Sieciówki - pytania i odpowiedzi
Moderator: verysweetcherry
Re: Sieciówki - pytania i odpowiedzi
Czy znajdę tu kogoś kto pracuje/pracował w Reserved po pojawieniu się apki? Mam pytanie odnośnie zwrotu...
Mam pytanie odnośnie reklamacji. Kupiłam. Spodnie i niestety dopiero po oderwaniu metek okazało się,że podczas noszenia się rolują-to rurki,są jeansowe, ale z jakiegoś miękkiego materiału,który się wręcz rozłazi. Chciałabym je oddać,ale już tylko została rekalamacje. Macie jakieś polecajki,bym mogła je lekko uszkodzić i oddać na reklamacje?
-
- HottStripper
Mam nadzieję, że nikt nie podsunie ci żadnego pomysłu w tej kwestii. To mega słabe zachowanie.Arzena pisze: ↑sob wrz 28, 2024 3:03 pm Mam pytanie odnośnie reklamacji. Kupiłam. Spodnie i niestety dopiero po oderwaniu metek okazało się,że podczas noszenia się rolują-to rurki,są jeansowe, ale z jakiegoś miękkiego materiału,który się wręcz rozłazi. Chciałabym je oddać,ale już tylko została rekalamacje. Macie jakieś polecajki,bym mogła je lekko uszkodzić i oddać na reklamacje?
Bo sklepy są takie etyczneKrwawaMary pisze: ↑wt paź 01, 2024 1:12 pm Mam nadzieję, że nikt nie podsunie ci żadnego pomysłu w tej kwestii. To mega słabe zachowanie.
-
- HottStripper
To już ty dopisujesz historieKrwawaMary pisze: ↑wt paź 01, 2024 1:43 pm Z pewnością bardziej od ciebie. Idąc tokiem rozumowania „ktoś mnie okradł zatem mogę okraść jego” wystawiasz jedynie świadectwo samej sobie.
-
- HottStripper
To nie kwestia podobania,patrz 1 wiadomość i już serio nie produkuj się,cześć!KrwawaMary pisze: ↑wt paź 01, 2024 2:49 pm Nie, pokazałaś coś takiego swoim wpisem. Spodnie ci się nie podobają, zatem chcesz je uszkodzić i zwalić to na sklep.
-
- HottStripper
Gdyby to była rzeczywista wada, to mogłabyś je wymienić bez celowego uszkadzania. Już się nie produkuję, ale nie krzycz na mnie. To, że prawda w oczy kole nie usprawiedliwia takiego zachowania ;)
A gdzie ja krzycze? Wykrzyknik jest do cześć,tak samo po hej czy dzień dobry często się stawia taki znak. Ty sobie bądź moralną, niech Ci bóg wynagrodzi!KrwawaMary pisze: ↑wt paź 01, 2024 3:20 pm Gdyby to była rzeczywista wada, to mogłabyś je wymienić bez celowego uszkadzania. Już się nie produkuję, ale nie krzycz na mnie. To, że prawda w oczy kole nie usprawiedliwia takiego zachowania ;)
Zamówiłam ostatnio karmelowe zamszowe kozaki za kolano. Wyglądają świetnie z ubraniami w stylu boho i z jeansami.
https://poradnikizakupowe.pl/info,ac302 ... 2024,18175
Ogólnie zastanawiam się jeszcze nad botkami, tylko pytanie czy kupować sobie na obcasie czy jednak na płaskiej podeszwie.
https://poradnikizakupowe.pl/info,ac302 ... 2024,18175
Ogólnie zastanawiam się jeszcze nad botkami, tylko pytanie czy kupować sobie na obcasie czy jednak na płaskiej podeszwie.