Też myślę że to on,szkoda mi ten mamy że nie pozna odpowiedzi bo ona nic od niego nie chce, tylko odpowiedzi.pieczonyziemniak. pisze: ↑ndz lis 24, 2024 10:33 am Moim zdaniem to on. No bo dlaczego nie chce badań? Ja gdybym była o takie coś podejrzewana to od razu bym się poddała żeby.. hmmm nie wiem jak to nazwać? Nie ulżyć, nie uspokoić ale zaspokoić wiedzę, że to nie on. Żeby szukali dalej tego biednego człowieka
„Rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę”
Moderator: verysweetcherry
Re: „Rzeczy które muszę wiedzieć zanim umrę”
-
- Naczelny Zapierdalacz
Jemu ta wiedza nie jest potrzebna, do niczego. Chłop jest w jakimś tam sensie sławny, na pewno dużo osiągnął, nagle z doopy piszę do niego jakaś random polka, że wg niej jest jej zaginionym synem sprzed 30 czy iluś tam lat. Wiem, że on początkowo jej odpisywał itd, nie mniej uważam, że ma prawo odmówić badań. Masz prawo uważać inaczej, pewnie się nigdy na te badania nie zgodzi, więc prawdy się nie dowiemy. Ja uważam, że to nie on.pieczonyziemniak. pisze: ↑pn lis 25, 2024 11:49 am A jaki jest powód i logika w tym żeby nie zrobić DNA i zaspokoić wiedzy?
Mieszkam w górach stołowych i z tego co wiem, to przy okazji innej zbrodni (bodajże morderstwa starszej kobiety) w domu sprawcy znaleziono aparat zabitych studentów zawierający ich ostatnie zdjęcia, ale nie jestem pewna czy został oskarżony w tej sprawie.
Ja również myślę o tej sprawie, zazwyczaj kiedy ktoś pokazuje zdjęcie osoby podobnej do zaginionej to mam takie eeee nie podobny, w przypadku Tomka jestem przekonana że to on.
-
- LouiBag
Jeszcze Tomasz Desecki, bo chyba nikt nie wymienił (albo przeoczyłam).
Miau :3
Zdecydowanie tak,mocna sprawa i bardzo tajemniczaKot.Milionera pisze: ↑wt lis 26, 2024 12:45 pm Jeszcze Tomasz Desecki, bo chyba nikt nie wymienił (albo przeoczyłam).
A wiecie coś o sprawie Damiana Krzymieniewskiego? Creepy sprawa, śmierć wśród przyjaciół, brak śladów pobicia. Ta sprawa w ogóle nie jest nagłośniona, jedynym dowodem były zdjęcia i film z apki Snapchat, ale nikt nie postanowił odzyskać tych plików. Podobno w dniu pogrzebu "przyjaciele" z domówki odgrażali się aby nikt nic nie mówił, była też próba podpalenia grobu i zniszczenia znicza. Nurtuje mnie ta sprawa, co tam się stało...
-
- Naczelny Zapierdalacz
Tak! Ostatnio nawet wleciał gdzieś podcast na ten temat albo włączył mi się jakiś staryxclauu pisze: ↑wt lis 26, 2024 4:44 pm A wiecie coś o sprawie Damiana Krzymieniewskiego? Creepy sprawa, śmierć wśród przyjaciół, brak śladów pobicia. Ta sprawa w ogóle nie jest nagłośniona, jedynym dowodem były zdjęcia i film z apki Snapchat, ale nikt nie postanowił odzyskać tych plików. Podobno w dniu pogrzebu "przyjaciele" z domówki odgrażali się aby nikt nic nie mówił, była też próba podpalenia grobu i zniszczenia znicza. Nurtuje mnie ta sprawa, co tam się stało...
Ostatnio Olga zrobiła o tym podcast, wcześniej byl materiał w uwadze i alarmie(?), ale „sprawca” na dozorze elektronicznym, a reszta ekipy bezkarnapieczonyziemniak. pisze: ↑wt lis 26, 2024 4:56 pm Tak! Ostatnio nawet wleciał gdzieś podcast na ten temat albo włączył mi się jakiś stary
-
- Currently:Greece
Za bardzo nie wiem gdzie wrzucić, ale postanowiłam tutaj ze względu na to, że ciało Fabiana nie zostało odnalezione (i raczej już nie zostanie) , a długo było wiele niewiadomych w jego sprawie - sprawie zaginionego nastolatka - Fabiana Zydora. Ruszył proces w tej sprawie, już kilka miesięcy temu zatrzymano 3 osoby. Natomiast ja po raz pierwszy w tym artykule zapoznałam się ze szczegółami tego, co się z nim stało. Może wśród czytających są osoby, które również były zainteresowane tą sprawą:
https://epoznan.pl/news-news-157321-rus ... dnaleziono
https://epoznan.pl/news-news-157321-rus ... dnaleziono