Dieta czarny furiat
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryRe: Dieta czarny furiat
Hasło na 2026; wracamy do siebie!
-
tomasz4999
- Modna
I to ciasto takie slodkie, kleiste takie.
-
tomasz4999
- Modna
Wyszedl slodki taki lekko kleisty
- Fajna Marta
- BlondDoczep
Mojka_moja pisze: ↑ndz gru 28, 2025 2:01 pm A ty jesteś urodziwa ? Po kim ?
Ty głupi koczkodaniejak śmiesz wypowiadać się na temat czyjejś urody , pewnie nie masz ani rozumu , a pewnie ani urody.
No i że biedne święta, i co z tego.
I co to ma wspólnego z jego działalnością jako dietetyka,
Tragedia głupi koczkodanie![]()
Wiem, prawda boli xD
-
Mojka_moja
- RóżowePolo
O której prawdzie mówisz ?
Ah tak, o swojej nieurokliwośći.
I kłania się nisko ortografia
- Fajna Marta
- BlondDoczep
Mojka_moja pisze: ↑pn gru 29, 2025 8:44 am O której prawdzie mówisz ?
Ah tak, o swojej nieurokliwośći.
I kłania się nisko ortografia
Hahahahaha
Dawno się tak nie uśmiałem!
xD
-
tomasz4999
- Modna
Dzień dobry moi kochani, milego dnia
- Załączniki
-
- fw_1767000963139.jpg (24.31 KiB) Przejrzano 416 razy
-
tomasz4999
- Modna
Zobaczcie na te plytki te takie grube nieprzemielone, typ 2000
- Załączniki
-
- fw_1767001208139.jpg (65.63 KiB) Przejrzano 414 razy
-
tomasz4999
- Modna
Wgl to ja uważam ze on ten rozowy shaker komus zajumał z silowni - tam na mojej silce gdzie chodze jest np. taka szafka 'rzeczy zostawionych' a na niej cala wystawka butelek, shakerow itd. Kazdy moze podejsc i sobie wziac (wziasc?)
Nie no, na bank wzial. I zaj#^ał. Ze Zdrofitu.
P.S. Człowiek przylecial do Polski na troche po prawie dwoch latach, cieszy sie ze moze normalnie wszamac dobre polskie zarelko tym bardziej w takim miescie jak Gdansk gdzie knajp sporo... tymczasem dzwonie na recepcje o przedluzenie pobytu o 1 dobe wiecej a czekajac na infolinii ogladam jak robi sie placka furiata (po raz chuba czwarty juz)... ze mna jest chyba coś nie tak - moze nalezy odstawić profil Czarny Furiat.... ale czy to forum beze mnie wytrzyma? Czy ja wytrzymam bez Wandy?
Tak wiele pytań a tak malo odpowiedzi
Nie no, na bank wzial. I zaj#^ał. Ze Zdrofitu.
P.S. Człowiek przylecial do Polski na troche po prawie dwoch latach, cieszy sie ze moze normalnie wszamac dobre polskie zarelko tym bardziej w takim miescie jak Gdansk gdzie knajp sporo... tymczasem dzwonie na recepcje o przedluzenie pobytu o 1 dobe wiecej a czekajac na infolinii ogladam jak robi sie placka furiata (po raz chuba czwarty juz)... ze mna jest chyba coś nie tak - moze nalezy odstawić profil Czarny Furiat.... ale czy to forum beze mnie wytrzyma? Czy ja wytrzymam bez Wandy?
Tak wiele pytań a tak malo odpowiedzi
- Załączniki
-
- fw_1767001370801.jpg (26.41 KiB) Przejrzano 411 razy
-
tomasz4999
- Modna
Woda. Chłód. Zimno. Wy sobie tam kobiety siedzcie przy czyms cieplym, przy herbatce. My, faceci ogarniemy ciezsze sprawy, wiadomo, facet to musi być facet.
《chłop pojechal na myjnie》
Nie wiem jak Wam, mnie zaimponował.
《chłop pojechal na myjnie》
Nie wiem jak Wam, mnie zaimponował.
-
tomasz4999
- Modna
Do kawy placek dobry. Lub po trening też można
-
tomasz4999
- Modna
Pochodziłem troche po starym miescie a teraz czas sie na chwile polozyc. Placek dobry wtedy.
-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Teraz to będą leciały centymetry 
Przechodzę na rotację
( oj czarny teraz to będą leciały , ale zera z konta … oj będą leciały będą .. szukaj roboty w nowym roku )
Przechodzę na rotację
( oj czarny teraz to będą leciały , ale zera z konta … oj będą leciały będą .. szukaj roboty w nowym roku )
Teraz zapowiada ze z córusia bd na siłkę chodzić
bo juz nie ma z kim ...teraz ciagle sie bd zapewne pokazywać zeby ludzi opętać znów ale wątpię ze cokolwiek drgnie...tak bd musial isc do normalnej pracy
i bd mowic zmęczony jestem juz dietami chce przejść na emeryturę...
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Nie mogę z tego cygana od diet, znowu się podnieca, że tyle osób dobija się do niego przez weekend, że nie nadąża z odpisywaniem
nawija przez slinotok o dietach a w brudnych pazura h niesie pszennny chlelek krojony paczkowany
totalna hipokryzja, zachwala zdrowe jedzenie a po zobaczeniu baru mlecznego prawie te jego cyganskie oczodoly nie wyskoczył na chodnik tak się podniecil i zachwala tłusta pomidorowke i, że będzie odwiedzał to miejsce bo smacznie i tanio
u warzywniaka tylko pomacal brudny I pazurami jabłuszka i stwierdzi, że teraz będzie specjalizowal się w salatkach warzywnych po teraz będzie rotacja 

ja pierdziu większego hipokryty od niego nie widziałem, czy są jeszcze w tym kraju osoby co dają się nabierać na te jego puste słowa bez pokrycia?
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
No proszę są papryczki w słoiczku, nawet dwa słoiczku, teraz czarny Cygan będzie się nimi zajadal, do tego jedno avikado bo drogie 10 zeta za sztukę, a marokanskie maliny są niedobre nie ma co kupować będzie placek bez malin i tak się przypali ważne żeby było 7 białek i jedno żółtko i będzie git rotacja 

-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Dzisiaj Czarny Cygan przechodzi samego siebie, on zagląda w kartę choroby i już wie co należy zrobić, ty zaczynasz od tego momentu, ty od tamtego i jest git rotacja ma pełnej petardzie, do tego lekko zarumieniony placek z 7 białek i jednego żółtka bez malin z Maroka bo nie dobre 

Trudno mi uwierzyć, że są jeszcze osoby, które nabierają się na te brednie głoszone przez tego czarnego oszusta 
Jezu juz sie nie da jego wypocin tych samych słuchać jest starszny!!
Jedno i to samo w kolko... ile to facetów kobiet a i Par nie przybywa kurde baraniej jeden 3 tydzien idzie jak nikt do cb nie dolaczyl i dalej bd taki natrętny i tak nawijal bez głowy?!opamiętaj sie ...
Jedno i to samo w kolko... ile to facetów kobiet a i Par nie przybywa kurde baraniej jeden 3 tydzien idzie jak nikt do cb nie dolaczyl i dalej bd taki natrętny i tak nawijal bez głowy?!opamiętaj sie ...
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
Hej a jak sprawdzić i niego i u niej statystyki? Piszę o grupach utworzonych, nie ilości znajomych, obserwatorów.AniaW91 pisze: ↑pn gru 29, 2025 9:41 pm Jezu juz sie nie da jego wypocin tych samych słuchać jest starszny!!
Juz to kiedyś pisałam ale napisze jeszcze razdawidszulcc pisze: ↑pn gru 29, 2025 9:45 pm Hej a jak sprawdzić i niego i u niej statystyki? Piszę o grupach utworzonych, nie ilości znajomych, obserwatorów.
Wchodzisz na jego profil klikasz w zakładkę INFORMACJE zjeżdżasz na dol klikasz na grupę petarda i wyświetla sie ile członków jest aktualnie
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
- dawidszulcc
- KlasaBiznes
-
Wojtech2000
- Skarpeta Rakieta
Oj chyba te papryczki że słoika zaszkodzily czarnemu cyganowi bo bredzi dzisiaj podczas tego spaceru nie stworzone rzeczy -,, gdzie spedzacie sylwestra,, pisać na priv, pewnie chce się prosić na krzywy ryj (zresztą podszas nagrywania lekko mu się wykrzywia w jedną stronę) - będzie testował produkty i to nie tylko w Polsce, będą więc wojaże po Grecji jak sądzę, do tego będzie jego wielka przemiana i pokaże co nie co, że wszystkim paniom zrobi się ciepło na serduszko na, samą myśl o nim
rotacja idzie w dobrą stronę 

-
Uleczkaaaa
- RoyalBaby
Księgowe , panie na kasie , górnicy
Z cytrusów tylko niebieskie winogrono .
Z cytrusów tylko niebieskie winogrono .