Start
Mój profil

[CANCER FIGHTERS] - Wsparcie poprzez dodatkowe reklamy

Moderatorzy: damascenka, blackmolly
Awatar użytkownika
damascenka
Administrator

Re: [CANCER FIGHTERS] - Wsparcie poprzez dodatkowe reklamy

Post autor: damascenka »

A tak całkiem serio:

jeśli macie odrzucone pliki cookies, to zwyczajnie nie ma historii Waszego targetowania, więc dostajecie reklamy, które są najwyżej biddowane przez reklamodawców. Kiedyś była sytuacja, że pojawiały się nam jakieś panie z białą mazią na twarzy, bo na początku reklamy w ogóle nie były ustawione na targetowanie. XD Po prostu te koszmarne firmy najwięcej płacą i google to wciska wszystkim którzy są bez preferencji.

No i pamiętajcie, że jeśli dzielicie z kimś sieć Wifi, to tak samo nawet przy odrzuceniu plików cookies dostajecie reklamy targetowane na te drugą osobę.
Awatar użytkownika
sztokholm
RealDiamond

Post autor: sztokholm »

Ooo, dziękujemy za wyjaśnienie. A ja byłam pewna że miałam kilka reklam tego typu, bo się udzielam w wątku Cycanki tworzącej amatorskie soft corn o którym się tam ciągle gada. xD
Awatar użytkownika
GruzinskiRozpytalor
Zdalna_mama_nowe

Post autor: GruzinskiRozpytalor »

sztokholm pisze: pn kwie 27, 2026 1:21 pm Ooo, dziękujemy za wyjaśnienie. A ja byłam pewna że miałam kilka reklam tego typu, bo się udzielam w wątku Cycanki tworzącej amatorskie soft corn o którym się tam ciągle gada. xD
Ja bylam przekonana, ze opetal mnie szatan i mam zaniki pamieci. Wyjasnienie o plikach cookies jest jednak troche bardziej prawdopodobne :D
Awatar użytkownika
HeyJude
KlasaBiznes

Post autor: HeyJude »

sztokholm pisze: pn kwie 27, 2026 9:04 am 🗣️ W związku z tym apeluję, aby dochód z tej akcji został przeznaczony nie na fundację, a dla osób które bardziej tych pieniędzy potrzebują, jak np. tiktokerzy. A już zwłaszcza polecam wziąć pod uwagę Klaudelizę, gdyż ona jest przez to wszystko niesamowicie pokrzywdzona i ma najgorzej.

A tak serio, to super że nasze dissowanie tych wszystkich adfluencerów i innej patologii się na coś przyda. :D
Mądrego to miło posłuchać. Jestem za, dokładam 2zł prosto z serca.
Rosyjska Miss AI 2026.🔌
Awatar użytkownika
Idiotka
Vlog bez cięć

Post autor: Idiotka »

Ja mam reklamy aplikacji randkowych, koreańskich 🤡😆
Who's in a bunker? Who's in a bunker? I have seen too much. I haven't seen enough.
Ice age coming. Ice age coming. Let me hear both sides. Let me hear both sides.
We're not scaremongering, this is really happening, happening.