Cześć Dziewczyny! Totalnie nie interesuje się perfumami I nie znam się na zapachach, więc potrzebuje pomocy.
Szukam nowych perfum. Kupilam Cesarzowa od Olfy, ponieważ faktycznie ten zapach mi odpowiadał. Lubię takie lekkie, kobiece zapachy, ale nie za słodkie. Jednak perfumy te nie trzymają się na mojej skórze I mam wrażenie, że ich nie czuć. Szukam czegoś nowego, w podobnym stylu.
Wcześniej używałam różowych DKNY i Sunflower 5th
Avenure (te drugie trochę dla mnie za mocne, wydaje mi się, że czuje w nich ostry alkohol). Szukam czegos bardziej eleganckiego I powazniejszego, moze lekko ciezszego.
Dostalam w prezencie Chanel Mademoiselle, których używałam woeczorowo, ale przestałam odkąd ich zapach zaczął kojarzyć mi się z kacem.
![😜](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f61c.svg)
Niedobrze mi na sama myśl o tym zapachu, albo o podobnym z Lancome. Chyba za mocne dla mnie.
Testowałam też Miss Dior, które są dla mnie totalnie za słodkie, Euphorie CK, która jest dla mnie zbyt poważna i Versace Cristal różowe - zbyt duszace.
Bardzo lubię perfumy herbaciane z 5th Avenure, ale używam ich do snu. Wydaje mi sie, ze nie są też jakieś super trwale.
Ciężko mi przekonać się do jakiegokolwiek zapachu, dlatego mecze Cesarzowa już od 5 lat, we wszystkie pory roku.
Macie może coś lekkiego, świeżego, lekko kwiatowego i trwałego do polecenia?
![😁](//cdn.jsdelivr.net/gh/twitter/twemoji@latest/assets/svg/1f601.svg)