Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry

xclauu
Ciastko

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: xclauu »

KrwawaMary pisze: czw lis 07, 2024 1:32 pm Dlaczego jej mąż ma to samo nazwisko co jej siostra itp.?
Podobno siostry wyszły za braci Klimek, ten brat udostępnia posty o zaginięciu na FB itd.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

Post autor: Platini_blabla »

xclauu pisze: czw lis 07, 2024 3:26 pm Podobno siostry wyszły za braci Klimek, ten brat udostępnia posty o zaginięciu na FB itd.
Omg ale rodzinne powiązania skomplikowane
Awatar użytkownika
florella
BlondDoczep

Post autor: florella »

Jest forum na FB - Beata Klimek zaginięcie

Kochanka widocznie starsza od żony i jeszcze sporo osób pisze, że ma nieciekawą przeszłość :/
daraba
RóżowePolo

Post autor: daraba »

Ktoś dodał link do archiwalnego artykułu z gazety, gdzie jest opisana sprawa morderstwa jej pierwszego męża. Okazuje się, że kochanka uwiodła brata swojego pierwszego męża, a ten zabił swojego brata z zazdrości. I pomimo iż podobno to ona go namówiła, tylko on został skazany. Kto wie, czy kolejny nie dał się namówić na morderstwo? Skoro raz jej się udało, może liczyła, że znowu się jej uda? Jestem ciekawa, co się stało z jej drugim mężem.
Awatar użytkownika
florella
BlondDoczep

Masz link do tego artykułu?
KrwawaMary
MieszkankaPowiśla

Post autor: KrwawaMary »

daraba pisze: pt lis 08, 2024 6:33 pm Ktoś dodał link do archiwalnego artykułu z gazety, gdzie jest opisana sprawa morderstwa jej pierwszego męża. Okazuje się, że kochanka uwiodła brata swojego pierwszego męża, a ten zabił swojego brata z zazdrości. I pomimo iż podobno to ona go namówiła, tylko on został skazany. Kto wie, czy kolejny nie dał się namówić na morderstwo? Skoro raz jej się udało, może liczyła, że znowu się jej uda? Jestem ciekawa, co się stało z jej drugim mężem.
O kurczaczki żółciutkie… To tak na serio? 🤯
daraba
RóżowePolo

https://www.tygodnikprzeglad.pl/w-rodzi ... fUrlE_J9KA

Imiona zmienione. Ale jest informacja, że ojciec zamordowanego to Antoni T., na fesie Pani ma dodaną rodzinę, najstarszy syn faktycznie nazwisko na literę T., tak ja jego dziadek. Kolejne dzieci już inne nazwisko, po drugim ojcu.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

daraba pisze: pt lis 08, 2024 6:33 pm Ktoś dodał link do archiwalnego artykułu z gazety, gdzie jest opisana sprawa morderstwa jej pierwszego męża. Okazuje się, że kochanka uwiodła brata swojego pierwszego męża, a ten zabił swojego brata z zazdrości. I pomimo iż podobno to ona go namówiła, tylko on został skazany. Kto wie, czy kolejny nie dał się namówić na morderstwo? Skoro raz jej się udało, może liczyła, że znowu się jej uda? Jestem ciekawa, co się stało z jej drugim mężem.
Totalnie się zgubiłam
KrwawaMary
MieszkankaPowiśla

daraba pisze: pt lis 08, 2024 11:37 pm https://www.tygodnikprzeglad.pl/w-rodzi ... fUrlE_J9KA

Imiona zmienione. Ale jest informacja, że ojciec zamordowanego to Antoni T., na fesie Pani ma dodaną rodzinę, najstarszy syn faktycznie nazwisko na literę T., tak ja jego dziadek. Kolejne dzieci już inne nazwisko, po drugim ojcu.
Próbuję coś znaleźć na ten temat, ale niczego nie udaje mi się wyszukać 🤷‍♀️
daraba
RóżowePolo

KrwawaMary pisze: sob lis 09, 2024 2:47 am Próbuję coś znaleźć na ten temat, ale niczego nie udaje mi się wyszukać 🤷‍♀️
To sprawa z lat dziewięćdziesiątych, wtedy Internety nie były tak rozwinięte. Jak widzisz, link jest do artykułu z papierowej wersji gazety.
KrwawaMary
MieszkankaPowiśla

daraba pisze: sob lis 09, 2024 6:00 pm To sprawa z lat dziewięćdziesiątych, wtedy Internety nie były tak rozwinięte. Jak widzisz, link jest do artykułu z papierowej wersji gazety.
Mimo wszystko jest dość kontrowersyjna z racji braci, także liczyłam na to, że ktoś gdzieś coś wspomni.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

KrwawaMary pisze: sob lis 09, 2024 6:06 pm Mimo wszystko jest dość kontrowersyjna z racji braci, także liczyłam na to, że ktoś gdzieś coś wspomni.
Sprawca jest już na wolności ?
daraba
RóżowePolo

KrwawaMary pisze: sob lis 09, 2024 6:06 pm Mimo wszystko jest dość kontrowersyjna z racji braci, także liczyłam na to, że ktoś gdzieś coś wspomni.
Niestety jedyne miejsce, w którym jest wspomniane o tym, to fejs. Na profilu tej kobiety wywiązała się dyskusja na ten temat, ona sama zaś milczy, dziwne to wszystko. To trochę coś typu - jedna baba drugiej babie… ;)
Awatar użytkownika
florella
BlondDoczep

Powstała zbiórka na detektywa. Policja nawet nie wszczęła PODOBNO śledztwa.
Klos72
LemonkowaCola

Post autor: Klos72 »

florella pisze: wt lis 12, 2024 11:38 am Powstała zbiórka na detektywa. Policja nawet nie wszczęła PODOBNO śledztwa.
nie no, jest śledztwo. analizują teraz dokumenty jakiegos Niemca znalezione w samochodzie tej kobiety. mąż sugerował, że należą do kochanka, do którego jakoby uciekla. policja ustaliła, ze sa w bazie dokumentów zgubionych/skradzionych, i facet nie ma nic wspólnego z zaginiona. ale za to mąż pracowal w Niemczech - i ten watek rozpatrują pod kątem tego, czy był tam w czasie zgłoszenia zaginięcia tych dokumentów
daraba
RóżowePolo

A tu jeszcze link do artykułu dotyczącego sprawy śmierci pierwszego męża kochanki https://wydarzenia.interia.pl/kujawsko- ... Id,1115412
Ładna telenowela.
Platini_blabla
Collagen z chlorellą

daraba pisze: wt lis 12, 2024 4:38 pm A tu jeszcze link do artykułu dotyczącego sprawy śmierci pierwszego męża kochanki https://wydarzenia.interia.pl/kujawsko- ... Id,1115412
Ładna telenowela.
Ale to wiadomo czy to ona czy to plotki ?
daraba
RóżowePolo

Platini_blabla pisze: wt lis 12, 2024 8:05 pm Ale to wiadomo czy to ona czy to plotki ?
Nie wiem. Na jej profilu w komentach piszą, że to ona. Ale na ile to sprawdzone info? 🤔