Ale co psyche jej zniszczył to jej
Śniadanie najważniejsze....jak brak pomysłu zalewajka i trzy orzechy.... ewentualnie wiórki kokosowe tak z dwie łyżki
Nie dziwie sie, trąca socjopatią nawet przez ekran.JusiaJusia pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:32 am Kaśka to była żona...na szczęście miała resztki rozumu i go w dupę kopnęła
Śniadanie najważniejsze....jak brak pomysłu zalewajka i trzy orzechy.... ewentualnie wiórki kokosowe tak z dwie łyżki![]()
Oj nie mówcie hop. Ktoś będzie musiał tworzyć nowe diety.JusiaJusia pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:32 am Kaśka to była żona...na szczęście miała resztki rozumu i go w dupę kopnęła
Śniadanie najważniejsze....jak brak pomysłu zalewajka i trzy orzechy.... ewentualnie wiórki kokosowe tak z dwie łyżki![]()
Hejka kochanaMegi007 pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:40 am Hejka, na forum trafiłam przed Świętami i miałam mega lekturę w Święta
Wasze teksty są zaje*iste. Kiedyś również dałam się złapać da diete Speed (wytrzymałam tydzień)... Ale ogladam tego Świra z ciekawości aby się piśmiać i jak dołączyła Magda to ciekawiło bardziej.... Nie udzielałam się czytałam Was z ukrycia ale po wczorajszym dziwnym czyms postanowiłam się odrzwać bo wydaje mi się że ktoś tu wali Frana i próbuje zamieszać....(mogę się mylić). Wczoraj o godz. 10 pojawił się wpis Odrodzonej typu super ze trafilam na was i zaczynamy zabawe czy bal i bylo tez pytanie kto jest założycielem tego tematu całego po chwili ten post został usunięty i pojawił się prawie iddntyczny z konta Gnom ale już bez pytania kto jest założycielem tego tematu... A dziś dziwny skrin wyglądający fejkowo o se** z Kasią
Chyba ktoś tu coś sciemnia????
Wczoraj zrobiliście mi dzień a wieczór z komentami u niego to kulałam się ze śmiechu. Jak m9zna nie widzieć że ktoś robi sobie jajaNo Debil
A swoją drogą placek kleisty dobry na wszystko wtedy![]()
A ja nadal nie wiem co zrobię z tą skóraMegi007 pisze: ↑pt sty 09, 2026 9:40 am Hejka, na forum trafiłam przed Świętami i miałam mega lekturę w Święta
Wasze teksty są zaje*iste. Kiedyś również dałam się złapać da diete Speed (wytrzymałam tydzień)... Ale ogladam tego Świra z ciekawości aby się piśmiać i jak dołączyła Magda to ciekawiło bardziej.... Nie udzielałam się czytałam Was z ukrycia ale po wczorajszym dziwnym czyms postanowiłam się odrzwać bo wydaje mi się że ktoś tu wali Frana i próbuje zamieszać....(mogę się mylić). Wczoraj o godz. 10 pojawił się wpis Odrodzonej typu super ze trafilam na was i zaczynamy zabawe czy bal i bylo tez pytanie kto jest założycielem tego tematu całego po chwili ten post został usunięty i pojawił się prawie iddntyczny z konta Gnom ale już bez pytania kto jest założycielem tego tematu... A dziś dziwny skrin wyglądający fejkowo o se** z Kasią
Chyba ktoś tu coś sciemnia????
Wczoraj zrobiliście mi dzień a wieczór z komentami u niego to kulałam się ze śmiechu. Jak m9zna nie widzieć że ktoś robi sobie jajaNo Debil
A swoją drogą placek kleisty dobry na wszystko wtedy![]()
Tomasz, zapomniałeś się przelogowactomasz4999 pisze: ↑pt sty 09, 2026 11:40 am Wstalam wstalam Kochani Fizjokraci (po weekendowych kursach) tylko mialam bardzo wazna sprawe z rana do zalatwienia przez co opuscilam poranne aeroby (50min) .... i teraz nie wiem co dalej... poddac sie? Zaczac od nowa? Zjesc jeden posilek bez wegli wiecej...?
Tak wiele pytan a tak malo odpowiedzi, poczekam do 16.00 az obudzi sie nasz Rubaszny Generał w Ujebanej Kurtce (aka Roberto Perverto Rubasso) i najwyzej spiszemy sie na czacie, choc to tez nic pewnego bo Don Rubasso ma po 3 wiadomosci na minute czy tam sekunde i pewnie nic to nie da....
No nic, glowa do gory, trzeba isc dalej takze kochani: płatki, otręby, 8 bialek, jedno zoltko i wszystko do kielicha. I jadziem!
No i rotacja - bo to ona jest najlepsza.
Schudła na twarzy bo reszta taka samarhodeodrive pisze: ↑pt sty 09, 2026 11:42 am Straciła niby 20 kg…. Czy tylko ja prawie nie widzę różnicy ?kolejna pseudo dietetyczka z nadwagą… nie rozumiem czemu tacy ludzie pchają się do udzielania rad w zakresie dietetyki? Przecież to jakby alkoholik mówił innym jak przestać pić. Czy naprawdę nie można wziąć się za robotę na której się człowiek faktycznie zna?
Hahahaha
Kilka pytan do guru juz mi sie dziś urodziłoJusiaJusia pisze: ↑pt sty 09, 2026 11:58 am Michalina no liczę na tą spektakularną przemianę, jak to mawia nasz guru zajebistości :
ociosa, odejmie tu i tam ..... tylko przyrzeknij , że będziesz stosować się do jego wytycznych i 20 kg zniknie w oczach. I skóra też zwisać nie będzie. A to wszystko dzięki
Plackowii zalewajce. Bez ćwiczeń.
Amen
![]()
JusiaJusia pisze: ↑pt sty 09, 2026 3:05 pm Uszykowana
Dzielnie czekam na atak
Z nowym kontem, bo mi bloka dał jebaniutki
Myślę ,że w niedzielę będzie grubo
A teraz wybaczcie, muszę sobie zalewajkę zrobić, z morelą bo na deficycie jestema tak bym sobie te wiórki kokosowe zjadła
A może też zjem
Zrobię rotację.... Cardio 50min i spalę te dwie łyżki wiórków kokosowych![]()