", a oni wyjechali z taką reklamą.
Lirilirila
Tritonotti

Post autor: Lirilirila »

Limonene pisze: śr paź 22, 2025 11:57 am Pewnie chodzi o ten tekst "z rainbow zawsze wracają"
Ale to chyba chodzi o to, ze wracaja w znaczeniu ponownie wykupuja wakacje, znow podrozuja. Dlatego ten koles potem dodaje "Im wiecej podrozujesz, tym wiecej masz punktow", czy cos takiego.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Lirilirila pisze: śr paź 22, 2025 6:46 pm Ale to chyba chodzi o to, ze wracaja w znaczeniu ponownie wykupuja wakacje, znow podrozuja. Dlatego ten koles potem dodaje "Im wiecej podrozujesz, tym wiecej masz punktow", czy cos takiego.
Pewnie to można dwojako interpretować, patrząc na tę płaczącą babcię xD
ajmegerl
MoetGlass

Post autor: ajmegerl »

Ja osobiście uważam, że niestety za śmiercią Magdy stoją osoby trzecie ALE nagłego załamania psychicznego może dostać każdy w najmniej spodziewanym momencie. Moja koleżanka zaczęła się bardzo dziwnie zachowywać, a potem wpadła w ostry epizod depresyjny na kilka dni przed swoim wymarzonym ślubem. Bo slub, tak samo jak niespodziewanie samotny wyjazd to są rzeczy bardzo stresujące, a mózg radzi sobie z tym jak umie. Także nie ma co pietnowac tego, że ktoś twierdzi, że Magda miała problemy psychiczne.
Awatar użytkownika
Ania27
Koczkodan

Post autor: Ania27 »

Wy wgl wiecie kim są szejkowie? 🤣🤣🤣

Boroweczka pisze: wt paź 21, 2025 11:06 pm Co do Oli się w 100% zgadzam ale jeśli chodzi o Magdę to wydaje mi się, że nikt nie podejrzewa szejka, a osoby które w jakimś stopniu pośredniczą w biznesie. I porwania chyba też nikt nie podejrzewa.