Sieciówki - pytania i odpowiedzi

Inspiracje modowe, promocje, błędy cenowe, Wasze ulubione style

Moderator: verysweetcherry

Arzena
RealDiamond

Re: Sieciówki - pytania i odpowiedzi

Post autor: Arzena »

Czy znajdę tu kogoś kto pracuje/pracował w Reserved po pojawieniu się apki? Mam pytanie odnośnie zwrotu...
Lena1310
RoyalBaby

Post autor: Lena1310 »

Arzena pisze: wt wrz 24, 2024 3:23 pm Czy znajdę tu kogoś kto pracuje/pracował w Reserved po pojawieniu się apki? Mam pytanie odnośnie zwrotu...
Ja pracuję, mogę pomóc;)
Arzena
RealDiamond

Lena1310 pisze: wt wrz 24, 2024 9:31 pm Ja pracuję, mogę pomóc;)
Napisałam priv :)
Arzena
RealDiamond

Mam pytanie odnośnie reklamacji. Kupiłam. Spodnie i niestety dopiero po oderwaniu metek okazało się,że podczas noszenia się rolują-to rurki,są jeansowe, ale z jakiegoś miękkiego materiału,który się wręcz rozłazi. Chciałabym je oddać,ale już tylko została rekalamacje. Macie jakieś polecajki,bym mogła je lekko uszkodzić i oddać na reklamacje?
KrwawaMary
HottStripper

Post autor: KrwawaMary »

Arzena pisze: sob wrz 28, 2024 3:03 pm Mam pytanie odnośnie reklamacji. Kupiłam. Spodnie i niestety dopiero po oderwaniu metek okazało się,że podczas noszenia się rolują-to rurki,są jeansowe, ale z jakiegoś miękkiego materiału,który się wręcz rozłazi. Chciałabym je oddać,ale już tylko została rekalamacje. Macie jakieś polecajki,bym mogła je lekko uszkodzić i oddać na reklamacje?
Mam nadzieję, że nikt nie podsunie ci żadnego pomysłu w tej kwestii. To mega słabe zachowanie.
Arzena
RealDiamond

KrwawaMary pisze: wt paź 01, 2024 1:12 pm Mam nadzieję, że nikt nie podsunie ci żadnego pomysłu w tej kwestii. To mega słabe zachowanie.
Bo sklepy są takie etyczne 👍
KrwawaMary
HottStripper

Arzena pisze: wt paź 01, 2024 1:36 pm Bo sklepy są takie etyczne 👍
Z pewnością bardziej od ciebie. Idąc tokiem rozumowania „ktoś mnie okradł zatem mogę okraść jego” wystawiasz jedynie świadectwo samej sobie.
Arzena
RealDiamond

KrwawaMary pisze: wt paź 01, 2024 1:43 pm Z pewnością bardziej od ciebie. Idąc tokiem rozumowania „ktoś mnie okradł zatem mogę okraść jego” wystawiasz jedynie świadectwo samej sobie.
To już ty dopisujesz historie :)
KrwawaMary
HottStripper

Arzena pisze: wt paź 01, 2024 2:00 pm To już ty dopisujesz historie :)
Nie, pokazałaś coś takiego swoim wpisem. Spodnie ci się nie podobają, zatem chcesz je uszkodzić i zwalić to na sklep.
Arzena
RealDiamond

KrwawaMary pisze: wt paź 01, 2024 2:49 pm Nie, pokazałaś coś takiego swoim wpisem. Spodnie ci się nie podobają, zatem chcesz je uszkodzić i zwalić to na sklep.
To nie kwestia podobania,patrz 1 wiadomość i już serio nie produkuj się,cześć!
KrwawaMary
HottStripper

Arzena pisze: wt paź 01, 2024 3:08 pm To nie kwestia podobania,patrz 1 wiadomość i już serio nie produkuj się,cześć!
Gdyby to była rzeczywista wada, to mogłabyś je wymienić bez celowego uszkadzania. Już się nie produkuję, ale nie krzycz na mnie. To, że prawda w oczy kole nie usprawiedliwia takiego zachowania ;)
Arzena
RealDiamond

KrwawaMary pisze: wt paź 01, 2024 3:20 pm Gdyby to była rzeczywista wada, to mogłabyś je wymienić bez celowego uszkadzania. Już się nie produkuję, ale nie krzycz na mnie. To, że prawda w oczy kole nie usprawiedliwia takiego zachowania ;)
A gdzie ja krzycze? Wykrzyknik jest do cześć,tak samo po hej czy dzień dobry często się stawia taki znak. Ty sobie bądź moralną, niech Ci bóg wynagrodzi!
sedlera
RoyalBaby

Post autor: sedlera »

A jakie buty kupujecie na tegoroczną jesień?
Jonno
Channelka

Post autor: Jonno »

Zamówiłam ostatnio karmelowe zamszowe kozaki za kolano. Wyglądają świetnie z ubraniami w stylu boho i z jeansami.
https://poradnikizakupowe.pl/info,ac302 ... 2024,18175

Ogólnie zastanawiam się jeszcze nad botkami, tylko pytanie czy kupować sobie na obcasie czy jednak na płaskiej podeszwie.