Po śniadaniu.
O 15.
Póki widno.
Może ma nagrane wcześniej i tylko dodaje, I tak połowa tych rzeczy to nie jej autorstwa i wiedzy ,dobrze bierze się z innych profili pomysły. Cały czas to robi
Dokładnie tu jest niesamowity przekaz hipokryzji po śniadaniu po 15 idę na przebiezke
Poprostu zmieniony zdjęcie profilowe strony , wcześniej była Magda jako petarda
Co ty piszesz to jest kurtka wykonana specjalnie na potrzeby platform wiertniczych na morzu północnymdawidszulcc pisze: ↑ndz sty 04, 2026 7:59 pm Widzieliście jaka ma świecącą z brudu kurtkęaż wyświecona, ja pitole, brudas ohydny
Wiem jak wygląda kurtką nie prana ,od wieków mam sąsiada on popyla, właśnie w takiej kurtce ohydnie brudnejWojtech2000 pisze: ↑ndz sty 04, 2026 8:03 pm Co ty piszesz to jest kurtka wykonana specjalnie na potrzeby platform wiertniczych na morzu północnymto jest poważna kurtka bardzo ciepła a ty wyjeżdżasz, że brudna to nie brud to specjalny materiał, który w słońcu tak się świeci
![]()
Myślę, że tu chodziło o coś innego,ale czatgpt dobrze nie zrozumiał, a ona bezrefleksyjnie skopiowałaSylwkap25 pisze: ↑ndz sty 04, 2026 9:13 pm Ona w tym komentarzu pisze, że w pewnym momencie zaczęła być tłem... no ale sorry, pomimo całej antypatii do CF i pomimo tego, że ona jakoś to wszystko nakręcała, to to nadal jest i była jego strona i nadal nazywa (ła) się czarny furiat, a nie czarna kleopatra, to co ona by chciała być główna twarzą (a nie tłem) tej strony, którą de facto on tworzy od iluś tam lat?