Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
JusiaJusia
GreckieWakacje

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: JusiaJusia »

Kaśka to była żona...na szczęście miała resztki rozumu i go w dupę kopnęła

Ale co psyche jej zniszczył to jej 🤷

Śniadanie najważniejsze....jak brak pomysłu zalewajka i trzy orzechy.... ewentualnie wiórki kokosowe tak z dwie łyżki 😂😂😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Post autor: Magellan »

JusiaJusia pisze: pt sty 09, 2026 9:32 am Kaśka to była żona...na szczęście miała resztki rozumu i go w dupę kopnęła

Śniadanie najważniejsze....jak brak pomysłu zalewajka i trzy orzechy.... ewentualnie wiórki kokosowe tak z dwie łyżki 😂😂😂
Nie dziwie sie, trąca socjopatią nawet przez ekran.
Siedem jaj bez sześciu żółtek tez dobre 😂oraz sól z potasem!
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Gnom pisze: pt sty 09, 2026 9:22 am Dobra a teraz tak na poważnie😅
Chcecie poczytać @ od naszego znachora cygana? Jak wygląda u niego prowadzenie i jakie masz po tym tragiczne skutki?
No ba😁człowiek sie zregenerował po nocy,moze się znów pośmiać😁
Gnom
Mokra Włoszka

Post autor: Gnom »

JusiaJusia pisze: pt sty 09, 2026 9:32 am Kaśka to była żona...na szczęście miała resztki rozumu i go w dupę kopnęła

Oj nie mówcie hop. Ktoś będzie musiał tworzyć nowe diety.
Megi007
Mokra Włoszka

Post autor: Megi007 »

Hejka, na forum trafiłam przed Świętami i miałam mega lekturę w Święta 🤣
Wasze teksty są zaje*iste. Kiedyś również dałam się złapać da diete Speed (wytrzymałam tydzień)... Ale ogladam tego Świra z ciekawości aby się piśmiać i jak dołączyła Magda to ciekawiło bardziej.... Nie udzielałam się czytałam Was z ukrycia ale po wczorajszym dziwnym czyms postanowiłam się odrzwać bo wydaje mi się że ktoś tu wali Frana i próbuje zamieszać....(mogę się mylić). Wczoraj o godz. 10 pojawił się wpis Odrodzonej typu super ze trafilam na was i zaczynamy zabawe czy bal i bylo tez pytanie kto jest założycielem tego tematu całego po chwili ten post został usunięty i pojawił się prawie iddntyczny z konta Gnom ale już bez pytania kto jest założycielem tego tematu... A dziś dziwny skrin wyglądający fejkowo o se** z Kasią 🤔
Chyba ktoś tu coś sciemnia???? 🤔
Wczoraj zrobiliście mi dzień a wieczór z komentami u niego to kulałam się ze śmiechu. Jak m9zna nie widzieć że ktoś robi sobie jaja 😂 No Debil
A swoją drogą placek kleisty dobry na wszystko wtedy 😏
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Post autor: Monikamm »

Megi007 pisze: pt sty 09, 2026 9:40 am Hejka, na forum trafiłam przed Świętami i miałam mega lekturę w Święta 🤣
Wasze teksty są zaje*iste. Kiedyś również dałam się złapać da diete Speed (wytrzymałam tydzień)... Ale ogladam tego Świra z ciekawości aby się piśmiać i jak dołączyła Magda to ciekawiło bardziej.... Nie udzielałam się czytałam Was z ukrycia ale po wczorajszym dziwnym czyms postanowiłam się odrzwać bo wydaje mi się że ktoś tu wali Frana i próbuje zamieszać....(mogę się mylić). Wczoraj o godz. 10 pojawił się wpis Odrodzonej typu super ze trafilam na was i zaczynamy zabawe czy bal i bylo tez pytanie kto jest założycielem tego tematu całego po chwili ten post został usunięty i pojawił się prawie iddntyczny z konta Gnom ale już bez pytania kto jest założycielem tego tematu... A dziś dziwny skrin wyglądający fejkowo o se** z Kasią 🤔
Wczoraj zrobiliście mi dzień a wieczór z komentami u niego to kulałam się ze śmiechu. Jak m9zna nie widzieć że ktoś robi sobie jaja 😂 No Debil
Hejka kochana ☺️ witamy 😘 no jest kilka nowych zagadkowych profili na wandzie i kilka na fejsbuczku bardzo ciekawych 😂 ale spokojnie, internetowi detektywi już tu są 😂😂😂
Miłego dnia wszystkim 😘
Ps. Bo placek kelisty jest na wszystko dobry 😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Megi007 pisze: pt sty 09, 2026 9:40 am Hejka, na forum trafiłam przed Świętami i miałam mega lekturę w Święta 🤣
A ja nadal nie wiem co zrobię z tą skóra😂😂😂moze dzis ponowię pytanie 😂
Megi007
Mokra Włoszka

Post autor: Megi007 »

Magellan pisze: pt sty 09, 2026 9:51 am A ja nadal nie wiem co zrobię z tą skóra😂😂😂moze dzis ponowię pytanie 😂
Kulałam ze śmiechu co za Dzban toć to każdy by zauważył ze to jajca są robione 😂
No ale widać że chłop w desperacji 🤣
Pamiętaj sól z potasem dobra na wszystko 👌
Apra
Mokra Włoszka

Post autor: Apra »

Sylwkap25 pisze: pt sty 09, 2026 9:22 am Jprdl
Generał
Tj jakaś ksywka z 4 ścian ? 🤔
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

Haloooo .... Genowefa Gromuslka? Wstalaś??? 😂 Mecenas Putka próbował się z Tobą skontaktowac 😂
Awatar użytkownika
Monikamm
Modna

I oczywiście Michalina Kusior ]:-> niedługo dolączy do armii elitarnych fizjokratów. W maju wejdziesz w S ke 😂 jesli tylko obiecasz Robercikowi. Bo wiesz, jak nie schudniesz to znaczy że nie trzymałaś się planu w 100 % i Twoja wina 😂😂😂
tomasz4999
Modna

Post autor: tomasz4999 »

Wstalam wstalam Kochani Fizjokraci (po weekendowych kursach) tylko mialam bardzo wazna sprawe z rana do zalatwienia przez co opuscilam poranne aeroby (50min) .... i teraz nie wiem co dalej... poddac sie? Zaczac od nowa? Zjesc jeden posilek bez wegli wiecej...?

Tak wiele pytan a tak malo odpowiedzi, poczekam do 16.00 az obudzi sie nasz Rubaszny Generał w Ujebanej Kurtce (aka Roberto Perverto Rubasso) i najwyzej spiszemy sie na czacie, choc to tez nic pewnego bo Don Rubasso ma po 3 wiadomosci na minute czy tam sekunde i pewnie nic to nie da....

No nic, glowa do gory, trzeba isc dalej takze kochani: płatki, otręby, 8 bialek, jedno zoltko i wszystko do kielicha. I jadziem!

No i rotacja - bo to ona jest najlepsza.

Monikamm pisze: pt sty 09, 2026 10:59 am Haloooo .... Genowefa Gromuslka? Wstalaś??? 😂 Mecenas Putka próbował się z Tobą skontaktowac 😂
rhodeodrive
Gacie z oceanu

Post autor: rhodeodrive »

Straciła niby 20 kg…. Czy tylko ja prawie nie widzę różnicy ? 😑 kolejna pseudo dietetyczka z nadwagą… nie rozumiem czemu tacy ludzie pchają się do udzielania rad w zakresie dietetyki? Przecież to jakby alkoholik mówił innym jak przestać pić. Czy naprawdę nie można wziąć się za robotę na której się człowiek faktycznie zna?
Załączniki
fw_1767955353079.jpg
fw_1767955353079.jpg (162.49 KiB) Przejrzano 187 razy
tomasz4999
Modna

Aaaa zapomnialem.... Mozna plaska lyzeczke kakao ale bez tluszczu (Wedel lub Decomoreno)... mozna rodzynki Jumbo lub kilka daktyli rowniez dla oslody to wtedy ciasto bedzie az takie .... az takie wiecie.... slodkie i geste az takie bedzie, kleiste takie. Placek dobry wtedy!
JusiaJusia
GreckieWakacje

Michalina no liczę na tą spektakularną przemianę, jak to mawia nasz guru zajebistości :
ociosa, odejmie tu i tam ..... tylko przyrzeknij , że będziesz stosować się do jego wytycznych i 20 kg zniknie w oczach. I skóra też zwisać nie będzie. A to wszystko dzięki
Plackowi 😂🤣 i zalewajce. Bez ćwiczeń.
Amen
😂😂😂😂❄️😂
Ziuta21
RoyalBaby

Post autor: Ziuta21 »

tomasz4999 pisze: pt sty 09, 2026 11:40 am Wstalam wstalam Kochani Fizjokraci (po weekendowych kursach) tylko mialam bardzo wazna sprawe z rana do zalatwienia przez co opuscilam poranne aeroby (50min) .... i teraz nie wiem co dalej... poddac sie? Zaczac od nowa? Zjesc jeden posilek bez wegli wiecej...?

Tak wiele pytan a tak malo odpowiedzi, poczekam do 16.00 az obudzi sie nasz Rubaszny Generał w Ujebanej Kurtce (aka Roberto Perverto Rubasso) i najwyzej spiszemy sie na czacie, choc to tez nic pewnego bo Don Rubasso ma po 3 wiadomosci na minute czy tam sekunde i pewnie nic to nie da....

No nic, glowa do gory, trzeba isc dalej takze kochani: płatki, otręby, 8 bialek, jedno zoltko i wszystko do kielicha. I jadziem!

No i rotacja - bo to ona jest najlepsza.
Tomasz, zapomniałeś się przelogowac
tomasz4999
Modna

Brawo detektywie :') :') :')
Awatar użytkownika
dawidszulcc
KlasaBiznes

Post autor: dawidszulcc »

rhodeodrive pisze: pt sty 09, 2026 11:42 am Straciła niby 20 kg…. Czy tylko ja prawie nie widzę różnicy ? 😑 kolejna pseudo dietetyczka z nadwagą… nie rozumiem czemu tacy ludzie pchają się do udzielania rad w zakresie dietetyki? Przecież to jakby alkoholik mówił innym jak przestać pić. Czy naprawdę nie można wziąć się za robotę na której się człowiek faktycznie zna?
Schudła na twarzy bo reszta taka sama
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Monikamm pisze: pt sty 09, 2026 11:12 am I oczywiście Michalina Kusior ]:-> niedługo dolączy do armii elitarnych fizjokratów. W maju wejdziesz w S ke 😂 jesli tylko obiecasz Robercikowi. Bo wiesz, jak nie schudniesz to znaczy że nie trzymałaś się planu w 100 % i Twoja wina 😂😂😂
Hahahaha🤣🤣🤣🤣🤣czuję presję i furiacki oddech na plecach😂😂😂 dzisiaj się jeszcze pobawię,a w niedzielę odpalam pocisk,także szykujcie wiązankę,bo to konto poniedziałku nie dożyje 😂😂😂😂
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

JusiaJusia pisze: pt sty 09, 2026 11:58 am Michalina no liczę na tą spektakularną przemianę, jak to mawia nasz guru zajebistości :
ociosa, odejmie tu i tam ..... tylko przyrzeknij , że będziesz stosować się do jego wytycznych i 20 kg zniknie w oczach. I skóra też zwisać nie będzie. A to wszystko dzięki
Plackowi 😂🤣 i zalewajce. Bez ćwiczeń.
Amen
😂😂😂😂❄️😂
Kilka pytan do guru juz mi sie dziś urodziło 😂 przetestuję też na priv, zobaczę jak szybko odpowiada 😂
ML111
MiamiBicz

Post autor: ML111 »

Magellan pisze: pt sty 09, 2026 2:58 pm Hahahaha🤣🤣🤣🤣🤣czuję presję i furiacki oddech na plecach😂😂😂 dzisiaj się jeszcze pobawię,a w niedzielę odpalam pocisk,także szykujcie wiązankę,bo to konto poniedziałku nie dożyje 😂😂😂😂
Czekamy na screeny
JusiaJusia
GreckieWakacje

Uszykowana 💪😝

Dzielnie czekam na atak 🔥🔥🔥

Z nowym kontem, bo mi bloka dał jebaniutki 🤣🤷

Myślę ,że w niedzielę będzie grubo

A teraz wybaczcie, muszę sobie zalewajkę zrobić, z morelą bo na deficycie jestem 🤣🤣🤣 a tak bym sobie te wiórki kokosowe zjadła 😂😂😂😂😂
A może też zjem 🤷
Zrobię rotację.... Cardio 50min i spalę te dwie łyżki wiórków kokosowych 🤣🤣🤣🤣
Awatar użytkownika
Magellan
MiamiBicz

Oooo jest i Genowefa 😁 to co? Kontynuujemy dziś konwersację z generałem?😂
tomasz4999
Modna

Zostałaś zablokowana przez Rubasznego Generała vel. Roberto Perverto vel. Don Rubasso...? Mowimy o tym samym Generale w Ujebanej Kurtce tak? :') :') :') :')
JusiaJusia pisze: pt sty 09, 2026 3:05 pm Uszykowana 💪😝

Dzielnie czekam na atak 🔥🔥🔥

Z nowym kontem, bo mi bloka dał jebaniutki 🤣🤷

Myślę ,że w niedzielę będzie grubo

A teraz wybaczcie, muszę sobie zalewajkę zrobić, z morelą bo na deficycie jestem 🤣🤣🤣 a tak bym sobie te wiórki kokosowe zjadła 😂😂😂😂😂
A może też zjem 🤷
Zrobię rotację.... Cardio 50min i spalę te dwie łyżki wiórków kokosowych 🤣🤣🤣🤣
tomasz4999
Modna

Pisz do mnie PRIV - zakladam Ujebana Kurtke i mozemy dzialac!

Magellan pisze: pt sty 09, 2026 3:08 pm Oooo jest i Genowefa 😁 to co? Kontynuujemy dziś konwersację z generałem?😂